UFO észlelések magyarázata. Miért hagyjuk annyiban?
A kérdés elég érthetetlennek tűnik, de elmagyarázom.
Az UFO észlelésekre sok mindent rámondanak, pl:
-Meteorológiai léggömb (persze)
-Kamu videó
-Katonai gép.
Az utolsóval lenne probléma.
A minap láttam is egy videót egy közeli "tárgyról", ami lassan forogva halad a házak fölött. Persze, hogy katonai kísérlet. Azt nem értem, hogy ez a magyarázat miért elfogadható. Hiszen ha a hadsereg rendelkezik ilyen szintű technológiával, de nem osztja meg a világgal, az szerintem még sokkal rosszabb, mintha valami jöttment ufó lenne. Mert sztem az óriási, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény. Oké, hogy akkor mindenkinek lenne, és mindenki használná, és akiknek eddig vol, azok most nem tűnnének ki, de így hogy fejlődik az emberiség. Gondoljukn bele, mennyi pénz van a hadiipari fejlesztésekben. Ha azt valami másba fektetnék, és nem azérthetetlen békenfenttartó háborúkba, akkor kevesebb emberi erőforrás menne kukába.
Az, hogy miért elfogadott magyarázat az UFO észlelésekre az, hogy katonai gépeket láttak?
Az nem ugyanolyan "csoda"?
Hogy egyes katonai gépek is rendelkeznek ilyen technológiával? Pl. hirtelen gyorsurás és irányváltoztatás.
amikor a 60-70 es években tesztelte az usa a lopakodó technológiát és voltak kiszivárogtatott képek, más országok ügynökségei által, a bulvár média, azokat is igyekezett ufo -nak beállítani, de igaz, akkoriban csak nyugaton volt bulvár, nem keleten.
most ugyanaz a helyzet, csak a média jobban tud befolyásolni, plusz megjelent egy világ szintű befolyásoló tényező, az internet.a hoax dolgok tárhelye.
Én láttam 11 évesen Gömbvillámot és arra szerintem az emberek 80%-a UFO-t mondott volna...
Nem hiszem, hogy itt lennének nálunk, abban hiszek, hogy vannak értelmes civilizációk, de nem a Földön.
1, Ha annyira értelmesek akkor vagy felvennék a kapcsolatot vagy magasról nem érdekelnénk őket és nem jönnének ide.
De én ebben a kukucskálós nem avatkozunk be tanulmányozásban nem hiszek, miért van, hogy pont a fanatikusok látják őket, más emberek meg nem?
"Pl. hirtelen gyorsurás és irányváltoztatás."
Ezzel az a probléma, hogy semmilyen járművel nem lehetsz képes legyőzni ilyen szinten a nehézségi és a tehetetlenségi erőt, amelyek egyes UFO-videókban láthatóak. Nincs az a sárkányszerkezet, nincs az az emberi szervezet, amely kibírná azt, hogy egy hangsebesség felett száguldó jármű hirtelen, 90 fokban irányt változtat. Az emberek vagy felkenődnének a jármű oldalára, vagy a szerveik durrannának szét, legvalószínűbb azonban, hogy maga a jármű is darabjaira hullana.
#6/7
"Pl. hirtelen gyorsurás és irányváltoztatás."
Ezzel az a probléma, hogy semmilyen járművel nem lehetsz képes legyőzni ilyen szinten a nehézségi és a tehetetlenségi erőt, amelyek egyes UFO-videókban láthatóak."
Pontosan így van. Ezen mindenkinek érdemes elgondolkozni.
Még azt is hozzátenném, hogy nem hiszek olyan katonai kísérleti eszközben, ami több mint 60 éve ugyanúgy néz ki és viselkedik, még most is "tesztelik" és nem került éles helyzetben bevetésre. Pedig erre több példa is utal.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy nincs "katonai" vagy "black budget ufo", de ez csak egy hányada a megfigyeléseknek, mindenre nem lehet ráhúzni.
"Mert sztem az óriási, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény."
Az emberiség ellen már követtek el nagyobb bűncselekményt, és követni is fognak. A hadsereg pedig csupán azért nem osztja meg a tudását, nehogy más országok hadseregei is rendelkezzenek azzal a technikával. És tökre igazuk is van. Addig örüljünk, amíg ezeket nem vetik be ellenünk, tenni már semmit sem tudunk.
Szerintem jó pár esetben tényleg katonai titkos gépekről van szó, amit aztán ufónak néznek. Vegyük pl. a repülő háromszögeket.
De ezeknek is vannak logikai bakijaik.
Pl.:
- miért ott tesztelik őket, ahol mindenki látja őket? Láttak már városok fölött vagy utasszállítót is megközelítettek már.
Egy ilyen gép tesztelésénél minimum ismerik a légi forgalom járatait, valamint elhagyatott helyeken pl. sivatagban tesztelik le, nem pedig a nagyváros fölött, hogy mindenki észrevegye
- érthető, hogy egy gépet nem pár év fejleszteni, de már a 40-es évek óta látni véltek olyan gépeket repülni, amiket azóta sem adtak ki. Egy katonai fejlesztés ennyi ideig sosem tart, mert rég beelőzik az új típusok - amiket aztán le is lepleznek:lásd lopakodó. Ellenben a 40-es évekbeli gépeket még most is látják repülni. Akkor meg? (Csészealjak és háromszögek)
- írtam a repülő háromszögeket. Ezeket a világon mindenhol látták már, nem csak mondjuk Amerikába. Hát elég abszurd feltételezés, hogy az összes nagyhatalom telibe ilyen háromszöget épített volna fel, ráadásul egyszerre. Plusz ott vannak a légtéri és határszabálysértések, amik akár háborúhoz is vezethetnének. Ekkora kockázatot nem hiszem, hogy vállalnának csak azért hogy leteszteljék a titkos gépeket
Egyébként a pénzek először mennek a hadiiparba. Aztán a további pénzek vagy felfedezések mennek a tudományos közösségnek és az űrhajózásra. Szóval csak a "maradékot" kapják meg.
Szubjektív véleményem csak annyi, hogy szerintem már találtak a nagyhatalmak lezuhant idegen civilizáció gépeit (ha nem lelőtték őket), aminek működését aztán próbálták elsajátítani a hadiipari fejlesztésekhez, több-kevesebb sikerrel.
Egyébként érthető részben miért nem mondják el az emberiségnek. Mindegyik ország a másik előtt akar járni fejlesztések terén. Nem fogják megmutogatni mindenkinek, hogy aztán a többi ország könnyű szerrel lemásolja tőlük. Ha meg az egésznek az idegen technológia áll a hátterében, akkor meg főként elmondható ez.
George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!