Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit akarhatott?

Mit akarhatott?

Figyelt kérdés

Testvérem mesélte, hogy szerda éjjel lakásuk szobájában arra ébredt,hogy valaki áll az ablak mellett kb 160 cm nagyfejű , fekete szemekkel , szürke volt illetve, szürke ruhát viselt, kb 5 másodpercig nézték egymást, majd az idegen felszívódott valami sugárral mint valamiféle a sci fi-ben. Kérdésem az lenne , hogy miért hagyta mozogni testvéremet, hisz semmiféle bénult állapot nem volt nála , illetve miért csak nézte? Tesóm első reakciója az volt mikor az ágyban odafordulva meglátta:azta k. nyád .

Ettől függetlenül másik tesóm is mondta, hogy valami vagy valaki volt a szobájukban aznap éjszaka, egy albérletben laknak, a két észlelés időpontjai egyeztek.

2014. júl. 4. 21:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
41%

"nem értem én ezt a koklerkét mindenhova

odatrollkodik, aztán azt hiszi ,hogy mondott

valami vicceset , a saját poénján röhög

majd azt várja,hogy valaki egyetértsen vele."

Én pedig téged nem értelek azt várod, hogy valaki ezt el higgye neked? Elsőként egy igen alacsony értelmi szint kell hozzá, hogy valaki ne mondja rád, hogy trollkodsz kitalált történetekkel. Másodszor pedig érdekes, hogy a testvéred nem ijedt meg és igen valószínű, hogy a szürkeruhás idegen csak azért utazott pár millió fényévet, hogy a testvéred ablaka előtt megjelenjen. Kíváncsi vagyok mi történt miután mindez lezajlott vissza feküdt az ágyba? Honnan tudod, hogy nem álmodta az ágyba fekve? A te fajtád az, aki komolytalanná teszi ezt a témakört és még erre a kérdésre várnál komoly válaszokat? Megérdemled a Művész Úrat.

A másik kérdésedre válaszolva én 55554 éves vagyok holnap leszek 55555 éves nem várom el, hogy egyetérts velem nem is várom el ezt senkitől és persze, hogy nevetek ezen a kérdésen nem a válaszomon röhögök egy haverom szerint, aki nem képes nevetni a saját ostobaságán annak nincs humorérzéke. :D

2014. júl. 5. 10:52
 22/47 A kérdező kommentje:

1. ki a tosz mondta , hogy a testvérem nem ijedt meg? A trágár reakciója a dologra szerinted mi volt?

2. leaszrom, hogy te véleményed mi a témában, meg azt is hány éves vagy, ha ennyi évesen is tudatlan és cinikus vagy mint amennyinek állítod magad akkor te még megrekedtél az evolúcióban ,tehát valószínűleg egy majommal vitázok.

3. nem szórakozásból írtam le a sztorit tesómmal már fiatalabb korában is történt hasonló eset , további bizonyítékokkal nem tudok szolgálni ,sajnálom ,hogy te itt trollkodsz és minden egyes ilyen és ehhez hasonló esetet lenézel, ez a te csökönyös értelmi képességeid tükrözi.

4. Mire fel állítod be magad felsőbbrendűnek?

Ezt már más fórumozóknál tapasztaltam, úgy tűnik ez valami ragályos betegség lehet. Minden ilyen magától elszállt személy az egekig magasztalja magát. Mire?

5. Ha értelmes, építőjellegű választ tudnál adni a feltett kérdésre , azt megköszönném. Minden egyéb esetben mellőzd ezt a kérdést és lapozz tovább.

2014. júl. 5. 12:04
 23/47 anonim ***** válasza:
47%

"1. ki a tosz mondta , hogy a testvérem nem

ijedt meg? A trágár reakciója a dologra

szerinted mi volt?"

Szerintam a trágárkodás nem ijedséget jelent, de gondolom te jobban ismered a testvéredet és igen jó szeme lehet a testvérednek, ha szerda éjjel a lakásotok ablakáaból kb 5 másodperc alatt meg tudta alapítani, hogy 160CM magas, nagyfejű, fekete szemekkel, szürke ruhában.

"2. leaszrom, hogy te véleményed mi a

témában, meg azt is hány éves vagy, ha

ennyi évesen is tudatlan és cinikus vagy

mint amennyinek állítod magad akkor te

még megrekedtél az evolúcióban ,tehát

valószínűleg egy majommal vitázok."

Hát én úgy emlékszem, hogy te kérdezted hány éves vagyok vagy tévednék? Honnan tudod, hogy tudatlan vagyok netán ismersz engem? Való igaz megrekedtem az evolúciós folyamatban nem tudok racionálisan gondolkodni, mert tudatlan ostoba emberke vagyok, aki LSD-vel él és annak hatása alatt mindenféle földönkívüli életformával találkozik az ablaka előtt.

" 3. nem szórakozásból írtam le a sztorit

tesómmal már fiatalabb korában is történt

hasonló eset , további bizonyítékokkal nem

tudok szolgálni ,sajnálom ,hogy te itt

trollkodsz és minden egyes ilyen és ehhez

hasonló esetet lenézel, ez a te csökönyös

értelmi képességeid tükrözi."

Jaj. Nemár és nem használt a terápiás kezelés? Hány éves a tesód mióta tart nála ez a furcsa hóbort?

"4. Mire fel állítod be magad

felsőbbrendűnek?

