Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit akarhatott?

Mit akarhatott?

Figyelt kérdés

Testvérem mesélte, hogy szerda éjjel lakásuk szobájában arra ébredt,hogy valaki áll az ablak mellett kb 160 cm nagyfejű , fekete szemekkel , szürke volt illetve, szürke ruhát viselt, kb 5 másodpercig nézték egymást, majd az idegen felszívódott valami sugárral mint valamiféle a sci fi-ben. Kérdésem az lenne , hogy miért hagyta mozogni testvéremet, hisz semmiféle bénult állapot nem volt nála , illetve miért csak nézte? Tesóm első reakciója az volt mikor az ágyban odafordulva meglátta:azta k. nyád .

Ettől függetlenül másik tesóm is mondta, hogy valami vagy valaki volt a szobájukban aznap éjszaka, egy albérletben laknak, a két észlelés időpontjai egyeztek.

2014. júl. 4. 21:26
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

"...vagy pedig csak szétnézett a szobában."

nem trollkodni akarok,de az lehet, mert elég jó helyen lakik tesóm, 8. emeleti panoráma gangos penthouse.

2014. júl. 6. 01:39
 32/47 A kérdező kommentje:
te arra sem vagy méltó , hogy a testvéremről látatlanban találgass, rólad ennyit, kiforgatod a szavaimat, azt hiszed trollkodok és folyton bizonygatod önmagad igazát, elmondtam nem kérek belőled, sem a téziseidből , sem a "jó" tanácsaidból. Érdemben lóf* szt nem tettél hozzá ehhez a témához , hanem egyből azt kerested kibe , hogy lehet belekötni. A célpont meg természetesen a kérdező személye meg a kérdés alanya volt. Nagyon értesz a dolgodhoz, te igazi ügyeletes troll.
2014. júl. 6. 12:23
 33/47 A kérdező kommentje:
egyébként neked mintha fájna ez a témakör illetve az ilyen és ehhez hasonló kérdések , direkt vadászod szerintem jó magyar mentalitás módjára, hogy tudjál veszekedni, otthon a plüssállataid nem szólnak vissza, a falnak meg hiába pofázol nem kaptál még tőle pofont se. Szerintem inkább neked vannak mentális betegségeid ha már , így látatlanban osztogatod a diagnózisaid, ugyanis nem én mentem a te kérdésed alá , jól lehurrogni , kiosztani, lealacsonyítani téged, hanem ellenkezőleg pont te jöttél, cinikus hajlamaid kiélni ide.
2014. júl. 6. 12:28
 34/47 anonim ***** válasza:
35%

Béla bá volt az.

( a jobb oldali kép)

[link]

2014. júl. 6. 20:45
 35/47 A kérdező kommentje:
kackac.
2014. júl. 7. 00:04
 36/47 Napkiraly ***** válasza:
Milyen választ vársz? Nyilván te már a fejedbe vetted, hogy csak gurgurád, a kicsi szürkék királya lehetett
2014. júl. 9. 00:48
 37/47 A kérdező kommentje:
őszintén már én sem tudom , milyen választ kaphatnék , valami általános dologra gondoltam. Kaptam már videós választ is . Nem vettem semmit a fejembe, csupán a leírást adtam meg,ahogy kinézett a fószer.
2014. júl. 9. 01:04
 38/47 anonim ***** válasza:
Szerintem egy Down kóros cigánygyerek volt az alufóliába tekerve.
2014. júl. 9. 15:14
 39/47 anonim ***** válasza:

Lehet valaminek a végén eszmélt fel (esetleg túl korán a tesód).

Lelehet ellenőrizni, hiszen ha tudjuk a pontos időt, és helyszínt, akkor lehet, hogy más is tapasztalt valamit aznap, vagy ha nem is pont aznap, akkor a héten.

2014. júl. 9. 20:18
 40/47 anonim ***** válasza:
öööö...igen ez nagyon jó megközelítés... én is tapasztaltam !! privátban írtam
2014. júl. 10. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!