Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hallott már valaki rugó lábú...

Hallott már valaki rugó lábú Jack-ről?

Figyelt kérdés

Egy szuper könyvben olvastam erről a teremtményről. Nagyon érdekes az eset megosztom veletek is, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla. Sajnos tabletem gyér kamerája miatt nem tudtam nektek készíteni fényképet a könyvben található leírásból ami jóval terjedelmesebb a wiki-nél úgyhogy érjétek be ezzel.

- Sulyok -

[link]

2014. jún. 9. 10:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Gyerekek Angliában bármi megtörténhet.
2014. jún. 9. 12:51
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

"eddig azt hittem hogy te ezt a kategóriát komolyan gondolod, de most rájöttem, hogy te vagy köztünk a legnagyobb troll."

Rendben kedves nevtel3n, akkor nézzük a tényeket :

1. Én veled ellentétben a kérdésre válaszoltam a legjobb tudásom szerint .

2. Próbáltam elgondolkodni a leírásokon, évszámokon stb és úgy alkotni véleményt .

3. Te el se olvastad a linket, utána se jártál Jacknek .

4. Ennek fényében nem a kérdésre válaszolva kommenteltél, mindegy teleszemetelve ezt a normális kérdést .

Akkor ezek után melyikünk a troll ? :-)

10# Sajnos a teljes igazságot már valószínűleg tényleg nem, de mivel említetted a Molyembert szerintem az is Jack-hez hasonlóan kísérleti telepről szökhetett meg, mondjuk az nem biztos hogy ez idegen kísérletről lehet szó, mert az emberi géntechnológia is tart már ott, hogy létre tudnak hozni egy ilyen szörnyet, de az 19' században ez kizárható .

Kamudiator/jigsaw/ifjúsátán ! Mivel a szombat délelőtt feltett kérdésemre még ma se válaszoltál ("Hogy magyarázta az igazi Diator a piramisok sülyedését ?") ezért most már hivatalosan is kijelenthetjük hogy névlopó vagy :-(

2014. jún. 9. 13:04
 13/22 anonim válasza:
61%
Amúgy gyakran olvasok érdekes lényekről amit a tenger partra sodort a víz ,és olvastam egyszer egy cikket ahol írták hogy valószínűleg ezek kísérlet szüleményei, és amikor nem jönn össze egy kísérlet vagy elpusztúl ,a szőrny amit létrehoztak akkor a tengerbe dobják, mert úgy vannak vele hogy úgyis megeszik az állatok, nagyon aberált emberek vannak akik ilyen dolgokkal játszanak a helyett hogy inkább értelmes kutatásokat végeznének, de az a baj hogy azt se kell elhinni amit olvas az ember, pl. a piramisokról is azt mondták hogy ufók építették mert ekkora köveket akkoriban lehetetlen lett volna megmozgatni, most nem rég meg azt olvastam hogy igazából nem is oda hordták hanem ott helyben öntötték ki,erre már én is gondoltam régebben, de hülyeségnek tartották, az a baj hogy mindent az ufókkal magyaráznak, én nem is hiszek bennük majd ha látok egyett akkor elhiszem:)
2014. jún. 9. 13:16
 14/22 A kérdező kommentje:

Bárki utánajárhat, hogy az észak amerikai imdián törzsek mindeggyikének fólklórjában jelen van a jeti méghozzá nem is akárhogyan! A hopik szerint a jetik-et mindig az égen járó "tüzes kerekek" tették le a földre. Tartottak tőlük mert szerintük ez egy interdimenzionális lény ami azzal egynelő azzal, hogy bármikor képes dimenziót váltani ami magyarázná azt miért képes egy helyen feltűmmi majd azonnal köddé válni. Utána lehet járni ,hogy a tibetben élő szerzetesek is ugyan így írják le a nagylábút, szerintük láthatatlanná tud válni illetve valamilyen módon embettelen távokat képes megtenni viszonylag rövid idő alatt. Ez csak egyike azoknak a lényeknek melyek a földön vannak mint pl az imént említett molyember mely azerintem is rugólábú jack-hez hasonlóan idegen nem evilági teremtmény, vagy a csupakabra melyet megintcsak szintén az ufókkal hoznak kapcsolatba, elvégre az egyik ufok által legsűrűbben látotgatott területen tartózkodnak Braziliában. Szóval szerintem vannak olyan lények a földünkön talán másvilági természetes élőlények melyeket valamilyen oknál fogva ezen a bolygónnheleztek el a földönkívüliek. Én legalább is nagyon sokra tartom az indián törzsek regéit mert hihetetlenül részletgazdag mondaviláguk egy régi köntösbe bújtatott modernkori ufo tevékenységnek felel meg. Nyugodtan bujjatok bele ilyentémájú könyvekbe nemkell lehülyéznetek engem úgy, hogy még annak a szónak sem tudjátok a fogalmát ,hogy kachina.

