Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lehetséges...

Szerintetek hogyan lehetséges az, hogy az álmomban láttam egy olyan srác arcát, akiről fogalmam sincs, hogyan néz ki?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy régebben szoktam beszélgetni itt az interneten egy sráccal, de soha nem láttam róla képet, viszont mégis álmodtam vele

lehet, hogy csak azt az arcot álmodtam meg, amilyennek én magam akarom őt látni?

kérlek, értelmes válaszokat várok :)

2013. dec. 15. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden arc amit megálmodsz már láttad valahol életedben.Nem rokon vagy barát, csak láttad pl: buszon, iskolában, vagy akárhol máshol és az agyad elraktározta azt a képet.Valószínűleg ilyennek akarod ,hogy legyen az a fiú és az agyad ezért ezt a képet kapcsolja hozzá.(semmi köze szellemekhez meg ilyesmihezz)
2013. dec. 15. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy csak azt a képet lehet álmodni, amit már valaha láttál.

Több ezer olyan hihetetlen történet van, ami azt igazolja, hogy igenis meg lehet álmodni valakinek az arcát, pedig sosem láttad. Annyiban igaza van az első válaszolónak, hogy lehet akár emlékkép, általad vágyott, ideál, stb. is.

De lehet az álom, a jövendő életedből egy kivetülés, megérzés, Dejavue, stb......

2013. dec. 16. 07:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha sosem láttad, honnan tudod, hogy az ő arcát álmodtad meg?
2013. dec. 16. 09:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan mondtam azt, hogy még sohasem láttam ezt az illetőt, viszont az álmomban nem is tudom, hogy miért, de tudtam, hogy ő az. :)
2013. dec. 16. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudod 2-es annyi a különbség a válaszaink között, hogy az enyémet a tudomány igazolja, míg a tied puszta feltevés.Keress rá neten, már bizonyították amit leírtam, a "jövőbelátást" viszont még nem.
2013. dec. 16. 17:01
 6/8 Boldi11 ***** válasza:
Vagy lehet még ,bár ez csak feltételezés ráadásul a tudomány ezen a téren még csak gyerekcipőbe jár...a kollektív tudat elmélete is felvetülhet... szerintem,érdemes lenne kivizsgálnod ezen oldalról is.
2013. dec. 16. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már. Azt hittem hogy akiről álmodtam, az-az Aki, de valójában mégsem ő volt az. Azért fura, mert az álombéli arcra a mai napig emlékszem. :D
2013. dec. 21. 16:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is emlékszem az álombéli arcra, bár már nem olyan éles a kép, mint amilyen akkor volt, amikor megálmodtam :)
2013. dec. 21. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!