Tudok találkozni álmomban a fiúval?
Figyelt kérdés
Lehetséges megcsinálni, hogy ha már én is és a srác is képes tudatosan álmodni, akkor azonos időben, ugyanazon a(z álombéli) helyszínen találkozzunk, tehát TÉNYLEG találkozzunk álmunkban?2013. ápr. 5. 17:27
1/6 anonim válasza:
Bocsi az offért, de
Hogyan tanultál meg tudatosan álmodni? :)
2/6 A kérdező kommentje:
Még nem sikerül igazán tudatosan álmodnom, csak az ízeket és a szagokat érzem már nagyon erősen álmaimban (ez s haladás) de itt van ez
2013. ápr. 5. 17:41
5/6 anonim válasza:
szerintem ez nem befolyásolható nagy mértékben.
maximum az, hogy sokat gondolsz rá
6/6 A kérdező kommentje:
De én úgy lrtem, hogy TÉNYLEG találkozunk álmunkban! Ő is és én is, azonos időben - persze álmunkban... Pl hajnali 3-kor...
(persze úgy könnyű, hogy csak megálmodom, hogy találkoztam vele, de nem erről van szó...)
2013. ápr. 5. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!