Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megpróbáljuk lehívni a Szírius...

Megpróbáljuk lehívni a Szíriusziakat?

Figyelt kérdés
Izsákynak már egyszer sikerült állítólag ezt festették a fűbe mésszel 30-40 méteres sugárba és 3-4 nap múlva eljöttek. a jel )-I-(

2014. máj. 19. 20:03
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
na találtam róla egy képet [link]
2014. máj. 20. 19:37
 22/37 anonim ***** válasza:

J ügynök kitett azt valaki összegezné?

Üdv K ügynök !

(nemvicc)

2014. máj. 20. 21:20
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Köszi kérdező ezek az információk sokat segítettek. Megcsináltam, ami mondtál, de bevallom nem volt egy sétagalopp nagyon kifáradtam viszont kész vagyok vele. Képet szívesen linkelnék, csakhogy nincsen helikopterem, amivel felszállhatok a mgasabban és lefotózhatom a kész remekművet. Remélem minél hamarabb itt lesznek és csinálhatok velük pár fotót, illetve videofelvételt.

Üdv: J ügynök a jövő a múltban.

2014. máj. 20. 21:42
 24/37 anonim ***** válasza:

Várjuk a jelentkezését J-ügynök:

Csak így tovább, büszke vagyok önre J-ügynök!

vigyázzon, mivel eléggé félelmetes lehet egy találkozás!

2014. máj. 20. 22:14
 25/37 A kérdező kommentje:
de ne fosassad már :D nem az mert ez a szíriusziak jele akik az egyik legbékésebb lények az univerzumban
2014. máj. 20. 22:20
 26/37 anonim ***** válasza:

Jó ez igaz kérdező.

de akkor is fel kell készülni egy esetleges találkozásra.

És lehet hogy álcázott reptoidok szálnak le szírusziaknak álcázva magukat!

Szóval azért oda kell figyleni..

J-ügynök. Erősen ajánlom hogy a tudatát ne hagya el és erősen koncentráljon minden gondolatára!

a következő, a szemeidet a legkevesebbszer csukd be, hiszen ha bevan csukava a szemed akkor szinte azonnal befolyásolni tudják a tudatotdat.

Ha nem fáj ilyenkor a fejed, akkor lehet hogy nem alkalmaznak megtévesztést és ez azt jelenti, hogy békés lények!

Más tanácsot nem tudok adni.

amikor én találkoztam egy idegen lénnyel, nem tudtam mozogni, a tudatomnál voltam, de a testem megdermet mint ha jégből lettem volna, tudatomnál voltam és láttam is a lényt, de nem komunikáltam vele. Soha nem felejtem el.

Én egy nem teljesen fizikai lénnyel találkoztam.

Fantasztikus volt!

Na de mindegy, sok szerencsét J-ügynök.

2014. máj. 21. 06:51
 27/37 A kérdező kommentje:
hagyjad már a reptoidokat :D erre a jelre csak a szíriusziak figyelnek fel és a reptoidok ha vannak nem ellenségesek de nem is bírnak minket inkább semlegesek.ha esetleg mégis jönne a szíriusziakon kívül valami másik faj akkor se kell be fosni mert kb a földet látogató idegenek 98%-a barátságos.az ellenségesek pedig azt hiszem a szürkék.
2014. máj. 21. 09:41
 28/37 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok erre a találkozásra elmesélnéd ?
2014. máj. 21. 09:43
 29/37 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok valamire mégis hogyan látják a siriusiak milliárd fényévre tőlünk azt a jelet, amit én rajzoltam? Eddig úgy hittem, hogy a reptoidok népszerűbbek a siriusiaktól mi oka lehet ennek a népszerűség változásnak? Meddig kell várnom a siriusi találkozásra? :D
2014. máj. 21. 11:13
 30/37 anonim ***** válasza:

Na jó még egyszer elmesélem J-ügynök kedvéjért.

-amit most mondok nem hazugság!, Igaz, akkor is ha elhiszitek vagy sem! Nem tudom, hogy milyen lénnyel találkoztam, de J-ügynök ha találkozol a siriusiakkal kérlek írd le nekik ezt a leírást és kérdezd meg tölük hogy mivel találkoztam!

Talán 8 éves lehettem. Tatabányán laktunk egy tömb házban!

Bébisipterek vigyáztak ránk, mivel a szüleim dolgoztak!

Egyik nap a bébisipter és a családjának el kellett mennie temetésre, ők is a mi tömbünkben laktam a 4-iken, mi az első emeleten laktunk!

Mikor elmentek a tömbház elé elkísértem őket, utána mondták hogy mennyek fel a 4-emeletre a anyukájukhoz vagy a mamájukhoz-nem emlékszek tisztán!

elköszönttem és mentem fel, de nem a negyedikre mentem hanem a mi házunkba az első emeletre.

Beléptem a bejárati ajtón, és a bejárati ajtótól volt balra egy ajtó, ott volt egy szoba.

Akkoriban mindig a földet néztem, ha mentem valahóva erre emlékszem , mivel kb 13-15 éves koromig így járkáltam mindenhova, addig amég az egyik tanárom nem mondta azt hogy előre nézzek mindig ha megyek!

Na szóval bementem a szobába, a földet néztem ekkor is.

Mikor láttam a lábát, felnéztem és megláttam a lényt!

nem tudtam mozogni, probáltam de nem ment, a kezeim a lábam a fejem, még a szememet sem tudtam becsukni!

Teljesen megbénultam!

Nagyon megijettem,

A lénytől kb 1 m- távolságra voltam, előtte álltam szemtől szembe! Shona nem felejtem el!

Kb ez az állapot 1 percig tartott, utána elkezdtem gondolkozni, hogy el kellene futnom. Azt mondtam magamban én sem tudom miért, talán a váratlan talákozás végett, azt mondtam magamban, el kell futnom, futnom kell! Talán ha azt mondom magamban, hogy komunikálni szeretnék veled, akkor talán beszélgettünk volna. Lehet hogy maga a lény mondta azt hogy fussak el. Hiszen akkoriban nem gondolkodtam. Magamsem tudom.

A lényt megpróbálom leírni, a legegyszerűbben így írnám le

A teste Világos tűz sárga volt! Olyan volt, mint ha a testét lángok borították volna! Ember alakja volt, volt keze lába és feje is! A testét pedig lángok borították, amik nagyon érdekesek voltak, olyasmi lehetett volna mint ha 4D-ben néztem volna a testét pedig még is 3D-ben volt a lény! Már megprobáltam lerajzolni is, nem tudok rajzolni.

Ezért nem fogom újra lerajzolni.

Nem vol annyira magas, talán 170 cm lehetett vagy magasabb 10-20 cm-errel, nem tudom gyerek voltam akkori szemmemmel orjásnak tünt!

Tudom hogy hihetetlen, de igaz!

Utána miután elfutottam: leszaladtam a tömbház elé a bébiszipter után, nem voltak nagy távolságban, nem is értem hogyan értem öket utol, mint ha úgyan ott álltak volna ahova elkisértem őket!

Mint ha nem is indultak volna el!

Oda szaladtam és elmeséltem nekik hogy ez tűzembert láttam a szobában, Persze nem hittek nekem!

Utána megnyugottam és vissza mentem a szobába hogy megnézem a lényt hogy ott-e van még.

Sajnos már nem volt ott.

utána felmentem a negyedikre és ott töltöttem a hátralévő időt!!!

A tűrténetem igaz, nem kitaláció!!!

2014. máj. 21. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!