Miért nem tudják elfogadni az emberek azt hogy idegen fajok űrhajóit láthatják az égen? (többi lent)
Ém rengeteg alkalommal láttam már UFO-t!!!
Nem hazugság, akik itt kérdeznek és válaszolnak, egyszer is kimentek a szabad ég alá hogy a csillagokat figyeljék!
Ezek nem olyan UFO-k amit videón lát az ember, ez valóságos és hihetetlen látványt nyújt!
Elmesélek kettő történetet, a többit nem szeretném, mert van közte olyan ami még hihetetlenebb, persze amúgy sem fognak hinni nekem!
Nitran voltam (szlovákiában) Már este volt kb este 11-felé járhatott, a buszban amiben utaztam két társam is velem tartott , tehát többen láttuk!
-Hatalmas narancssárga fények jelentek meg a város felet egy félkörívben! A fények egymástól kb 100m-re lehettek!
A távolságot a fények között szemmel mértem fel, a fények alatt elmentünk
A narancssárga fények egyszerre jelentek meg, és az egész város felett tisztán kivehető volt, kevesen voltak akik nem látták! Az emberek az utcán is azt nézték!
Kb 1 percig volt látható,
Ahogyan egyszerre megjelentek, úgyan úgy a fényük egyszerre hirtelen eltűnt !!!!!!!!
-Következő eset: A barátnőmmel voltunk a kertünkben, este volt kb este 10-lehetett,
Ő a székben ült, én álltam..
Hirtelen egy hatalmas Fehér fényű objektumot láttunk, egy óriási ufot, hatalmas nagy volt! Igaz szerintem nem a mi légkörünkben volt, hanem az űrben!
Ezt azért gondolom, hogy az űrben volt, és onnan is tudom hogy nem műhold volt, mivel nem egyenesen ment!!!
Elősször egyenesen ment a horizonton, majd mikor a fejünk felé ért, függölegesen felfelé szált, és a fénye egyre kisebb lett amég el nem tűnt!
A barátnőm és én nagyon-nagyon meglepődtünk!
A többi ufos élményemet nem mesélem el!
Nézzétek ti is az eget ha tiszta az égbolt!
kisfiú, nem az égen látsz te bármit is, hanem jutyub videókon, amit azért ne keverj össze a valósággal!
valóságban ilyenek nincsenek, amik más civilizáció űrhajói lennének, hanem csak titkos katonai gépek, amiknek sokféle formája van.
de ugye a kép és videó szerkesztéshez értő ember, azt varázsol eléd a netre, amit csak akarsz, és nézheted tátott szájjal, csak az soha az életben nem lesz VALÓSÁG!
Úgy gondolom, hogy amiket láttam UFO-kat azok fejlett fajoktól származnak!
Nem meteort láttam ami elégett a légkörünkben!
Nem pedig egy labdát amit egy fiú rugott volna fel!
Sajnálom hogy a mai emberek a számítógép előtt nőnek fel és utána se járnak a valóságnak!
Az első buta mint a tök, tuti csak a jútyubot bújja egész éjjel. Attól mert van kamu videó, még nem lesz az összes észlelés az.
Ha egy régész hami leleteket készít, de lebukik, akkor a régészt cseszik le vagy az egész régészeti társaságot? Hm?
1995 nyarán életemben először láttam UFO-t. Még gyerek voltam, 7 éves és odakint a bejárati lépcsőnkön ültem. Mivel faluban lakom a házunk hátsó udvarában található a veteményeskert, majd a dombok. Szép napsütés volt és éppen a felhőket bámultam, amikor észrevettem az égen egy gyorsan haladó tárgyat. A tárgy szürkés volt, tipikus csészealj kinézettel és oldalról láttam. Irtó gyorsan haladt, majd belement egy felhőbe. Kiabáltam édesanyámnak, hogy hozza ki gyorsan a távcsövemet, de nem hallotta meg így szabad szemmel figyeltem tovább az eseményt. Körülbelül 5 percig vártam, de a felhőből az a bizonyos tárgy már nem jött elő soha többé...
Mond már meg, melyik katonai gép tud ilyet? Vagy megállt egy helyben a felhőben vagy mit csinált szerinted?
Na nembaj. Oké, hogy nem volt szubjektív élményetek, de nem kell itt fröcsögi, hogy mindenki hülye. Majd egyszer meglátjátok ;)
George Adamski
4es baj van?
Látom már gyerekkorban is pszichés téveszméid voltak, és ezt itt a sok fanatikusnak még elő is adod, hátha elismerően nyilatkoznak?
Szép gyerek lehetsz!
Remélem ezt az intelligenciaszintet önerőből sikerült összehozni,és nem valami gyógyszer mellékhatás jelentkező tünete nálad!
Én el tudom fogadni. Ezen én is gondolkodtam már sokszor, legalább az esélyét megadhatnák annak az emberek, hogy ezek a furcsán repülő és kinéző dolgok akár idegen járművek is lehetnek. Az embereknek sajnos van egy olyan tulajdonságuk, hogy még a saját szemüknek sem hisznek.
Az is igaz, hogy vannak titkos fejlesztésű járművek, de ezt mindegyik ilyen esetre egyáltalán nem lehet vonatkoztatni szerintem. Ráadásul ez utóbbiakat lehet, hogy éppen bizonyos idegenek közreműködésével, az ő technikájuk alkalmazásával fejlesztették ki.
6/
Adamski csak az élményét mesélte el, ha te is kimennél többször szemlélni az eget, akkor talán nagyobb eséllyel láthatod más civilizációk járművét
7:
igen egyet értek veled!
-szerintem, hogy ha titkos katonai programokból is látunk ufot, az is érdekes hiszen titokban tartják előttünk azt, ami talán az emberiség problémáira is választ adna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!