Ki gondolja úgy hogy a marson volt élet, és miért?
sajnos én nem mehetek a marsa , mivel van családom!
Pedig én is jelentkeztem volna :(
Nem bírnám ki a kisfiam nélkül ....
"Marson most is van élet, mégpedig a jégsapkákban, sőt időszakos esők is vannak ezt nézd meg"
Tegyük hozzá, hogy talán, esetleg lehetséges, de nincs rá semmi bizonyíték.
Amúgy remélem, téged választanak ki egy csak oda marsi útra. Onnan nem férsz majd hozzá a gyakorikerdesek.hu-hoz..
Oké 15-ös hajrá!
Egyébként, a barátnőmet én is utálom mostanában!
Mivel ok nélkül támad és veszekszik!
És már idegesítő, jó persze bennem is van hiba, de én legalább reggeltől estélig dolgozom....
"Tegyük hozzá, hogy talán, esetleg lehetséges, de nincs rá semmi bizonyíték. "
Inkább azt tegyük hozzá hogy nagyon-nagyon valószínű, mert rengeteg rá utaló jel van, például az ALH 84001 marsi meteor amiben baktériumra hasonlító fosszíliákat találtak vagy a Nakhla meteorit amiben megkövesedett anyagdarabokat találtak, amik mikroorganizmusok vagy azok anyagcsere termékei lehetnek, továbbá sok kísérlet volt ahol a marsi viszonyokat utánozva próbáltak életet létrehozni, nem egyszer sikerrel, valamint az Antarktiszon több száz méteres mélységű jégben végzett fúrások, ahol szintén életet találtak, ott ahol korábban lehetetlennek gondolták . Sőt még a Mars nagy vulkánjában az Olympus Mons-ban is valószínűsítenek életet . Ez egyáltalán nem fikció és a tudósok többsége szerint van ott élet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!