Van még valaki olyan szerencsétlen helyzetben, mint én, hogy nincs lehetősége ma este sehova se menni?
Engem is hívtak sokan,de nem megyek,mert apám úgyse engedne.Igaz pár évvel fiatalabb vagyok,meg le is szarom az ünnepet de na..:S
13/L
engem vagy ezer helyre hivtak:) csak arrol volt szo h baratnommel megyek..aki idiota es inkabb bejelentette nemreg h aah megse jon..drogos haverjaval lesz remelem kipusztul..
16L
Én úgy terveztem, végre ezen a szilveszteren itthon leszek.. Úgy tudtam, az összes barátom a világ különböző pontjain fog éppen tartózkodni, de tegnap mégis jött a drót, hogy "hopp, na itt és itt leszünk mind, te mikor jössz?" Szóval erre a programra nem tudtam nemet mondani, de én teljesen elégedett lennék azzal, ha itthon ülhetnék.. A karácsonyi mizéria miatt már nagyon elegem van az embertömegekből.
Ha nem akarsz otthon maradni, szerintem bátran indulj neki egy ismerős helynek, üldögélj ott 1-2 órát, beszélgess, ha nem érzed jól magad, még mindig hazamehetsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!