Ezt már más fórumozóknál tapasztaltam,

úgy tűnik ez valami ragályos betegség lehet.

Minden ilyen magától elszállt személy az

egekig magasztalja magát. Mire?"

Mikor mondtam én olyat, hogy felsőbbrendű vagyok? A többi fórumozót kéne megkérdezni erről, aki valóban ebben szenved.

" 5. Ha értelmes, építőjellegű választ tudnál

adni a feltett kérdésre , azt megköszönném.

Minden egyéb esetben mellőzd ezt a

kérdést és lapozz tovább."

Én értelmes válaszokat adok csak te nem tudod azokat értékelni. Azért beszélek veled így, mert egy bunkó kérdező vagy, aki nem tudja elfogadni a valódi válaszokat, mert nem olyan "spirituálisok" "földöntúliak", amire számított konkrétan fáj, hogy normális válasz is létezik a kérdésre, ami nem ezoterikus.

2014. júl. 5. 15:51
 24/47 anonim ***** válasza:
65%
Az ilyen egyértelmûen kitalált kérdésekre jobb, ha nem is válaszolsz elõzõ , mert úgyis kötekedés lesz a vége ezt is, ahogy a legtöbb ilyen kérdést egy unatkozó troll írta ki ezekre nem válaszolni kell, hanem jelenteni egyszerűen nem kell reagálni a sértésekre sokkal jobban jársz , ha rám halgatsz.;-)
2014. júl. 5. 20:36
 25/47 A kérdező kommentje:

mert biztos trollkodok és kitaláltam , jól van gratulálok, akkor leírom még egyszer pontokba szedve gondolataimat kóklerkének ,mert úgy tűnik sikeresen jelentette az előző hozzászólásom, elmehetne már innen ez a tajgetosz pozitív, gyehennára való.

szóval:

1. tesóm nem használ tudatmódosító szereket

2. nem kényszerül gyógykezelésre

3. magas beosztásban dolgozik, jól keres, külföldön él,racionálisan gondolkozik , nem foglalkozik ilyen dolgokkal.

4. nem az ablakból látta ,hanem a szobájában az ágyától körülbelül 3 méterre a függöny előtt.

5. "értelmes" válaszaid kérlek tartogasd másoknak vagy az otthoni plüss állataidnak, illetve a 4 szép falnak más úgy se kíváncsi rá.

6. még mindig nagyon szeretsz másokat kiosztani,de amikor téged kiosztanak azt már rögtön jelented, önmagad s *ggbe b *szása vagy kóklerke és az is maradsz , mentalitásodon sokat kéne változtatni, hogy ez ne így legyen.

7. semmiféle valódi választ nem adsz,de még csak választ se, ehelyett sértő megjegyzéseket teszel egy ismeretlennek,cinikusan ostobaság mintapéldánya vagy, de lealacsonyító tipikus magyar mentalitásod szellemi termékét sikerül folyton ideokádnod.

Szóval köszi,de ezekből a dolgokból nem kérek, mellőzd a kérdést , ha bármi problémád akadna vele.

2014. júl. 5. 21:31
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen rendkívüli esetek, még ha nehéz is elhinni. Nem értem, hogy miért nincs az idelátogatók jelentős részében annyi nyitottság, hogy legalább esélyt adjanak a dolog igazságának! Elvégre ez az ufo-rovat, ha nem tűnt volna fel! Nyilvánvalóan nem lehet ellenőrizni, de hát miért ne lehetne igaz?

Világszerte történtek már ilyen, és ehhez hasonló esetek, de sokan egyszerűen nem is merik nyíltan felvállalni, elmondani, mert félnek az embereknek a reakciójától.

Mi jó lenne abban, ha valaki csak úgy kitalálna egy ilyen történetet, ide leírná, és látná azt, hogy a hozzászólók nagy része hitetlenkedik meg gúnyolódik? Ebben szerintem semmi jó nincsen az égvilágon, semmi szórakoztató. Ha pedig valaki tényleg csak kitalál ilyesmit, akkor is kell, hogy legyen egy eredeti, hiteles történet valahol a világban, amiről a mintát veszi.

2014. júl. 5. 23:01
 27/47 anonim ***** válasza:
Ami magát a kérdést illeti, ha ez a történet igaz, akkor szerintem ez a lény valakivel kommunikálni akart, vagy pedig csak szétnézett a szobában.
2014. júl. 5. 23:10
 28/47 Boldi11 ***** válasza:
Eléggé kommunikáció gyanús ez a dolog , mert álmában nem zavarta meg a tesódat illetőleg elvinni se próbálta (ami nem feltétlenül biztos,ajánlott végigvizsgálni a test minden részét!) Amit ajánlok h tegyetek be a szobába egy kamerát/webkamerát,bármit amivel rögzíteni tudjátok a következő napok éjjszakai eseményeit,próbáljatok meg konkrét bizonyítékokat találni!
2014. júl. 6. 00:15
 29/47 A kérdező kommentje:
Egyből elhatározta, hogy bekameráztatja a lakást.
2014. júl. 6. 01:10
 30/47 A kérdező kommentje:
azt mondta tesóm, hogy nem tudta mióta lehetett ott vagy mit csinált , mert már "egy ideje" érezte azt azon az éjszakán,hogy valaki figyeli, mikor elhatározta,hogy odafordul megnézni, hogy mi lehet az.
2014. júl. 6. 01:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!