Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hisz ilyen kevés ember...

Miért hisz ilyen kevés ember az UFO-kban?

Figyelt kérdés
Én nem értem, miért lenne kamu? Szerintem igen is léteznek, és hiszek azoknak akik láttak, egyáltalán nem baromság. Főleg azért mert én is láttam.
2014. júl. 21. 19:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ezek azok, akik lepontozzák az embert a ranglistán jól látható

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__toplista

Mostanába Lycanthrope és Prödl Annácska aki elkezdett pontozni piros kezet osztva, de ott van még David Williams , Sceptic , Aspangagyagola , cowgirl91 , *Nekomimi* , Earl Grey Tea stb. Nem mondhatják, hogy nem így van hisz a pont-listán jól látszik. Amúgy meg nem értem miért fogalkoznak a legtöbben a százalékkal mit lehet azzal elérni?

És elnézést kérek nem olvastam a válaszokat.

2014. júl. 21. 23:39
 12/28 anonim ***** válasza:

Szerintem az értelmes emberek nagy része feltételezi azt hogy lehetségesek idegen civilizációk.

De azokat a szemenszedett b@romságokat amiket az elvakult UFO hívők hangoztatnak ... hát azokat nem biztos hogy elhiszik. Bocsátsd ezt meg nekik! :)))

2014. júl. 22. 08:35
 13/28 anonim ***** válasza:

# Rosszalkov

Én nem szoktam lepontozgatni, sőt szinte mindenkinek csak zöld kezet adok. (Kivéve a vallási fanatikusoknak, mert azok nagyon irritálnak.)

Adamski Mesteremet és Annácskát én is mindig felpontozom :) Csak sajnos a többiek mindig lehúzzák a százalékuk. Egyeseknek nagyon "arcra" megy a pontozás.

A kérdésre válaszolva: Mesterem jól mondta, hisznek bennük elég sokan csak nem igazán merik felvállalni. Illetve manapság az UFOk a köznapi életben lassan a vicc kategóriába tartoznak a sok kamu videó illetve lejáratás miatt. Gondolom nem is kell említenem Pataky Attilát vagy a régi fórumozók közül 404-et akik teljességgel elnevetségesítik a témát.

Igazából nem is tudok semmi újat hozzátenni mert előttem már elhangoztak a legfontosabbak.

Üdv, David Williams

2014. júl. 22. 09:32
 14/28 anonim ***** válasza:
62%

"Ezek azok, akik lepontozzák az embert a ranglistán jól látható "

Oké ezt is én mondtam meg neked itt :-D

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__5878678-..

Egyébként akinek magasak a pontjai nem biztos hogy lepontoz, ebben benne vannak a felpontozások !

2014. júl. 22. 09:58
 15/28 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a hülyeséget én mióta regisztráltam az oldalon összesen 3 vagy 4 embert pontoztam, de azt is csak kíváncsiságból és zöld kézzel 14 nézd már meg a Pont értékelésért kapott pontjaidat azokat pontozásért kapod most, akkor magadnak akarsz hazudni? Jelenlegi megfigyeléseim szerint 10 felhasználóból 6 negatív arányban pontoz másokat, de itt nincs olyan, hogy egy ember lepontoz másokat itt a legtöbben visszaélnek a pontozással pláne az olyanok, akik előtte megkapták a piros kezet bosszúból lepontozznak mindenkit legtöbben még a válasz hasznosságát sem tudják megítélni most is jól látszik 14-es, hogy mennyire nem hozzáértő emberek pontoztak fel a válaszod 100%-ban hasznosnak tűnik pedig jól tudjuk, hogy abszolút nincs igazad piros kezet kellet volna kapjál. Te is jól tudod, hogy az általad belinket kérdésnél én senkit se pontoztam, akkor meglátszana a ranglistán a belinkelt kérdéskor még sokkal kevesebb arányban pontoztál, amit azóta gyarapítottál.

13 A ranglistán jól látszik, hogy te is kiveszed a részed a pontozásban és a tudomásom szerint, akkor kapsz pontot, ha hasonlóképpen pontozol, mint a többiek vagy tévednék?

2014. júl. 22. 13:07
 16/28 anonim ***** válasza:

Ez a téma józan belátásnak a kérdése. Rengeteg bizonyíték van, de már nem akarom 101-szerre is leírni ugyanazokat a dolgokat. Szerintem itt a legtöbb emberben valamilyen elfogultság van egyik vagy másik irányban. Akik eleve, elvből nem hisznek ezekben, azokat meg nem is lehet meggyőzni, akármit is mondanak. Ezt tanúsítják a hozzászólásaik is. Ez nem szkeptikusság, mert az szerintem nem ezt jelenti.

