Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFO észlelések fényképei...

Az UFO észlelések fényképei miért mindig siemens c30-as szintű mobilkamerákkal készülnek?

Figyelt kérdés
sose látni hiteleset...mind kásás fekete-fehér vagy csak zaj az egész kép és valaki belelát valamit

2014. márc. 12. 19:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen felvételeket könnyebb hamisítani, plusz rejtélyesebbek.
2014. márc. 12. 19:34
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Mert zavarják a zufók a képet.
2014. márc. 12. 19:44
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
Mer az intergallaktikus meghajtórendszer elektromágneses frekvenciája a HD minőségben pixelhibát eredményez.
2014. márc. 12. 20:10
 4/18 anonim válasza:
32%

Először is, azért még 2014-ben is csak 2-3 mobil van a piacon amivel használható videót lehet készíteni, főleg mondjuk a sötét égboltról.

Másodszor, az ufo észlelések nem annyira gyakoriak, hogy millió felvétel készüljön róluk nap mint nap. Bizony, ha egy felvételt mondjuk 2006-ban készítettek, tekintve az akkori technikát bizony ócska felvétel lesz

Harmadszor, (bár ennek nincs annyira kzöe a minőséghez, inkább ahhoz, hogy sokkal több ember lát ufot mint amennyi felveszi) egy-egy jelenség gyakran alig tart pár másodpercig. Magam is szemtanuja voltam nemrég több érdekes jelenségnek, és bizony mire felfogtam hogy mit is látok, már nem volt sehol a dolog. