A gyk kérdezői és válaszolói, benne lennének egy közös meditációban? Azért hogy az ufoknak üzenjünk! (többi lent)
Figyelt kérdés
Az időpont legyen 2014.Május.22! órában: 20:00-kór!!
meditáláskor erősen koncentráljunk és egyessüljünk
gondoljatok arra, hogy az összes gyakori kérdezővel és válaszolóval eggyé válok és kzösen meghívjuk földönkívüli látogatoinkat hogy vegyék fel a kapcsolatot az emberiséggel nyilvánosan akkor ha békések
És ezt ismételjük mondjuk 5 percig magunkba, fontos hogy a jelet amit mondasz az űrbe küld el monjuk a sirius rendszerbe!
SZERINTEM EGY PRÓBÁT MEGÉR, LEHET SIKERÜL!
iRJÁTOK MEG HOGY IGEN VAGY NEM.
2014. máj. 21. 21:42
21/48 anonim válasza:
Helyszínnek egy elmeosztályt tudok javasolni. Az lenne a legtökéletesebb.
22/48 anonim válasza:
Ma este pont nem érek rá, a reptoid flotta parancsnokának kell átadnom titkos dokumentumokat a védelmi rendszereinkről.
23/48 anonim válasza:
Jó nekem már sikerült azért toboroztam több embert a cél érdekében egy másik kérdésnél írtam...viszont az igaz lehet h kevés az 5 perc a 20perc jobban hangzik...énis többet voltam kint :) előtte való böjtölés meg hasonlók fölösleges
25/48 anonim válasza:
Cseszétek meg az egyedüli ügynök én vagyok a GYK-n J ügynök nem egyenlő a MIB-s film főszereplőjével j= Jigsaw az ügynök egy börtön szleng= Áruló, besúgó, kókler, szemfényvesztő stb. Célom, hogy a civilek előtt rejtve maradjon a földönkívüliek kiléte 404 civilt is muszáj volt deneutralizálni, mivel egyszerű civilekkel osztott meg titkos információkat mostanra amnéziás postásként éli az életét. Kedves civilek! Meg kérem önöket, hogy ne akadályozzák az ügynököt a munkája elvégzésében.
26/48 anonim válasza:
én meg a nevem miatt vagyok K ügynök nem a filmbeli szerep miatt..csak megtetszett ez az Agent es téma...
27/48 anonim válasza:
2 óra mulva pontban 15 perces meditáció ?
28/48 anonim válasza:
így van! skacok ez állatság lesz! :) csak pozitívan,vidáman! de a kérdésük adott tudjátok! Remélem mindenki olvasta az üzenetüket
ja és heti 2-3x kéne minimum
29/48 anonim válasza:
Én félek, hogy a telepatikus jeleket veszik a sokkal közelebb eső negatív idegenek a reptoidok és éjjel megműtenek :(
30/48 anonim válasza:
Én nem szeretnék idegeneket a földön. Maradjanak csak ott ahol vannak. Ha fejlettebbek nálunk árthatnak nekünk, és fognak is. Mindig úgy volt, hogy a fejlettebb civilizáció kiirtotta a fejletlenebbet. Tehát én NEM csatlakozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!