Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy hívják azt amikor egy...

Hogy hívják azt amikor egy ember nagyon kevés ideig nagyon nagy erőre tesz szert és elbír 7-8 embert verni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Adrenalin elönti a testet
2013. okt. 12. 22:25
 2/9 acelsziv ***** válasza:
Berserker Rage
2013. okt. 12. 22:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Az egyik ismerősöm félholtra vert egyszerre 8 embert.

Jó, jó ki van gyúrva meg minden, de akkor is egyszerre 8 vele 1 fizikumú embert félholtra verni....ez szerintem nem adrenalin.

Szerintem ez inkább kikattant, olyan volt mint egy állat.

2013. okt. 12. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:

akkor még egyszer , ez az adrenalin...

egy állat leszel tőle, úgy is hívják, adrenalin löket.

láttad a felpörgetve című filmet??

ott van egy pont ide illő jelenet a filmből, mikor a főszereplő beadja az adrenalint magának, majd mutatják mi lesz vele utána...a poént nem lövöm le, nézd meg a filmet!

2013. okt. 12. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:

A Dragon Ball Zed-ben:

- Sima szellemi erő növelés (kiengedni a rejtett erőket).

- Kaioken

- Ha Sayain vagy, akkor Super Sayain-é való átalakulás (a GT-ben van ennek egy, 4. formája is).

Bleach:

Itt, a sima, hétköznapi ember, nem képes rá. Ha Halálisten, vagy Lidérc, vagy Quincy, vagy Xcution, vagy Bount vagy, akkor igen.

Belemenjek ebbe is?

2013. okt. 13. 08:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem.

De viszont a Narutoban is van ilyen pl Sasuke Orochimaru átok pecsétjének köszönhetően tett szert hatalmas erőre amikor az erdőben harcoltak a hangrejtekiekkel.

És Naruto a 9 farkú erejének köszönhetően szokott kikattanni úgy harcolt Orochimaruval és Pein ellen is.

Amikor Pein is 1 kicsit kikattant a Rinnegan segítségével még a 9 farkú rókát is betudta zárni a Chibaki Tenseibe!

2013. okt. 13. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:

A Naruto (sajnálatós módon) kimaradt az életemből (ugyanúgy, mint a Pokemon/Digimon is).

Te is, szereted nézni az animéket?

2013. okt. 13. 09:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen régen fanatikus voltam.

Az első az a DG-volt.

Utána jött a Yuyu Hakusho-A szellemfiú....ami szerintem a világ egyik legjobb animéje!!!

Aztán a többi FMA, FMP, GITS...stb, stb.

De per pill a Naruto a kedvencem.

2013. okt. 13. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Idegbaj!! xD
2013. okt. 14. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!