Előb utób szembesűlnünk kell egy pusztító UFÓ invázióval. Miért nem készülünk fel már most?
Nagy a világ, így előb utób találkozunk más kultúrákkal és idegenekkel. Mi is leigáztuk az amerikai indiánokat meg akit csak lehetett, ha egy fejlettebb faj idejön az emberekért, dns-ért, bioenergiáér, aranyér, vízért, ételért ők is leigáznak, azaz szembesűlnünk kell egy pusztító UFÓ invázióval !
Aszt nem értem Miért nem készülünk fel már most? Lelkileg, katonailag ? Lehetnének ilyen oktatófilmek TV-kben hogy az emberek lássák mit kell tenni ha invázió van, de nincsenek miért?
1. A magas szellemi fejlettség nem szükségszerűen jár együtt magas erkölcsi fejlettséggel is
2. Ha az a kérdés, hogy ők, vagy mi - mert mondjuk a saját bolygójukat már felélték -, akkor nem fognak habozni megtámadni minket.
Persze csak elméletben, mert soha nem fognak idejönni.
És abba senki nem is gondolt bele, hogy olyan idegenek is létezhetnek, akik még csak észre sem vesznek minket? Mondjuk más síkon léteznek és nem vesznek minket észre, amikor kipróbálják a csillag-energia elnyelőjüket. Eltűnik a csillag, amit mi NAP -nak nevezünk és néhány száz óra...
GAME OVER!
Vagy: Annyira hatalmas létforma, amely számára a mi NAPunk csak egy pici pont a teste mellett.
Mért hiszi mindenki azt, hogy az idegenek megközelítőleg akkorák lehetnek, mint mi?
És hogy ugyanebben a síkban léteznek?
És mi van, ha...
Ha egy ZPM -re hajazó energianyerő kütyüt építenek, ami a mi létsíkunkból szívja el az energiát úgy, hogy nem is tudnak arról, hogy itt élet van? Az is egy dolgot eredményez:
GAME OVER!
-Oszt? Észrevetted?
-Há' mit?
-Most pusztítottunk el ezzel a kísérlettel egy dimenziót.
-Mikor? Nem láttam!....
GAME OVER!
24-es látom te is ismered a csillagkaput:)+egy pont.
szerintem is az "idegenek" más létsikon léteznek inkább amiből néha valahogy átjönnek(pl:szellem észlelések és etc), valami Merlin géppel:P
25 -ös:
(Én írtam a 24 -est)
Nem biztos, hogy az idegenek más síkon léteznek.
Lehet, hogy Ők Mi leszünk. (A jövőbeli emberek)
De az is lehet, hogy sok galaxissal arrébról jönnek térutazásos megoldással. (Más fejlettebb faj)
Vagy, mint ahogy már írtam jöhetnek más síkokról is. (Szellemek)
De akár dimenziókat is utazhatnak azok, akiket sokan így neveznek:
IDEGEN
nekem az időutazással csak néhány problémám van:
1.lehetetlen
2. ha lehetséges akkor is csak a jövőbe (alternativ valóságba)lehet szerintem utazni bár ki tudja mit raknak még össze barack és társai
Utolsónak:
Má' mé' csak egyirányú időutazás? Akkor ott is maradnak?
Áh...
Istenem, mit tudtok ilyenmarhaságokon vitatkozni !? :LOL.
Nagy az Isten éllatkertje, mi ? ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!