Nincs mérnöki diplomája, csak üzemmérnök.
2014. júl. 10. 15:55
Két olyan érvet is felhoztál, ami meggyőzött az igazadról. Egyik a cukorbetegsége, a másik a sportmúltja.
Munkám során sok cikke átment a kezemen. Sírtam, akkora hülyeségeket írt össze. Nem, nem ezo vonalon, hanem ellenőrizhető, "mérnőki" dolgokban. Korábban már írtam róla. Pl. amikor képeket elemezve igazolja, hogy azon bizony ufó látható. Hivatásos Photoshop-felhasználó vagyok. Amit leírt munkafolyamatot, azt követve bármely tetszőleges képen felfedezhető lesz az ufó. Bármelyiken!
Hát ilyen nagy szakember ő.
2014. júl. 10. 16:05
Diploma, kézilabda? Akkor biztosan csak az igazat mondhatja. Kétséget kizáróan.
2014. júl. 10. 16:24
4/16 A kérdező kommentje:
Inkább a hozzászólásokban folytatom nehogy túl hosszú legyen Vagy ott van Nick Pope aki szintén hitetlen volt mindaddig amíg a Brit védelmi minisztériumhoz nem került ahol az ufo aktákat vizsgálta. Ezután szépen fokozatosan hívővé vált. Ott van még a már elhunyt Budd Hopkins vagy J.Allen Haynek csillagász aki kő keményen tagadott mindenféle ufo jelenséget és ballonokkal meteorokkal félremagyarázásokkal (vagyis a szokásos szöveggel) magyarázta az ufo észleléseket De amint jobban beleásta magát a dolgokba egyre inkább kezdte elfogadni, hogy többről van szó.
Igen sok ilyen van, én is még pár éve szkeptikus voltam (a földönkívüli életben mindig hittem, csak abban nem hogy itt vannak), de aztán komolyabban átrágtam magam a témán és rájöttem hogy annyi kérdőjel és megmagyarázhatatlan eset van . Meg korábban a történelem olvasás során is belebotlottam ilyen esetben, különféle ábrázolásokba stb és minden egybevágott . egyszerűen nem lehet ennyi véletlen és hogy több millió ember csak hallucinál . Az a büdös nagy igazság hogy valakik vagy valamik repkednek fölöttünk és fogalmunk sincs kik azok vagy micsodák, és tenni se tudunk ellene semmit . Szóval én "megtértem", tegyétek ti is ezt kedves szkeptikusok ! :-)
2014. júl. 10. 16:39
És tud bármilyen bizonyítékkal szolgálni, ami előre lendíti a témát és szabályos keretek-közt bizonyítható, leelenőrizhető? Nem attól lesz valaki szavahihető, hogy lediplomázik, vagy ír pár vaskos könyvet, ami szerinted hihető, hanem attól, hogy igazolni tudja magát.
#5 Senki nem mondta, hogy reklámozd magad, ha tudsz írni valamit, ami hasznos lehet a kérdező számára, akkor azt írd ne mást.
2014. júl. 10. 16:52
7/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm értelmes válaszod! Ez már egy olyan dolog amivel lehet egy ÉRTELMES (és most itt az értelmes szón van a hangsúly)vitát kezdeni! Először is nem azért írtam oda, hogy diplomás mert ezt akarnám hangsúlyozni hanem azért mert sok itt a mocskolódó akik az ilyeneket lenézik és azt hiszik róluk, hogy csak 6 osztályt végzett kocsmatöltelékek (nyilván az ilyen ufo kutatókból is akad) Ráadásul ő még most s valamennyire szkeptikus és nem fog "hallelujázni" attól mert valaki állítólag kitudja milyen fényeket látott illetve lefényképezett egy szemcsés valamit... Nála úgymond komolyabb bizonyítékok kellenek, hogy kivizsgálja az esetet. Ráadásul mint írtam a keményebb szkeptikusok is (már persze aki hajlandó gondolkodni és nyitott az értelmes vitára) néhány esetleírásán kénytelenek komolyan elgondolkodni. Az meg, hogy ki mit tekint hiteles bizonyítéknak megint más kérdés. Hiszen van akit az sem győz meg ha valaki elmeséli neki, hogy találkozott az idegenekkel aztán esetleges égési nyomok vagy tűszúrások jelennek meg a testén amit már nehéz halucinációval magyarázni...
6# Most miért vagy ilyen rosszindulatú ? Arról megy a vita hogy miért a szkeptikusokból lesznek a kiváló UFO kutatók, leírtam a saját példámat . És ha nem lennél ilyen autista, tudnád hogy számtalan bizonyított eset van, ahol katonák, űrhajósok és pilóták számoltak be UFO észlelésről . Most miért jó idejönni kötekedni ?
2014. júl. 10. 18:10
Kérdező igazad van sok mindenben, de tudod én úgy hiszem, hogy a legtöbb ilyen értelmes mocskolódó azért van kiakadva, mert sokszor a magukat UFO-kutatóknak nevező emberek valamilyen bizonyítékkal hozakodnak elő hol ott nincs semmilyen bizonyíték, ami így csak üres fecsegésnek hangzik, aki jól iskolázott nem feltétlenül szavahihető sőt még jobban tud magyarán megmondva hazudni.
#8 Ne haragudj, ha megbántottalak. De nekem a válaszod önfényezésnek hangzik nem segítettél vele semmit szerintem. Nem áll szándékomban kötekedni senkivel.
2014. júl. 10. 20:55
10/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem megbántásból de kifejtenéd bővebben mert nem nagyon értem amit írsz sajnos kicsit össze-vissza van! Tudod csak azért, hogy tudjak rá válaszolni ugyanis te olyan szkeptikusnak tűnsz akivel érdemes vitázni mert nem egyből "Jóska bának megszaladt a pia" szintű hozzászólásokat írsz aminek én örülök! Abban meg igazad van, hogy a legtöbb ufo kutató szimlán idióta én eszt elismerem!
Kapcsolódó kérdések: