Lehetséges, hogy az űrben világháború zajlik és mi még SETI jeleket sem fogunk?
Nagyon sok ufós oldal szerint a világűrben, közvetlen a földhöz közel is rengeteg űrhajó van [link] igaz, hogy a fény spektrumától eltérő rezgésen, hogy ne lássuk.
De sok udós oldalon egyenesen világháborúról írnak, amelyet a draco nemzettség a macskaflékkel vívnak, kint az űrben és ezek láthatóak csak nem adnak SETI számára fogható jeleket. [link]
Igaz lehet ez? Lehet olyan fejlettek hogy nem földi SEI számára értelmes jelekkel üzengetnek?
Valószínűleg igaz lehet ez a dolog, ha ennyi helyen lehet róla olvasni. Ha ez igaz, akkor ez az álcázás dolog engem különösen érdekel, hogy miből vannak ezek a rendkívüli űrjárművek, milyen technikával érik el mindezt. Ha mi ott lennénk, akkor meg tudnánk érinteni, csak nem látnánk? És fizikai anyagból vannak ezek a szerkezetek? Tehát ezt az egészet hogy képzelje el egy ember?
Szerintem nem zárható ki az sem, hogy már mi, a földi ember is rendelkezik ilyen technikával, pontosabban mondva egyes szűk elit csoportok, csak eltitkolják előlünk átlagemberek, tehát a tömeg elől. Bizonyos negatív fajokkal való együttműködés következtében elképzelhető, hogy ilyen álcázásos technika is a hatalmi elit birtokába jutott, csak sajnos ezt megtartják maguknak, eltitkolják előlünk.
Én azt hiszem, talán nyitott lennék egy kapcsolatfelvételre, és rendkívül vonzódok ezekhez a minden tekintetben magasan fejlett lényekhez, kozmikus testvéreinkhez.
Csak az a baj, hogy egy földi embernek ez az egész nagyon kívül esik a tapasztalásán, érzékelésén. Sőt, sajnos nem is foglalkozik az emberek nagyon nagy része ilyen dolgokkal, mert túl elvontnak találják.
Ezt a bizonyos kapcsolatfelvételt lehet, hogy tömeges méretekben, nyilvánosan kell érteni, és ha így értelmezzük, akkor tényleg nincsen rá megérve az emberiség szerintem sem. De valahogyan, annak a kevés embernek, akiket érdekelnek ezek a dolgok, köztük nekem is, meg kell próbálni hinnünk abban, hogy a segítőink fizikailag is itt vannak körülöttünk valamilyen formában. Szerintem mégis valamilyen nyilvános kapcsolatfelvétel kellene, mert szerintem az ezzel járó sokkélménnyel lendületet venne az emberiség fejlődése. Ez olyan lenne, mint egyfajta beavatás. Ekkor sorban kiderülnének az igazságok minden lényeges dologgal kapcsolatban. Mindenekelőtt meg kellene dönteni az emberiséget már ki tudja, hogy milyen régóta irányító háttérhatalmi elitet. De ez már más téma, mint a kérdés.
Anyám borogass mennyi ostoba egy helyen. xD
" A föld légköre felett több ezer űrhajó
tartózkodik!De ezek azért vannak itt,hogy
megvédjék az emberiséget.De viszont
láthatatlanok,mert még nem vagytok kész
hogy kapcsolatba lépjen veletek a Fény
Galaktikus Föderáció!"
Ez nagyon érdekes hihetetlen, hogy a műholdak nem szúrták ki őket jah, meg biztos nincs jobb dolguk, mint a fejünk fölött repkedni. Ahogy telik-múlik az idők egyre jobban lejárasátok a valódi ufóhívőket és az ezotériát.
#2-nek Pedig csak üzennem, hogy régen mindenki azt hitte a Föld lapos attól még, hogy sokan hisznek valamiben nem biztos, hogy igazuk van pláne ilyen baromságokat állítva mégis honnan a retegből tudják mindezt? Netán néhányotoknak van egy dugi űrhajója, amivel esténként felszálltok a fellegekben, mint Mézga Aladár?
Nem hiszem hogy a fejünk felett valamilyen galaktikus háború lenne, mert az azonnal észrevennénk, még akkor is ha minden úrhajónak lenne álcázóberendezése . Ugye a leszakadt törmelékek, roncsok stb . Az ilyen honlapokkal meg az a baj, hogy ilyet én is össze tudnék dobni pár nap alatt, le tudnék közölni én is egy jó kis szalagcímet :
"Üdv Földlakók ! Darth Mader vagyok a Galaktikus Birodalom shit lovagnője, aki lázadó tevékenységet lát, vagy aki szerint a szomszédja lázadókat bújtat, különösen egy bizonyos Szkájvóker Lajost, az azonnal jelentse a felettes szerveknek ! Köszönjük ."
Ja egyébként kérdés: honnan veszitek ezeket a dolgokat? Én tudománnyal foglalkozó ember vagyok, hozzá vagyok szokva, hogy ha valaki mond valamit, akkor azt forrással támasztja alá. Szóval honnan szeditek ezeket?
Egyszer beszélgettem egy arccal, aki azt mondta, hogy két űrhajó van fölöttünk, és, bár nem látszódnak, de egy normál teleszkóppal lehet látni az energiapajzsukat O.o
Persze "pont nem volt nálam" egy teleszkóp, így ennyiben maradt a dolog.
De komolyan, honnan veszitek? Engem is érdekel már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!