Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megpróbáljuk lehívni a Szírius...

Megpróbáljuk lehívni a Szíriusziakat?

Figyelt kérdés
Izsákynak már egyszer sikerült állítólag ezt festették a fűbe mésszel 30-40 méteres sugárba és 3-4 nap múlva eljöttek. a jel )-I-(

2014. máj. 19. 20:03
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
a szíriusziakat lehívni lehet nem megidézni..a fent le írt jelet mésszel vagy valami rikító festékkel egy jól látható helyen pl síkságon vagy hegyen 30-40 méteres sugárban le festeni majd várni.állítólag Izsákynak pár nap alatt le jöttek.
2014. máj. 20. 13:41
 12/37 A kérdező kommentje:
és reptoidok aligha léteznek..a szokásos krixkraxhoz meg a lumbulábihoz pedig no comment..
2014. máj. 20. 13:43
 13/37 anonim ***** válasza:

ez érdekes J-ügynök..

Majd elolvasom.

Egyébként, azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a siriusiak hogy néznek ki?

Mert én azt olvastam hogy a siriusiak szörös humanoid lények!

És nagyon hasonlítanak a jetire, az is lehet hogy a jetik amiket láttak azok valójában siriusiak voltak,

ebben valaki megtudna erősíteni.

persze ez az én elméletem. Én találtam ki!

2014. máj. 20. 14:11
 14/37 anonim ***** válasza:

JÓ LEGYEN.

én is benne lennék..

Kell sátor ahol alszunk meg egy sikság ahova felfessük ezt a jelet!

meg kellenek majd lécek is amik majd segítenek a rajzban és valamilyen kötél ami szintén segít a rajzban!

Ki lesz a projekt vezetője?

2014. máj. 20. 16:36
 15/37 anonim ***** válasza:

Ja meg festék , olyan festék ami majd idővel a természetben lebomlik..

Üdvözlettel: D-ügynök

2014. máj. 20. 16:39
 16/37 anonim ***** válasza:

most jut eszembe hogy több ingatlan is a tulajdonomban van, tehát lenne hely arra hogy megcsináljuk ezt a jelet!

De előkellene készíteni , ha eltudtok jönni oda ahol én lakom, én legalább úgy számolom hogy 60-ezer forintra lenne szükségetek

házat is tudok adni ahol aludnátok, de az a baj hogy az nem azon a területen van ahova a jelet tudnánk rajzolni.

Mekkora kell hogy legyen a jel?

2014. máj. 20. 16:44
 17/37 anonim ***** válasza:

60 ezer, a kaját és a festéket fedezné nektek, a én kajámat azt állnám...

Én adnám a területet. remélem nem 400km-re laktok

2014. máj. 20. 16:45
 18/37 anonim ***** válasza:
Kedves diator! Nem tudom, hogy néznek ki, de egy humanoid közösségi oldalon van egy siriusi ismerősöm majd megkérdezem tőle. Kedves kérdező! köszönöm a tájékoztatást megpróbálom majd lehívni őket remélem sikerrel járok addig is próbálkozunk én úgy 19:00 óra körül festek a fűbe egy 30 méteres siriusi jelet csak azt kellene tudnom, hogy hogyan néz ki ez a bizonyos siriusi segélyhívó jel?
2014. máj. 20. 17:14
 19/37 anonim ***** válasza:

J ügynök

így néz ki: )-I-(

pont így valahogyan..

De kérdezd meg a kérdezőt is

J-ügynök, majd külj képet légyszi arról amit lefestettél. Köszi.

Ha eljönnek akkor ne szarj be.

2014. máj. 20. 17:39
 20/37 A kérdező kommentje:
jetik szerintem nincsenek a szíriusziak pedig nem szőrösek :D humanoidok és nagyon hasonlítanak az emberre és elvileg többségük szőke.mind barátságos,jó szándékú. mondtam 30-40 méter átmérőjű legyen és a jel egybefüggő legyen és ne legyen hely a )-I-( között.dupla vonalú legyen. értitek a körvonal pedig legyen (a csík 2-4 méter.széles. ha le jönnének valakinek nem kell be fosni tuti nem bántanak.kamerák fényképezők legyenek kéznél.
2014. máj. 20. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!