Hallott már valaki rugó lábú Jack-ről?
Egy szuper könyvben olvastam erről a teremtményről. Nagyon érdekes az eset megosztom veletek is, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla. Sajnos tabletem gyér kamerája miatt nem tudtam nektek készíteni fényképet a könyvben található leírásból ami jóval terjedelmesebb a wiki-nél úgyhogy érjétek be ezzel.
- Sulyok -
Hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem valami őrült feltaláló lehetett, akit "rugóláb" fejlesztések során továbbra sem lehetett überelni, mert ő valami más technikát használt. Aztán lehet csak hozzáköltötték a lángnyelveket a személyéhez, de lehet ez is egy találmánya.
Számtalan olyan középkori ember van, aki olyat talált fel, ami nem illett a korba, jóval meghaladta azt. Sőt van olyan is, akinek a találmányát azóta sem tudták űberelni és a történészek nem tudják a megoldást. Például Raimondo di Sangro herceg az őrült, gyilkos, de egyben feltaláló is: olyan anatómiai modelleket készített hullákból, aminek nem tudják a készítésének módját a történészek. A vénás és artériás részeket szabad szemmel lehet látni, amik az egész testtel együtt szilárdan maradtak meg.
Jacket meg szerintem nem látták az 1900-as évekig, csak addig maradt fent a legendája, a szóbeszédek. Utána modernebbek lettünk és kiveszett a szóbeszédből.
George Adamski
mivel megváltoztam!
Anna, a kutatásaimat tovább folytattam és sok mindent nem úgy gondolok mint régen!
Sokat is felejtettem!
De ettől függetlenül én vagyok az!
Örülök hogy hiszel nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!