Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Álmomban láttam. Mit akarhatott?

Álmomban láttam. Mit akarhatott?

Figyelt kérdés

Álmodtam, hogy egy számomra idegen férfi állt az ágyamnál, pár méterre, azt hittem ébren vagyok. Nézett engem. Majd az ablakra emelte a tekintetét, mintha lenne ott valami. Természetesen ijedtemben felébredtem, és ugyanúgy feküdtem, mint álmomban, de már nem volt ott senki. Az ablakra néztem és ott se. Igen csak féltem.

Ennek kb. már 1 hónapja.

Lehet hogy szellem volt?

2014. ápr. 19. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet. Dicsekedj vele!
2014. ápr. 19. 21:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát inkább nem. Nem vagyok odáig ezért. Nem is gondoltam szellemre, amíg a barátnőmnek el nem meséltem, és ő mondta, hogy szerinte.
2014. ápr. 19. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Lehet,és azért pillantott az ablak felé,mert éppen akkor szállt el egy UFO a ház mellett..
2014. ápr. 19. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, de nem kell félned tőle.
2014. ápr. 19. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:

"ugyanúgy feküdtem, mint álmomban"

Lehet, hogy alvásparalízis volt...főleg, hogy amit a férfi csinált, abban nem volt semmi ijesztő.

Ne görcsölj rá, és akkor nem fog megismétlődni. ;)

2014. ápr. 19. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem így nézett ki [link]
2014. ápr. 19. 22:36
 7/11 anonim válasza:

Lehet hogy egy ősöd vigyázott rád..

vagy egy szellem vannak akik hisznek benne vannak akik nem

vagy a jövőről álmodsz

2014. ápr. 20. 13:59
 8/11 pandus18 válasza:
egy szellem bámult téged. biztos megérezted hogy valaki figyel és ezért álmodtad ezt.
2014. ápr. 20. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Az álmodat megelőzően voltál-e olyan helyzetben,szituációban amiből menekülni szerettél volna? Éjjel-nappal tanultál,haláleset,a családban esetleg valaki munkanélkülivé vált stb...? Az ablak nemcsak a kilátást szolgálja, a kinti táj a szabadságra is utal.
2014. ápr. 21. 10:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem úgy nézett ki, hál'istennek, az a kép rohadt ijesztő.

Bajusza volt.

Éreztem már korábban is hogy mintha lenne itt valami. A macskám sem marad meg ebben a szobában. Mikor behozom kapálódzik és kirohan.

Az ufo-s dolog nem hülyeség, mert előtte pár nappal néztem ilyesmit a tv-ben, és gondoltam mi van ha egyszer értem is eljönnek........ :D

Nem rémlik, hogy lett volna ilyen helyzet, hogy menekülni akarnék........max ebből a házból. Nagyon nem szeretek itt lakni.

2014. ápr. 21. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!