Ki gondolja úgy hogy a marson volt élet, és miért?
Nem
Mi az a majakármi, elfelejtettem a nevét!
az a oldal hülyeség!
Megnéztem a googléban most!
Már néztem , az a baj hogy az ember szabad gondolkodását befolyásolja!
Ráadásul össze vissza deinformációkat írnak buta hozzá nem értő emberek!
SZóval nem írtam ott, és nem is akarok!
Dinkator, mi jó neked ebben?
Egymásnak ellentmondó dolgokat beszélsz itt össze-vissza. És ezt szándékosan teszed, mert ilyen rosszul lehetetlen hazudozni.
Ha lenne családod, barátnőd akkor nem csajozgatnál itt. Annácskát hagyjad, amúgy is semmi esélyed nála. De nem is kell beavatkoznom, mert ő egy olyan lány aki meg tudja védeni magát ;)
A meymoyról meg mindenkit kitiltanak aki nem hisz el mindent amit 404, a nagy zufológus mond :D
Lumbulábi ösztöneim azt súgják, hogy aki most ideírt és felvetette,.az az ott Totya néven futó felhasználó. Ő az aki úgymond "kémkedni" szokott itt. De lenne még mit tanulnia ;) :D
Na de a kérdésre válasz: A Marson biztos, hogy volt élet. Régen a körülmények is barátságosabbak voltak, szóval ez 100%
És az is nagyon valószínű, hogy a mai napig élnek ott bizinyos létformák.
Nem, nem Totya vagyok... :D
Sőt, én is lány vagyok... :D
Már több, mint egy éve nem írogatok oda, csak néha olvasgatom a chatet és jókat röhögök magamban. :D
Akkor bocsi :D
De akkor ki is lehetsz...? Na mindegy
A moyokon csak röhögni lehet. És még ők szidnak minket gyakorisokat.
(moyok = azok akik feltétel nélkül hisznek fourhoundredfour-nak; pl. Azt is bevennék, hogy hétvégente a krixkraxiakhoz jár teázni.)
a fenébe itt több csaj is van, akkor itt a helyem
Csajok a tieteké vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!