A legdurvább UFO észlelések Márciusban. Mit szólsz ezekhez?
3:32 nél szerintem az egy lopakodó repülő volt, csak alacsonyan repült!!! A többi ufonak hihető szerintem!!
És 1-2 fake is van közöttük szerintem!
eddig kibírtuk nap egy két ufo kérdéssel, de most délután óta ez a 5. már?
nagyon unalmas otthon mi?
tanulnivaló sincs már?
vagy elmarad az első óra holnap és ráérsz itt fárasztani minket?
de hogy reagáljak is a kérdésedre, és egy humanoid, 13 éves kiskamaszt azonosítok be , egy panelszobában, aki nagyon unatkozik, és ide ír troll kérdéseket.
Idd meg a kakaót, és aludj inkább.
neked törlik a kekszes hozzászólásaidat állandóan, miért kell mindig beírnod, újra és újra?
kb olyan szintű mint a kekszes kérdésed.
Juni 19 2014 UFO észlelés Budapest!
Budapest belvárosban sétálgatva arra lettem figyelmes, hogy az egyik kis utca végén, az égbolton fényes pontok fénylenek, kicsit nagyobbak mint a csillagok, meg hát délelőtt 10 volt. Ahogy közelebb értünk egymáshoz már nem volt kérdésem, úgy cikáztak keresztbe, kasul mint valami kis fénylő pillangók raja a le és felszállásban lévő repülők felett magasan! Megálltam és hosszú ideig csak néztem őket, az emberek meg csak mentek előre meredve, problémáikba mélyedve és gondolhatták rólam: Ki ez a hülye itt az eget kémlelve a kutyájával? Hihetetlen élmény volt mert olyan mértékű szeretet járt át engem is, és mindent a körbe terülő atmoszférában, hogy szabad szemmel látni lehetett, parányi, ide oda cikázó foton molekulák formájában! És nem tudom hogy az véletlen egybeesés lenne e, hogy délután az Oktogonnál egy ingyen ölelést? feliratú táblákkal ölelgették az embereket, vagy egy tucatnyian, mindenféle korosztály tagjai! Reméltem hogy valaki levideózta azt amit én is láttam, ami egyáltalán nem kizárt, de még nem töltötte fel a youtubera, viszont találtam egy márciusi felvételt, amit én magam hitelesítek az alapján amit láttam! A galaktikus föderáció egyik anyahajóját te is folyamatosan láthatod alkonyatkor a nyugati égbolton, még Budapest belvárosából is. És mellékeltem egy másik videót ahol láthatod hogy nyugaton és Kínában miért kellett bejelentenie a kormánynak az anyahajók létezését! A szkeptikusoknak üzenem, hogy járjanak a dolgok után, mert sok minden történt mostanában és mindenkinek hogy nézze az eget, mert nem csak a sunyiban vegyi felhőt húzó repülőket lehet látni az égbolton!
http://www.youtube.com/watch?v=aDT9pkTnO2Q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!