Pataky Attilát idén márciusban megint elrabolták az UFO-k, most már hisztek neki?
Pataki Attila legújabb idegenes kalandját Joshi Barathnak mesélte el, így számolt be neki az élményeiről :
"Egy jó hónappal ezelőtt találkozhattam egy Plejádok-belivel. Megkaptam ezt a kegyelmet, örültem neki, de az életem ettől még megy tovább. Amennyit elmondhatok erről, az annyi, hogy valaki által találkozhattunk. Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű" mosolyt kaptam"
Pataky Attila a magyar UFO kongresszuson is felszólalt és beszámolt tapasztalatairól . Talán ideje lenne komolyan venni ?
"Henike, ez hanyadik regisztrációd? Melyik is volt az első? Veronka, Annumaki, Orsics Mariska, Annácska, most Henike. "
Nem ismerem őket .
"Kíváncsiak vagyunk rád? Nem. Pataky Attilára sem."
Akkor miért szólsz hozzá a kérdéshez ?
>Fröschl Henike
Na, megvan az új aliasod, Annácska, te végtelenül szánnivaló teremtmény?
Ha bárki százszor is mondja el azt az akármi nem valós tényt, nem válik igazsággá.
Elmondása szerint utoljára a "kékek" vitték magukkal, aztán belülről simogatták fejét.
Megértem az idegeneket, hogy visszahozák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!