Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Honnan veszik sokan az űrlénye...

Honnan veszik sokan az űrlények neveit?

Figyelt kérdés

Krixkraxok, reptoidok, vorlonok, plejádok stb stb. Valaki is utána nézett már ezeknek a dolgoknak, vagy szajkózza ugyanazt a sok hülyeséget, amit a többi?

(már ha egyáltalán van földönkívüli élet - mert eddig sem cáfolni sem megerősíteni nem sikerült senkinek)

2012. márc. 7. 10:54
1 2
 1/13 anonim válasza:

Bizonyítani már sikerült hogy van földönkívüli létforma. Egyébként belegondoltál már hogy mekkora a világegyetem? Kicsit egoisták lennénk ha képesek lennénk azt feltételezni hogy nincs földönkívüli létforma.

Az elnevezésekről annyit hogy puszta kreativitás a nevük. Csak számodra nincs megszokva ez a sok furcsa név. Belegondoltál már abba pl. hogy az ember szó miből jött vagy mit rejt, vagy kutya, macska, torta, étel. Mind mind csupa kitaláció amikkel nap mint nap találkozol és már megszoktad őket. Az "űrlényeket" is el kell valahogy nevezni fajok szerint nem lehet mindent ugyan úgy nevezni.

2012. márc. 7. 11:03
 2/13 anonim ***** válasza:

"Bizonyítani már sikerült hogy van földönkívüli létforma."

Hogyan?

Amúgy az űrlénynevek kitalációk, vagy sorozatokból veszik őket.

2012. márc. 7. 11:11
 3/13 Shai-Hulud ***** válasza:

Ők mondták!

Mikor bemutatkoztunk egymásnak, megmondták, hogy hogy hívják őket.

2012. márc. 7. 11:11
 4/13 anonim válasza:

"Amúgy az űrlénynevek kitalációk, vagy sorozatokból veszik őket."

Csak kitalációk! A sorozatokhoz is csak ki kellett találni őket.

Bizonyítani pedig az őrből hozott minták segítségével sikerült. Most nem a kitalált szörnyekre kell gondolni, hanem a baktériumokra és egysejtű élőlényekre. A hangsúly pedig az élő szócskán van. Az is egy létforma.

2012. márc. 7. 11:33
 5/13 anonim ***** válasza:
a baj ezekkel, hogy nem hivatalos nevek, csak a fanok találták ki. Nem is lehet hivatalosan, hiszen hivatalosan nem is találkoztunk még velük. Mi lenne ha találkoznánk hüllőszerő őslényekkel, aztán mégse a reptoid nevet kapnák a tudósoktól?
2012. márc. 7. 11:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Nyilván a sorozatot is valakinek ki kellet találni, ezt úgy gondoltam, hogy vagy valami válaszoló találta ki saját maga, vagy pedig egy sorozatból vette. Tudom, hogy a sorozatot is kitalálta valaki.

Na jó, baktériumok esetleg létezhettek valamikor valamelyik másik bolygón, de baktériumok soha nem fognak űrhajón idejönni megtámadni minket. Nem is a baktériumokról szólt a kérdés.

2012. márc. 7. 11:54
 7/13 anonim válasza:
Úgyis az lesz a neve amit az első tudós kitalál, hacsak nem az első tudósról fogják elnevezni. Habár azt kétlem.
2012. márc. 7. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:

1. Nekem ET mondta.

2. "már ha egyáltalán van földönkívüli élet" Ennyire nem kellene egocentrikusnak lenned. Feltételezed, hogy csak ezen a sárgolyón alakult ki élet. Kiszámolták, hogy abban a több milliárd galaxisban ami bizonyítottan van. Még több milliárd naprendszer létezik. Ezekből valószínűség számítással kiszámolták, hogy minimum 15.000.000 bolygón lehet értelmes élet. (értelmesebb, mint nálunk)

Szóval ne légy ennyire eltelve az emberiséggel, meg magaddal :)

2012. márc. 7. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló remélem elvagy már telve ET vel...
2012. márc. 7. 14:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kis lény. Szereti kényeztetni a makkom. Szóval még nem teltem el vele.

Talán, majd ha a Reptoidok ideérnek lecserélem egyre. Addig jó lesz nekem.

2012. márc. 7. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!