Van még valaki olyan szerencsétlen helyzetben, mint én, hogy nincs lehetősége ma este sehova se menni?
Engem hívtak, és mégsem megyek; na ezt kapd ki.
Amúgy próbáld hasznosan eltölteni az időt, foglalkozz a hobbiddal, vagy legyél olyan elvetemült, mint én, és tanulj a jövő heti vizsgádra, hogy ne bukj meg belőle... :D
Egyáltalán nem olyan nagy dolog ez a szilveszter, mint amekkorának be van állítva.
Miért nem mész egyedül 20 éves létedre becsajozhatsz és máris nem vagy egyedül.
Nem csak te vagy ezzel igy nagyon sokan...
18L
Kérdező, átérzem a helyzeted :(
Épp pár napja jöttem rá, hogy az egyik állítólagos barátnőm hogyan áskálódott ellenem... találkozni akartam szilveszterkor a régi bnőimmel, erre kiderült, ez az állítólagos bnőm már náluk is alszik... ki is akartak közösíteni, de nem hagytam magam... simán elintézte volna a "barátnőm", hogy itthon legyek szilveszterkor, és ő lehessen együtt a régi bnőimmel, de meghívattam magam :)
Én is voltam úgy, hogy családdal voltam, tudom milyen szar érzés.
Tipp: A babonák azt mondják, jobb is ilyenkor korán lefeküdni, és hajnalban kelni, akkor lesz jó az új év, szal próbáld ki :-)
Másrészről, el is mehetsz egy klubba, leülsz a pulthoz/bemész tánctérre, 5 perc múlva tuti nem leszel egyedül :)
Nekem lehetőségem még csak lenne, de ma jött ki rajtam egy torokgyulladás, ezért itthon fog enni a fene. Őszintén nem bánom. Szerintem én is taulni fogok.
Csak szegény párom sajnálom, együtt szilvesztereztünk volna, és tavaly is beteg voltam, de akkor legalább otthon voltunk a haverjainál, de most nem. Most nem fog tudni semmit csinálni, csak hallgatja majd, ahogy köhögök :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!