Mit akarhatott?
Figyelt kérdés
Testvérem mesélte, hogy szerda éjjel lakásuk szobájában arra ébredt,hogy valaki áll az ablak mellett kb 160 cm nagyfejű , fekete szemekkel , szürke volt illetve, szürke ruhát viselt, kb 5 másodpercig nézték egymást, majd az idegen felszívódott valami sugárral mint valamiféle a sci fi-ben. Kérdésem az lenne , hogy miért hagyta mozogni testvéremet, hisz semmiféle bénult állapot nem volt nála , illetve miért csak nézte? Tesóm első reakciója az volt mikor az ágyban odafordulva meglátta:azta k. nyád .
Ettől függetlenül másik tesóm is mondta, hogy valami vagy valaki volt a szobájukban aznap éjszaka, egy albérletben laknak, a két észlelés időpontjai egyeztek.
2014. júl. 4. 21:26
41/47 anonim válasza:
Senki nem tudja mit látott a testvéred maga a testvéred se tudja, ahogy te sem tudod azt sem tudhatod, hogy a testvéred nem hazudik, ha tudnád mit látott a testvéred nem kérdeznéd itt ennyi információból meg pláne nem fogjuk tudni mit látott a testvéred mivel nem voltunk vele, amikor az ominózus eset történt.
42/47 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy meg kérdezem, de te kötekedni jársz ide, hogy kienged a benned lévő feszültséget vagy esetleg választ kapni a kérdésedre?
43/47 A kérdező kommentje:
Nem tudom te,hogy reagálnád le, ha alaptalan dolgokat állítanának a testvéredről vagy a családod bármely tagjáról és azokat olyan formában közölnék, mintha tudományosan alátámasztott tények lennének vagy csak egyszerűen "eltrollkodnák" a kérdést. Ha ezeket én szépen reagáltam volna le vagy minimum neutrálisan , most valószínűleg várhatnám , hogy érkezzen komoly válasz vagy rosszabb esetben már a poén kategóriában lenne a kérdésem.
2014. júl. 14. 22:54
44/47 anonim válasza:
Kérdező néhány dologban igazad van, de szerintem mindenki azt kapja, amit megérdemel. Én úgy vagyok vele, hogy nem foglalkozok az olyan felhasználókkal, akik kötekedni akarnak meg nem írok olyan kérdésre, amely egy idegbeteg kérdező tett fel, hogy később aztán ismeretlenül kifigurázon engem. A kérdésről csak annyit, hogy semmilyen információt nem adtál meg a testvéredről nem akarok én itt okoskodni, de egy kérdésnél az alap információk kötelezőek például: hány éves a testvéred, mit csinált aznap, mit csinált a történtek után stb.
45/47 A kérdező kommentje:
na időközben a bejelentett #44-es válaszoló provokatív kommentjét törölték, így ne értsd félre rosszalkov , az előző válaszomban az első mondat nem neked szólt!
2014. júl. 15. 12:15
46/47 anonim válasza:
Semmi baj tudom, hogy nem nekem írtad. Elolvastam a kommenteket mielőtt válaszoltam a kérdésre és úgy emlékszem, hogy a 3-ik oldalnál kezdted magyarázni, hogy a testvéred magas beosztásban dolgozik jól keres és külföldön él mielőtt elolvastam volna a kommenteket én is azt hittem, hogy egy 12 éves írta ki a kérdést. Ha az elején leírtad volna ezeket nem kellet volna magyarázkodni és nem fajul volna idáig a helyzet te is tehetsz róla, mert belemész a provokálásba a megjegyzéseket sem tudod elviselni ne haragudj, hogy ezt mondom, de te sem vagy egy falvédő gyerek.
47/47 A kérdező kommentje:
hát igazából , most már ,hogy kivesézted személyem hozzászólhatnál a kérdéshez is.
2014. júl. 15. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!