Lehetséges hogy az ufok félnek tőlünk mert sokan vagyunk? (többi lent)
sokat utazok, mindenfelé, és megdöbbenek azon hogy mennyi ember vesz körül mindenhol..
megérné megtámadni, az ufoknak ezt a zsúfolt nagy bolygót, ami harcolna az életbenmaradásért..
LÉGYSZI NE GYERTEK OLYANNAL HOGY A UFOK ANNYIRA FEJLETTEK HOGY 1 GOMBNYOMÁSSAL ELPUSZTÍTANAK MINKET,
az ufok sem istenek, hogy ilyenre képesek legyenek.
Az csak egy dolog hogy tudnak utazni a világürön keresztül.
De úgy gondolom hogy ő nekeik is van gyenge pontja ahogyan mindennek!
És arra gonoltam, hogy ha harcolnánk velük akkor nyerhetnénk is, ezért nem támadnak, na mit szóltok?
Én már csak elolvasom a kérdéseid, és mosolygok rajtad!
Nem unod még a hülyeségeket?
Ilyenkor elgondolkodom, hogy miért nem tanulsz inkább és pár év múlva nem kéne a politika rovatba kérdéseket kiírni, hogy miért csak gyári munkára vettek fel 80ezerért, a rendszer a hibás?
DINKAtor az ufók (azonosítatlan repülő tárgyak) nem felének Max a pilóták félnek attól, hogy kifogy az üzemanyag és katapultálni kell.
Üdv, a barátságos és közkedvelt a sátán gyönyörű szép gyermeke az ifjú sátán. ;)
ifjúsátán, be se mutatkoztam honnan tudtad hogy én vagyok?
bár most másik névvel futok!
akkor ez azt jelenti , itt senki sem komoly válaszíró, de még a kérdés sem az?
mert akkor kár volt írni is.
ezt a MAC címet, saját gépedre tudod lekérni.
szerintem máshogy tudja ki ír, de inkább csak blöffölt.
tudod,itt szinte csak trollok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!