Ez a Límai űrhajó egy UFO?
Figyelt kérdés
Peru fővárosa, Lima felett filmeztek le egy űrhajónak kinéző tárgyat, a límai szkeptikusok szerint egy hőlégballon, de szerintem az nem ilyen szabályosan ovális és nincsen ennyi ablaka ami világít oldalt. Mi lehet ez?
http://www.youtube.com/watch?v=av9hl2Gi5UA#t=125
2014. máj. 21. 11:28
2/8 anonim válasza:
A kamerás be van rúgva, hogy ennyire remeg a keze?
4/8 anonim válasza:
Akkor ez egy világítós-sokablakos ufóka. Direkt azért jött ide, hogy egy részeg, hányás előtt álló diszkópatkány előtt fotózkodjon. Már vissza is ment Kinjába, ahonnan jött.
5/8 anonim válasza:
hát ezaz, hogy akkor nem kéne remegnie ha ivott. lol
6/8 anonim válasza:
Hát nekem nincsen tippem, hogy mi lehet ez, vagyis számomra ufo-nak minősül. Nem tudom, hogy a hőlégballonoknak vannak-e ilyen ablakszerű nyílásai oldalt, és azt sem, hogy ezeket ki szokták-e világítani. Azzal sem vagyok tisztában, hogy egyáltalán szoktak-e hőlégballonok lenni a levegőben sötétben. Amíg ezeket nem tudom, addig számomra azonosítatlan ez a tárgy.
7/8 anonim válasza:
ez solar impulse!
este is tud repülni, rengetegszer nézték ufonak, elég sok videó van róla a neten, este és nappal repülés közben!
főleg az esti képek, videók érdekesek, mert legtöbbször akkor tévesztik össze idegen civilizáció űrhajójával.
8/8 anonim válasza:
Ha megnézitek a video elején látszik hogy nem 1 hanem 3 ballon van de azok lejjebb és "jobban" kivehetők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!