Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek tényleg meglátogat...

Szerintetek tényleg meglátogatták a Földet földönkívüliek az ős- és ókorban?

Figyelt kérdés
Egyre több a tudós is azok körében, akik azt állítják, hogy az ókorban földönkívüliek látogatták meg a Földet. Őket hívták/hívják isteneknek, akiknek többek között az egyiptomi piramisok építését is tulajdonítják. Szerintetek lehetséges ez?
2014. júl. 5. 23:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
Amiket az ősi indiai írásokban lehet olvasni, azok szerintem egyértelmű utalások az előző, elveszett civilizációknak a létezésére. Vannak hasonló dolgok egyes észak-amerikai indián törzseknél is, csak azok lehet, hogy nincsenek leírva.
2014. júl. 7. 22:24
 32/69 anonim ***** válasza:
55%

"Egyre több a tudós is azok körében"

Csak egyet mutass.

2014. júl. 9. 15:12
 33/69 anonim ***** válasza:

32.ik te nem láttad a TV2 műsorában,mikor maga egy amerikai űrhajós mondta,h ő is többször látta őket.

A műsorvezető kommentje pedig így hangzott,bár nem hisz benne,de ezt a nyilatkozatot mégis csak nem akárki vállalta fel.

Ez a műsor régebben pár éve volt...

2014. júl. 9. 15:22
 34/69 A kérdező kommentje:

32-es! A Nagy Piramis esetében a tudósok helyett jobb lett volna, ha szakembereket írtam volna. A belinkelt film híres építészmérnököket, precíziós szerszám-gyártó gépészmérnököket, hatalmas építkezési projektek tervezőit és kivitelezőit, valamint modern kőfaragókat vonultat fel. Szakértői szemmel vizsgálták meg a nagy piramist, és mindannyian azt állítják, hogy mindaz, amit a történelemórákon tanítanak a Nagy Piramis építéséről, az mese a Holdba. Mindannyian tanácstalanul tárják szét a kezüket, és fejcsóválva a nézőre bízzák, hogy eldöntse: kik építhették és hogyan? Mert szerintük biztosan nem úgy, ahogyan azt a mai egyiptológia tanítja.

Itt a link mégegyszer:

http://www.youtube.com/watch?v=E4xOKt2bUGU

2014. júl. 9. 15:32
 35/69 anonim ***** válasza:
38%

És akkor mi a helyzet az ősi kristály koponyákkal,amiket Dél-Amerikában találtak.

A tudósok teljesen tanácstalanok,idézem a könyvet:

"A kutatócsoport szerint ugyanis még a modern gyémántfejű szerszámokkal is lehetetlen lett volna egy ilyen hihetetlenül kifinomult objektum kifaragása......Nyilvánvalóan ez a tény sarkallta a kutatócsoport egyik tagját a kijelentésre:- Ennek a koponyának nem is szabadna léteznie!"

(Chris Morton és Ceri Louise Thomas:A kristálykoponyák rejtélye

2014. júl. 9. 15:46
 36/69 anonim válasza:

Hogy lehet az emberi lény ilyen önző, és beképzelt, hogy azt hiszi, az egész világegyetemben mi vagyunk az egyetlen életforma! Jó, hivatalosan nem léteznek földönkívüliek! És a hülye fotók amiket körbeküldözgetnek az úgynevezett UFO-król marhaság...emberek kétlem hogy idelátogatnának több fényévnyi távolságból! Viszont hivatalosan találtak olyan bolygót -mondanom sem kell több 100ezer fényévnyire innen- ami a lakható zónába esik. Tehát lehetséges -és most a lehetséges alatt nagyon is lehetségeset értek - hogy léteznek mert az űr végtelen...kizárt hogy mi legyünk az egyetlen életforma, az egész világegyetemben...

További szép napot:

Elizabeth

2014. júl. 9. 16:35
 37/69 anonim ***** válasza:
78%

#36: látom, te is, nagy tévedésben élsz, mint más, UFOhívő. Röviden és tömören: nem, nincs kizárva a földönkívüli élet. Ha igen, akkor a SETI sem lenne, illetve a Voyageren sem lenne üzenet (hol találnak meg minket és így tovább).

Az úgynevezett bizonyítékokról, meg sorra derülnek ki, hogy kamu az egész. Igen, tényleg jó lenne tudni, ha nem az volna, de sajnos ez az igazság.

Pontosan: nincs még bizonyíték az idegen civilizációra, de azért, keressük.

2014. júl. 9. 18:03
 38/69 anonim ***** válasza:
0%

De igen, rengeteg bizonyíték van rájuk, de most nem írom le már sokadszorra is azt, amit már én is és mások is leírtak már.

Akik meg előre eldöntötték, hogy nem hisznek benne, és eleve tagadnak minden ilyen dolgot, azoknak meg még magának az istennek a szava sem lenne elég, mert ők még a saját szemüknek sem hinnének. Ezt már sokszor tapasztaltam, és szerintem mások is, hogy az ilyen embereket nem lehet meggyőzni.

Ez a fentebb említett kristálykoponya könyv megvan nekem is, és nagyon jó szerintem!

2014. júl. 9. 21:04
 39/69 anonim ***** válasza:
0%
1000%. Figyelj, barlangrajzokat találtak, űrhajóféleségekkel és „fejük körül burok" emberekkel. Szerinted?
2014. júl. 13. 14:59
 40/69 anonim ***** válasza:
82%

Ja, és amit odafestenek, vagy rajzolnak valahová az 1000%, hogy létezik.

Ha teszem azt 5 ezer év múlva megmarad ez a kőfal ennek a graffitinek a maradékával, akkor jogos az 1000%, hogy a 21. század elején malacfejű és fülű, atlétatrikós emberek is éltek. Tuti, mert oda van festve a falra.

[link]

2014. júl. 13. 19:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!