Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A gyk kérdezői és válaszolói,...

A gyk kérdezői és válaszolói, benne lennének egy közös meditációban? Azért hogy az ufoknak üzenjünk! (többi lent)

Figyelt kérdés

Az időpont legyen 2014.Május.22! órában: 20:00-kór!!

meditáláskor erősen koncentráljunk és egyessüljünk

gondoljatok arra, hogy az összes gyakori kérdezővel és válaszolóval eggyé válok és kzösen meghívjuk földönkívüli látogatoinkat hogy vegyék fel a kapcsolatot az emberiséggel nyilvánosan akkor ha békések

És ezt ismételjük mondjuk 5 percig magunkba, fontos hogy a jelet amit mondasz az űrbe küld el monjuk a sirius rendszerbe!

SZERINTEM EGY PRÓBÁT MEGÉR, LEHET SIKERÜL!

iRJÁTOK MEG HOGY IGEN VAGY NEM.

2014. máj. 21. 21:42
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

Egyszeruen csak törökülésbe ülsz veszel pár mélyebb lélegzetet de nem erőltetve közben gondolj a földön kívüli civilizációra az üzenetükre amit írtak és engedd el magad ezt viszont kint kéne csinálnod este az ég alatt...énis igy csináltam...erkélyen...aztán figyeld a csillagokat és indulhat a szavazásod...lehet egymás után többször is mondjuk 3x max vizualizálni a dolgot...aztán ad át magad a "csillagos" égnek :) aztán lehet meglepődtök majd :) aztán másnap megint mehet de lényeg h ne eroltetve gorcsosen...igazabol mint a vonzás törvényénél ott sem görcsösen ne féljetek tőlük és legyetek boldogok közben! :) az üzenetüket olvassátok el még...diohéjban ennyi :) aztán utána legyen jo kedvetek... ha ezt megtudjátok csinálni jólesz :) a többi részlet h az üzenrtükben :)

Üdv K ügynök

2014. máj. 22. 00:01
 12/48 anonim ***** válasza:

Igaz nem feltétlen kint kell csinálni én kint csináltam*

K

2014. máj. 22. 00:03
 13/48 anonim ***** válasza:
Akkor 20.00.
2014. máj. 22. 00:05
 14/48 anonim ***** válasza:
Én csak a lányokkal akarok egyesülni. Szóval rám csak ők gondoljanak.
2014. máj. 22. 00:31
 15/48 anonim ***** válasza:
Szerintem fogjunk össze, és inkább közösen imádkozzunk hogy a kérdező megtanuljon helyesen írni! Talán imáink meghallgattatnak...
2014. máj. 22. 06:50
 16/48 anonim ***** válasza:

Balhere az uccsó kettő!

Telorol irtam és siettem volna

2014. máj. 22. 08:28
 17/48 anonim ***** válasza:

Szervusztok! Én benne vagyok, de nem hiszen, hogy ez sokat segítene rajtunk ez inkább olyan csendes pihenő lesz.

J ügynök

2014. máj. 22. 09:10
 18/48 A kérdező kommentje:

Na örülök, hogy már ennyien vagyunk

akkor MA este 20:00-kór

a meditációnk kb 20:06-kór legyen vége,

Együtt kell hogy csináljuk és magatokban lévő energiákat az űrbe kell továbbítani!Ne feledjétek az energiáinknak csatlakoznia kell, ezért a Sirus rendszerbe továbbítsátok az üzeneteket!

Egy próbát megér, nincs veszteni valónk.

Üdvözlettel: D-ügynök.

2014. máj. 22. 09:25
 19/48 anonim ***** válasza:
Grazie per l'invito diator. :D
2014. máj. 22. 09:48
 20/48 anonim ***** válasza:
Fogyi : 6 perc az semmit sem ér ! A gondolat teremtő erejének minimum 15 perc kell még hatni fog, ezt karmával foglalkozók tudják. 1-2 órás meditáció lenne jó, előtte bőjtel és gyónással, de minimum 15-20 perc, különben semmit sem ér
2014. máj. 22. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!