- Sulyok -

2014. jún. 9. 13:53
 15/22 anonim válasza:

Nem tudom mennyire igaz a jeti létezése? de állitólag most nem rég lőtte le egy vadász, és ha ez igaz akkor még se lehet annyira különleges képeségekkel megáldva mint ahhogy az előbb írtad:) azért nem szabad mindent elhinni amiket a könyvekben olvas az ember, vagy a médiában lát/hall:) sajnos a fele se igaz.

[link]

2014. jún. 9. 14:18
 16/22 anonim ***** válasza:

"Kamudiator/jigsaw/ifjúsátán ! Mivel a szombat délelőtt feltett kérdésemre még ma se válaszoltál ("Hogy magyarázta az igazi Diator a piramisok sülyedését ?") ezért most már hivatalosan is kijelenthetjük hogy névlopó vagy :-("

Kedves Anna!

először is nem ismerem a kérdésedet, tedd fel újra vagy írd meg üzenetben!

Következő a piramisok sülyedését úgy magyaráztam meg hogy egy hatalmas kamra van alatta amit oszlopok biztosítanak!

Azért gondoltam így mivel a piramisok több ezer év alatt nem sülyedtek 1 cm-sem! Ezért a piramis civlizáció megakart védeni valamit a piramisok alatt! Ezért nagyon mélyre tették a piramis alapozását, hogy ne tudjon sülyedni, ezért biztosan van még valami a piramisok alatt ami minden kérdésünkre választ adhat! Így értelmet nyerhet az a tény hogy a piramisok miért nem sülyedtek le!

Akik építették odafigyeltek arra hogy évezredeken át fent maradjon, és arra hogy az alatta lévő kamra biztonságban megőrizze azt amit az utokornak hagytak.

Ez az elmélet úgy állhat meg, hogy a piramis alatt több hatalmas kamra van, amiket egymástól hatalmas gránittömbökkel zártak el, és óriási oszlopok tartják fent ezt az egészen nagy szerkezetet!

Ez a saját elméletem volt! A gizai piramisok több ezer év alatt sem mélyedtek le!

- Sajnos van még egy elméletem! Természetesen hiszem hogy ezek a piramisok időkapszulák a jövőnemzedékének!

A következő elméletem, hogy a piramisok a föld bolygó időhomokja! A piramisok a mi óránk, a föld órája, a szfinksz pedig az óra mutatója! Ahogyan a bolygónk kering a csillagrenszerekre mutat a szfinksz feje így tudhatta a piramiscivilizáció azt, hogy a galaxisban hol és miként helyezkedünk el és talán ez a szerep ami bizosíthat nekünk valamit, amire talán most is várunk!

Ne feledd Anna, hogy a piramisokat lehet azért építették így, hogy ez a gigantikus óra több tízezer éven át is fent maradjon és mutassa az időt!

Ne feledd a gizai piramisok a föld bolygó közepén helyezkedik el! A bolygónk órája nem csak időkapszula lehet, hanem bolygónk órája is!

Üdvözlettel: az igazi diator!

2014. jún. 9. 14:24
 17/22 A kérdező kommentje:
Vicces vagy ;DD pont te írsz nekem ilyet aki egy szenny oldalon olvastad ezt :D én amit olvasta azok neves néprajzkutatók munkája.
2014. jún. 9. 14:26
 18/22 anonim válasza:
Most lényegtelen hogy milyen oldalt linkeltem, vagy 100 másik oldalon is írtak róla, szerinted amit "neves kutatók" írnak az igaz is?:D ők is csak találgatnak , nincs semmire 100%os bizonyíték de mind1 mindenki azt hisz el amit akar:) én csak abban hiszek amit láttam a saját szememmel
2014. jún. 9. 14:43
 19/22 anonim ***** válasza:

16#

"Következő a piramisok sülyedését úgy magyaráztam meg hogy egy hatalmas kamra van alatta amit oszlopok biztosítanak! "

Ez a válasz a kérdésre, így kénytelen vagyok elhinni . De nem is tudom valahogy furcsa megérzéseim vannak, különös az írásod, mintha nem te lennél, elhiszem de azért rajtad tartom a szemem :-))

2014. jún. 9. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:

"Rendben kedves nevtel3n, akkor nézzük a tényeket :

1. Én veled ellentétben a kérdésre válaszoltam a legjobb tudásom szerint .

2. Próbáltam elgondolkodni a leírásokon, évszámokon stb és úgy alkotni véleményt .

3. Te el se olvastad a linket, utána se jártál Jacknek .

4. Ennek fényében nem a kérdésre válaszolva kommenteltél, mindegy teleszemetelve ezt a normális kérdést . "

nem névtelen vagyok, hanem egy másik jómadár, de örülök hogy te is csatlakoztál a tagadók táborához!

2014. jún. 9. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!