Hallott már valaki rugó lábú Jack-ről?
Egy szuper könyvben olvastam erről a teremtményről. Nagyon érdekes az eset megosztom veletek is, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla. Sajnos tabletem gyér kamerája miatt nem tudtam nektek készíteni fényképet a könyvben található leírásból ami jóval terjedelmesebb a wiki-nél úgyhogy érjétek be ezzel.
- Sulyok -
sulyok fiam, már megint kezdi?
tegnapi trollkodás nem volt elég?
amúgy rúgólábú jack -ről volt már film is a tv ben egy őrült kenguru, aki elvitte egy ember piros dzsekijét, és egy fergeteges vígjáték lett belőle.(kenguru jack)
ajjaj, gondolom én azt, hogy nem trollkodni jöttél.
na kíváncsi leszek a többi válaszra is!
56%-os te nagyon buta vagy, és kérdezném ha valamiről még nem hallottál, miért trollkodod szét valakinek az értelmes kérdését . Ha csak 5 perc fáradtságot vettél volna és a google-ben rákeresel, vagy elolvasod a linket, hogy ki is az a Rugólábú Jack akkor nem hinnéd azt hogy a Kérdező találta ki !
Szerintem mindenképp valódi lényről lehetett szó mivel érdekes módon 1904 óta egyszer sem észlelték . Szerintem valami génmódosított ember lehetett, akit az idegnek vittek el kísérleti célokra, majd megunták vagy megszökött és hazatért Angliába . Valószínű az is hogy a DNS-ét is úgy babrálták meg, hogy sokáig éljen, mert aki 67 évig így tud ugrálni az biztos nem mutatott öregedési jeleket, így úgy halhatott meg hogy az idő után széteshetett a DNS lánca . Nyugodj békében Jack !
"Alsop kisasszony a rendőrségen a következő személyleírást adta támadójáról: kékes fehér lángnyelveket okádott a szájából, miközben szemei vörös tűzgolyókként izzottak. Fején sisak volt és testéhez simuló ruhát hordott."
Eszméletlen. Nem is értem a rendőrség hogy nem kapta el a személyleírás alapján...
ahogy az előző írta, ezt a személyleírást nehéz überelni.
annácska, nőjjél már fel, és ne az ilyen gyerekes dolgokban higgyél.
idézet annácskától:
"Szerintem mindenképp valódi lényről lehetett szó mivel érdekes módon 1904 óta egyszer sem észlelték . Szerintem valami génmódosított ember lehetett, akit az idegnek vittek el kísérleti célokra, majd megunták vagy megszökött és hazatért Angliába . Valószínű az is hogy a DNS-ét is úgy babrálták meg, hogy sokáig éljen, mert aki 67 évig így tud ugrálni az biztos nem mutatott öregedési jeleket, így úgy halhatott meg hogy az idő után széteshetett a DNS lánca . Nyugodj békében Jack !"
eddig azt hittem hogy te ezt a kategóriát komolyan gondolod, de most rájöttem, hogy te vagy köztünk a legnagyobb troll.
Hallottam már róla!
az a sajnálatos hírem, hogy ez egy hatalmas kamu!
-Nem akarok trolkodni , de ez olyan mint ha ő lenne batman!
Te a mai világban, ahol a városok egymást érik, te eltudnád képzelni azt, hogy ezek a lények léteznek, vagy hogy léteztek!
A mai ember a jetiről azt hiszi hogy egy őshonos faj a földön! Amikor a jeti valójában siriusi földönkívüli és ők látogatják leggyakrabban a bolygónkat! Gyakran nem lehet őket látni mivel álcázzák magukat! De a legtöbb ilyen ufonautával történt találkozás a jetivel volt az-az más néven siriusival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!