Még a szeretet ünnepén is ezzel kell szembesülnünk hogy mégjobban gazdagodik a gazdag? és mégjobban szegényedik a szegény?
Szerintem mindegy hogy karácsonykor van-e vagy sem,nem számít.
Valamint nem hiszem hogy mindenki teljesen rászorult arra az ételre,nem valószinű hogy egyesével ellenőrzik az embereket.
Nem sok hiányzott 2005 tavasza után, hogy most én is ott álljak közöttük, ahova a híd alól járhatnék.
Na nem egészen akkor. Akkor kezdődött nálam, mert a végrehajtó csak 2009 karácsonya környékén jött először hozzánk több helyről is, kilakoltatási ígérettel.
Végül akkor nehezen megúsztam és 2011-ben rendeződött az életem.
Ennyi mocskot, amit akkoriban csináltak, a alvállalkozásba szervezéseket fél fizetésért és a munkahely felszámolásokat és a megélhetési minimum megtöbbszöröződését (Gy.F idején).
Ezt mind hogy is lehetne felszámolni 4 év alatt?
Majd a többi elkövetkező ciklusban lassan rendbe teszik ezt is.
Egyszerre nem szabadítható fel akkora keret, amivel eltörölhetik az elmúlt kétszer négy éves MSZP-s ciklus mocskát.
A javulás értékén egyelőre a megszorításokkal terhelt ellenzéki adósságától kellett megszabadulni és a pedagógusok és egészségügyi dolgozók dolgait kellett elkezdeni rendezni, a minimálbért kellett emelni, amit Bajnai még csökkenteni akart volna.
Ezen kívül még a munkaadó réteg fejlődését is segíteni kell, hogy több munkahely keletkezzen, ugyanis azt nem a mikulás hozza és nem közvetlenül a kormány teremti és lőn. Csak a feltételeket tudja ahhoz biztosítani az adó politikával, hogy könnyebben fejlődhessen és létre jöhessen több magán munkahely.
Ez nem "gyere cipó hamm bekaplak!"
Ehhez pénz kell és idő, hogy mind rendbe lehessen tenni.
"nem hiszem hogy mindenki teljesen rászorult arra az ételre"
Nem hiszem,hogy aki nem szorul rá, az képes órákon keresztül sorakozni érte.
A Gyurcsány-Bajnai kormány károsultjai sajnos kénytelenek erre.
Azért érdekes, hogy ezt is, mint az előző vezetés minden bűnét, egyesek az alig négy éve kormányon lévőkön akarják számon kérni. Így próbálják tisztára mosni magukat, miközben csak jobban besározódnak. Átlátszó dolgokat művelnek.
Nem a politikusok a hibásak azért mert nem tanultatok tovább és nem lett egy olyan szakmátok, amiért megvesznek a külföldi piacon (tolmács, programozó, mérnökinformatikus, más mérnök).
Aki csicska munkát tanul ki az csicska munkát végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!