Előb utób szembesűlnünk kell egy pusztító UFÓ invázióval. Miért nem készülünk fel már most?
Nagy a világ, így előb utób találkozunk más kultúrákkal és idegenekkel. Mi is leigáztuk az amerikai indiánokat meg akit csak lehetett, ha egy fejlettebb faj idejön az emberekért, dns-ért, bioenergiáér, aranyér, vízért, ételért ők is leigáznak, azaz szembesűlnünk kell egy pusztító UFÓ invázióval !
Aszt nem értem Miért nem készülünk fel már most? Lelkileg, katonailag ? Lehetnének ilyen oktatófilmek TV-kben hogy az emberek lássák mit kell tenni ha invázió van, de nincsenek miért?
a jó életbe, most nézem az annácska mit írt válaszként!
kicsit emésztgetnem kellett hogy írják rá valamit, de ez nem semmi.
a legjobb annyi szigorúan titkos infó szivárog ki, hogy mindenki a neten , a konteós oldalakon olvassa, mintha csak ez az oldal tudná a nagy titkot.
pentagonból nem fogsz te soha semmi infót megtudni, főleg ha titkosítva van!
annyit engednek, amit néha dezinformációként nyilvánosságra hoznak, hogy az összeesküvők évekig csámcsogjanak rajtuk.
"Nagyon szépen megkérlek Anna és a hasonló sanyarú helyzetben levő nyitott gondolkodású ezotérikust, hogy a kérdés kiírásától ne szegje kedvét a sok szkeptotroll ! "
Igazad van és megfogadom a tanácsod :-)
11# nevtel3n ! Épp ez az, hogy egy minimális dolgot nyilvánosságra hoztak, ebből csináltak is egy doku és ilyen szimulációs filmet csak már nem jut eszembe a neve, régebben fent volt youtubeon . Ha valaki megtalálja belinkelheti, mert már rég láttam és újra megnézném !
valakivel nagyon keversz, nem nevtelen vagyok!
de ezt már máskor is észrevettem a válaszodnál!
lehet azonos a %, de én teljesen más vagyok!
Ha az ûrlények fejlettebbek nálunk, akkor már túltettek az ilyensmiken, mint háborúk, stb.
Amúgy tényleg nincs semmi, amiért idejönnének, egy kisbolygóban több az ásvány, mint a Földön, vízet pedig egyszerûbb kinyerni az üstökösöbôl, mint leigázni egy lakott bolygót.
( egy neandervölgyi alias szkeptotroll)
"Ha létezik is valahol más civilizáció, miért gondolod, hogy azok is háborúzni akarnak?"
Ezt én sem értem. Nem mindenki szükségszerűen ilyen rövidlátó, mint az ember.
amit nem látunk az ellen nem tudunk felkészülni . az idegenek láthatatlan ürhajó val érkeznek
millió tonna vizet, millió kobmeter levegot lopnak el.
nem beszélve a fèmekrol és az ásványi anyagokról
föld rengéseket hatalmas szuper viharokat, vulkàn kitöréseket gerjesztenek.
addig nem támadnak mèk az emberisèg le nem gyengül
addig csak a háttèrböl tàmadnak. ez akàr 10 èvig is elttarthat
aki ide tudna jönni akkor annak a technológiája is nagyon fejlett lehet ebből következik szinte nyilvánvalóan hogy a szellemi fejlettség is magas.Tehát ha idejönnek akkor nem megtámadni hanem megmenteni/átsegiteni minket azokon a hibákon amit ők követtek el.Mondok egy példát.
Tegyük fel hogy van egy 40év körüli ember-akinek volt mondjuk 3gyerek de már felnőttek de ez annyira nem lényeges- aki bemegy egy nagyon nagy terembe ahol van egy csomó kisgyerek.Pár napos gyerektől 4évesig vannak ott akik sokszor civakodnak ütögetik egymást és néha meg is ölik egymást.Na belép oda ez a 40éves ember aki sokmindent látott/megélt akkor nem az lesz az első gondolata hogy jaj de kényelmes ez a szoba meg milyen nagy rögvest kidobom a gyerekeket és elfoglalom hanem hogy segitsen nekik megoldani a konfliktust a problémáikat az étellel/vizzel stb szóval igy kell ebbe belegondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!