Az UFO-k miért mindig este jönnek? Miért kell este rémisztgetni szerencsétlen embereket hogy elviszik őket? Nappal nem lehet?
Gyanús ez nekem, hogy mindig este, a sötétben kell jönniük, akkor az ember álmából felkelve, még felvételt sem tud róluk készíteni, és már viszik is.
Miért nem tudnak napközben jönni, és becsöngetni vagy kopogni, hogy tessék jönni, egy kis kirándulásra elvisszük, úgy 10-20évre, majd visszahozzuk.Így legalább lehetne hívni a rendőrséget ha valaki nem akar menni.
De este az ember ágyánál mikor alszik, miért kell ijesztgetni és erővel rábírni őket hogy menjenek velük.
UFO nem = idegen tudom.
De akkor is!
Én úgy tudom hogy nappal is szoktak jönni,de igazából nekik oly mindegy mert ugyan úgy látnak mindent mint te nappal,gondolom ha ide tudnak repülni nekik is van éjjellátóik,csak elképzelhető hogy ők nem zöld színben látnak mint mi ha egy ilyen kamerába nézel,hanem tökre színes minden mint ha fényes nappal jönnének! Tehát elképzelhető így hogy nekik tök mind1 mikor jönnek,mindig ugyan úgy látnak zöld szín nélkül.Egyébként mért nem az UFÓ szót használod? Magyaroknál az UFÓ hosszú Ó-val azt jelenti hogy ismeretlen repülő,de idegen is!
Egyébként nem hiszem hogy ijeszgetni akarnak,mert ennyi erővel leszállhatna több ezer űrhajó mindenhová,na akkor törne ki a pánik mindenféle egyeztetés nélkül!
De egyébként ahhoz is köze lehet,hogy éjjel nehezebben és lassaban érnek oda a vadászgépeink,mert sok videó van fent a neten hogy megjelenik egy űrhajó,is 10-15 percre rá már látod is a pirosan villogó vadászgépeket akik nagy valószínűséggel lenőni akarják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!