A gyk kérdezői és válaszolói, benne lennének egy közös meditációban? Azért hogy az ufoknak üzenjünk! (többi lent)
Az időpont legyen 2014.Május.22! órában: 20:00-kór!!
meditáláskor erősen koncentráljunk és egyessüljünk
gondoljatok arra, hogy az összes gyakori kérdezővel és válaszolóval eggyé válok és kzösen meghívjuk földönkívüli látogatoinkat hogy vegyék fel a kapcsolatot az emberiséggel nyilvánosan akkor ha békések
És ezt ismételjük mondjuk 5 percig magunkba, fontos hogy a jelet amit mondasz az űrbe küld el monjuk a sirius rendszerbe!
SZERINTEM EGY PRÓBÁT MEGÉR, LEHET SIKERÜL!
iRJÁTOK MEG HOGY IGEN VAGY NEM.
Egyszeruen csak törökülésbe ülsz veszel pár mélyebb lélegzetet de nem erőltetve közben gondolj a földön kívüli civilizációra az üzenetükre amit írtak és engedd el magad ezt viszont kint kéne csinálnod este az ég alatt...énis igy csináltam...erkélyen...aztán figyeld a csillagokat és indulhat a szavazásod...lehet egymás után többször is mondjuk 3x max vizualizálni a dolgot...aztán ad át magad a "csillagos" égnek :) aztán lehet meglepődtök majd :) aztán másnap megint mehet de lényeg h ne eroltetve gorcsosen...igazabol mint a vonzás törvényénél ott sem görcsösen ne féljetek tőlük és legyetek boldogok közben! :) az üzenetüket olvassátok el még...diohéjban ennyi :) aztán utána legyen jo kedvetek... ha ezt megtudjátok csinálni jólesz :) a többi részlet h az üzenrtükben :)
Üdv K ügynök
Igaz nem feltétlen kint kell csinálni én kint csináltam*
K
Balhere az uccsó kettő!
Telorol irtam és siettem volna
Szervusztok! Én benne vagyok, de nem hiszen, hogy ez sokat segítene rajtunk ez inkább olyan csendes pihenő lesz.
J ügynök
Na örülök, hogy már ennyien vagyunk
akkor MA este 20:00-kór
a meditációnk kb 20:06-kór legyen vége,
Együtt kell hogy csináljuk és magatokban lévő energiákat az űrbe kell továbbítani!Ne feledjétek az energiáinknak csatlakoznia kell, ezért a Sirus rendszerbe továbbítsátok az üzeneteket!
Egy próbát megér, nincs veszteni valónk.
Üdvözlettel: D-ügynök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!