Hogy lehetséges ez?
Attól függ, mit nevezhetünk bizonyítéknak.
Egy másik fórumon azt írta nekem valaki, hogy akkor sem hinné el, ha ott állna előtte E.T., mert hogy honnan tudja, hogy ő tényleg földönkívüli? Hát azt hittem megfejelem azt asztalt, mondom majd a TAJ kártyáját ne mutassa be esetleg?
Fontos, hogy ez egy jelenség, ami nem megismételhető akkor, amikor mi csak akarjuk. Épp ezért nehéz fizikai bizonyítékokat szerezni.
Egyébként vannak olyanok is akik a két oldal között tengődnek. Épp Szegedre utaztam és ott lakik egy orvos ismerősöm. Azt mondta, ő teljesen szkeptikus az ufókat illetően, de elmesélte, hogy volt egy eltérítéses eset régebben az egyik helyi lakossal, a talajon kialakult kör alakú fizikai bizonyítékkal. Ő ezt nem tudja hogy keletkezett és az eltérített is bement a rendelőjébe beszélgetni és vizsgálatra, de mentálisan és pszichésen teljesen rendben találta. De ettől függetlenül nem tudja mit gondoljon erről.
Szóval nagyon sok érdekesség van.
George Adamski
Nem egészen vagy tisztában - sokakkal együtt, - hogy mit jelent szkeptikusnak lenni.
.
A szkeptikus nem HISZ és nem TAGAD.
HIT: valami tézis bizonyítás nélküli feltétlen elfogadása.
TAGADÁS: valami tézis igaz voltának feltétlen elutasítása.
A szkeptikus álláspontja: nem hiszem feltétel nélkül, de nem is utasítom el lehetségességét, igaz voltát, de BIZONYÍTÉKOT kérek.
Következmény: a legjobb (esetünkben) UFO-kutató csak szkeptikus lehet. Az, aki nem hitét akarja bizonyítani, de nem is utasít el "alapból". Bizonyítékot akar. Nem hinni, hanem a bizonyítékokkal alátámasztva tudni.
Kedves utolsó! Először is legközelebb olvasd el jobban a kérdést ugyanis azt kérdeztem, hogy legkiválóbb ufókutatók (akik nem képzelnek bele mindent a dolgokba) miért szekptikusokból lesznek. Másodszor meg egy nagy MUHAHA!!! Még hogy a hitetlenkedők gondolkoznak tiszta fejjel? akkor gondolom azért erőltetik a hajuknál előrángatott szokásos humbugot (meteor, őrszemét stb) az pl az ilyen videókra
http://www.youtube.com/watch?v=XqMf3towVVI
Mert amíg saját magukat kiröhögtetik és az ilyesmire azt mondják, hogy meteor (saját maguknak is ellentmondva) addig nem igazán van miről beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!