Az "összeesküvés-elmélet" kifejezés egy borzalmasan felszínes, és egyben megtévesztő kifejezés. Eleve megbélyegzik és lejáratják az "elmélet" szóval, ahelyett, hogy ezeknek is alaposan utánanéznének, és legalább esélyt adnának egy elmélet igazságának. Csak úgy, szinte hasra ütésre eldöntik, nehogy esetleg az "elméletnek" az igazságát be kelljen látni. Nyilván van sok elmélet is, de önmagában az "összeesküvés" szó sok esetben helyesebb lenne.

2014. júl. 22. 22:13
 17/28 anonim ***** válasza:
17 Szerintem pedig jelenleg nincs semmilyen hivatalos elfogadott bizonyíték, mert ha lenne mindenki számára világossá válna az UFO-k létezése . Az "összeesküvés-elmélet" kifejtés jól megállja a helyét az olyan emberekre értve, akik magukból kiindulva gyártják azokat, amikor tudatában sem vannak mivel állnak szembe. A legtöbb emberben valóban valamilyen elfogultság van, de azok legtöbbjük "ufohívőnek" nevezik magát. Akit valóban érdekel a téma nem pedig saját magát akarja hitegetni az nem elfogult a témával kapcsolatban. Nem arról van szó, hogy nem hiszek bennük mert nem tudom elhinni, hogy mi vagyunk az egyetlenek az univerzumban szerintem, ha ismerik is ezt a bolygót és jártak már itt nem vagyunk számukra oly érdekesek, hogy kapcsolatot teremtsenek velünk, vagy embereket raboljanak el bármilyen okból.
2014. júl. 23. 10:22
 18/28 Napfonat ***** válasza:
100%

A legtöbb ember tényleg ilyen-olyan okokból hisz vagy nem hisz. A legtöbb ember elhiszi azokat a bizonyítékokat is (pl. rossz minőségű felvételek, gyakran nevetséges beszámolók), amelyek kinevetéséhez még szkeptikusnak sem kell lenni.

Ugyanakkor, akit érdekel a téma, és jobban belemerül, az olyan információkhoz is hozzájuthat, amelyek "véletlenül" kimaradnak a "fél hetes hírekből". A tudomány ma már egyszerű statisztikai levezetéssel bizonyítja, hogy lehetetlen az, hogy egyedül lennénk az univerzumban! Aki még mindig így hiszi, az végtelenül alulinformált és egyszerű ember!

Az UFO-k jelenléte szintén hit vagy tapasztalat kérdése! Vannak, akik elhiszik, és vannak, akik nem. Vannak olyanok, akik lehetségesnek tartják, és vannak, akik nem.

Akik megtapasztalták az UFOK-k létezését, azok nem törődnek a szkeptikusokkal. Én is ezek közé tartozom! Nappal még sohasem láttam idegen repülő szerkezetet, és nem találkoztam még hús-vér földönkívülivel sem (legalábbis nem tudok róla), de az éjjeli égbolton számtalanszor láttam olyan meghökkentő és lenyűgöző fényjelenséget, amelyet semmilyen természeti vagy fizikai jelenséggel magyarázni nem lehet! Ja, és természettudományos embör vagyok. Számomra evidens a földönkívüliek jelenléte a Földön! A szkeptikusokat nem akarom meggyőzni az igazamról, mert nem érdekel a véleményük!

Az viszont irritáló, amikor elkezdik kioktatni az embert és megmagyarázzák, hogy én mit láttam, és hogy én ilyen meg olyan vagyok!

A szkeptikusok sértegetés nélkül is leírhatnák a véleményüket, oszt jóccakát. Sajnos, többen nem ezt teszik!

2014. júl. 23. 11:24
 19/28 anonim válasza:

az a furcsa, hogy miért nem mutatják meg magukat? Most ennek nem látom semmi értelmét, de most komolyan. Pl mi mennénk űrhajókkal megfigyelni egy idegen bolygót. Ok megértem nem akarunk beleavatkozni a kultúrájukba stb.. Megfigyeljük őket, max 10-20 évig, megtudunk róluk mindent, de utána mit csinálunk?

1. vagy lemegyünk és megmutatkozunk nekik hogy helló itt vagyunk segítünk.

2. Elhúzunk a búsbánatba haza...

De most mi van az UFO mizéria miatt? már kb 1800 as évek óta vannak megfigyelések majdnem minden nap de az elmúlt 40-50 évbe biztos mindennapos. Akkor most hogy is van? minek röpködnek össze vissza a légkörbe? Nem mondom azt hogy nem léteznek meg azt se hogy igen, csak érdekelne a miértje, miért így "viselkednek" ahogy a médiába elhangzik..

2014. júl. 23. 15:06
 20/28 A kérdező kommentje:
3 percenként van UFO észlelés!
2014. júl. 23. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!