Ki gondolja úgy hogy a marson volt élet, és miért?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 14:13
52/53 anonim válasza:
Komolyan dinkator ez már nekem kellemetlen :D a meymoy fórumon én fent voltam beszéltem párszor 404 nevű felhasználóval komolyan annak az embernek nincs ki a négy kereket az a vicces, hogy a fórum tulajdonosa nem 404 csak valami elmebeteg rajongója a többi fórumozóról nemis beszélve. Én ismerek pár arcművészt a neten ilyen-olyan beütéssel, de ez a 404 utánzat enyhén szólva sokszor nincs magánál a meymoy fórumozók pedig úgy istenitik, mint Jézust a szűzmária kisfiát. Csak szólok diatort én is láttam már ott egyszer-kétszer és brigit is. :DDD
53/53 anonim válasza:
ugye? :D akkor nem én emlékszem rosszul
én eredetileg a videó miatt regisztráltam oda, de pont mire esélyt kaphattam volna arra, hogy megnézzem, leszedték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!