Álmomban láttam. Mit akarhatott?
Álmodtam, hogy egy számomra idegen férfi állt az ágyamnál, pár méterre, azt hittem ébren vagyok. Nézett engem. Majd az ablakra emelte a tekintetét, mintha lenne ott valami. Természetesen ijedtemben felébredtem, és ugyanúgy feküdtem, mint álmomban, de már nem volt ott senki. Az ablakra néztem és ott se. Igen csak féltem.
Ennek kb. már 1 hónapja.
Lehet hogy szellem volt?
"ugyanúgy feküdtem, mint álmomban"
Lehet, hogy alvásparalízis volt...főleg, hogy amit a férfi csinált, abban nem volt semmi ijesztő.
Ne görcsölj rá, és akkor nem fog megismétlődni. ;)
Lehet hogy egy ősöd vigyázott rád..
vagy egy szellem vannak akik hisznek benne vannak akik nem
vagy a jövőről álmodsz
Nem úgy nézett ki, hál'istennek, az a kép rohadt ijesztő.
Bajusza volt.
Éreztem már korábban is hogy mintha lenne itt valami. A macskám sem marad meg ebben a szobában. Mikor behozom kapálódzik és kirohan.
Az ufo-s dolog nem hülyeség, mert előtte pár nappal néztem ilyesmit a tv-ben, és gondoltam mi van ha egyszer értem is eljönnek........ :D
Nem rémlik, hogy lett volna ilyen helyzet, hogy menekülni akarnék........max ebből a házból. Nagyon nem szeretek itt lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!