Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy az ufok...

Lehetséges hogy az ufok félnek tőlünk mert sokan vagyunk? (többi lent)

Figyelt kérdés

sokat utazok, mindenfelé, és megdöbbenek azon hogy mennyi ember vesz körül mindenhol..

megérné megtámadni, az ufoknak ezt a zsúfolt nagy bolygót, ami harcolna az életbenmaradásért..

LÉGYSZI NE GYERTEK OLYANNAL HOGY A UFOK ANNYIRA FEJLETTEK HOGY 1 GOMBNYOMÁSSAL ELPUSZTÍTANAK MINKET,

az ufok sem istenek, hogy ilyenre képesek legyenek.

Az csak egy dolog hogy tudnak utazni a világürön keresztül.

De úgy gondolom hogy ő nekeik is van gyenge pontja ahogyan mindennek!

És arra gonoltam, hogy ha harcolnánk velük akkor nyerhetnénk is, ezért nem támadnak, na mit szóltok?

2014. máj. 14. 22:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
O.o igazából arra nem gondoltál h csak mi háborúzunk:D szerencsétlen földönkivüli lepottyan ide, a nasa rátámad, ennyit a békérőlX) szal ja.... ennek a földnek lőttek az emberek miatt, nem a földönkivüliek ijedtek be
2014. máj. 19. 02:34
 22/24 anonim ***** válasza:

*elöző hozzászóló*

amúgy meg hamarabb kipusztulunk, és jönnek majd ide nyaralni a kopár üres bolygóra:D lehet csak erre várnak... h saját magunkat kiirtsuk "na mit szóltok?"

2014. máj. 19. 02:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Diator, te még mindig itt vagy? Természetesen azért nem támadnak meg minket, mert tudják, hogy az Ellenállás bevédne minket. Semmi esélyük sem lenne.
2014. máj. 20. 02:09
 24/24 A kérdező kommentje:

igen még mindig itt vagyok, és voltam is másik felhasználói fiókkal!

Csak nem nagyon írtam, mert szinte mindig más dolgom volt!

Nyugi itt vagyok, és majd jól felrázom ezt az oldalt, hogy a sok szkeptikus meg ifjú tudósok hitét megrengessem.

Szerencsére J-ügynök a segítségemre lesz!

Diator kilép!

Kód neve: 007

2014. máj. 22. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!