Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Pataky Attilát idén márciusban...

Pataky Attilát idén márciusban megint elrabolták az UFO-k, most már hisztek neki?

Figyelt kérdés

Pataki Attila legújabb idegenes kalandját Joshi Barathnak mesélte el, így számolt be neki az élményeiről :

"Egy jó hónappal ezelőtt találkozhattam egy Plejádok-belivel. Megkaptam ezt a kegyelmet, örültem neki, de az életem ettől még megy tovább. Amennyit elmondhatok erről, az annyi, hogy valaki által találkozhattunk. Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű" mosolyt kaptam"

[link]

Pataky Attila a magyar UFO kongresszuson is felszólalt és beszámolt tapasztalatairól . Talán ideje lenne komolyan venni ?

[link]

2014. júl. 22. 17:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Henike, ez hanyadik regisztrációd? Melyik is volt az első? Veronka, Annumaki, Orsics Mariska, Annácska, most Henike. "

Nem ismerem őket .

"Kíváncsiak vagyunk rád? Nem. Pataky Attilára sem."

Akkor miért szólsz hozzá a kérdéshez ?

2014. júl. 22. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért szóltam hozzá, mert megszólítottál. Provokálod azokat, akik értelemmel rendelkezve nem ilyen "bizonyítékokat" várnak.
2014. júl. 22. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

>Fröschl Henike

Na, megvan az új aliasod, Annácska, te végtelenül szánnivaló teremtmény?

2014. júl. 23. 09:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha bárki százszor is mondja el azt az akármi nem valós tényt, nem válik igazsággá.

Elmondása szerint utoljára a "kékek" vitték magukkal, aztán belülről simogatták fejét.

Megértem az idegeneket, hogy visszahozák!

2014. júl. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!