Miért nem tudják elfogadni az emberek azt hogy idegen fajok űrhajóit láthatják az égen? (többi lent)
Ém rengeteg alkalommal láttam már UFO-t!!!
Nem hazugság, akik itt kérdeznek és válaszolnak, egyszer is kimentek a szabad ég alá hogy a csillagokat figyeljék!
Ezek nem olyan UFO-k amit videón lát az ember, ez valóságos és hihetetlen látványt nyújt!
Elmesélek kettő történetet, a többit nem szeretném, mert van közte olyan ami még hihetetlenebb, persze amúgy sem fognak hinni nekem!
Nitran voltam (szlovákiában) Már este volt kb este 11-felé járhatott, a buszban amiben utaztam két társam is velem tartott , tehát többen láttuk!
-Hatalmas narancssárga fények jelentek meg a város felet egy félkörívben! A fények egymástól kb 100m-re lehettek!
A távolságot a fények között szemmel mértem fel, a fények alatt elmentünk
A narancssárga fények egyszerre jelentek meg, és az egész város felett tisztán kivehető volt, kevesen voltak akik nem látták! Az emberek az utcán is azt nézték!
Kb 1 percig volt látható,
Ahogyan egyszerre megjelentek, úgyan úgy a fényük egyszerre hirtelen eltűnt !!!!!!!!
-Következő eset: A barátnőmmel voltunk a kertünkben, este volt kb este 10-lehetett,
Ő a székben ült, én álltam..
Hirtelen egy hatalmas Fehér fényű objektumot láttunk, egy óriási ufot, hatalmas nagy volt! Igaz szerintem nem a mi légkörünkben volt, hanem az űrben!
Ezt azért gondolom, hogy az űrben volt, és onnan is tudom hogy nem műhold volt, mivel nem egyenesen ment!!!
Elősször egyenesen ment a horizonton, majd mikor a fejünk felé ért, függölegesen felfelé szált, és a fénye egyre kisebb lett amég el nem tűnt!
A barátnőm és én nagyon-nagyon meglepődtünk!
A többi ufos élményemet nem mesélem el!
Nézzétek ti is az eget ha tiszta az égbolt!
A kérdést megfordítanám. Miért hiszik azt az emberek, ha valami villogó vagy mozgó fénypontot látnak az égen, az UFO?
Az ember szeme sokszor káprázik, nem lehet mindig hinni neki, lásd délibáb és hasonló érzéki csalódások.
"Miért nem tudják elfogadni az emberek azt hogy idegen fajok űrhajóit láthatják az égen?"
Te miért nem tudod elfogadni azt, hogy nem idegen fajok űrhajóit látod az égen? :)
"A narancssárga fények egyszerre jelentek meg, és az egész város felett tisztán kivehető volt, kevesen voltak akik nem látták! Az emberek az utcán is azt nézték! "
Érdekes, hogy egy ilyen kaliberű esetről még a Blikkben sem jelent meg cikk, nemhogy komolyabb médiákban. Gyakorlatilag sehol sincs róla semmi feljegyezve, annak ellenére, hogy leírásod szerint egy komplett város látta a narancssárga fényeket.
"Hirtelen egy hatalmas Fehér fényű objektumot láttunk, egy óriási ufot, hatalmas nagy volt! Igaz szerintem nem a mi légkörünkben volt, hanem az űrben! "
Megint csak érdekes az az űrbéli jelenség, amit ti ketten szabad szemmel probléma nélkül meg tudtok figyelni a kertetekből, miközben amatőr és profi csillagászok egész hada fürkészi az eget komolyabbnál komolyabb távcsövek tízezreivel a nap minden pillanatában, és mégsem láttak ebből az esetből se semmit...
Én azért nem mert ahhoz képest hogy rengetegen látják őket elvileg-bizonyíték egy szál se.
A nagyfelbontású kamerák,teleszkópok,okostelefonok világában is csak elmosódott,foltos,kb. semmit se mutatók,képek készülnek.Na nehogymár..
Persze itt lehet belekeverni az újabb elméletet hogy a kormányok eltüntetik stb.
Az "UFO,, szó jelentése:
U'berszonikus, F'ogyatékos, O'stoba,
(vagy te! mert ilyen hülye kérdéseket teszel fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!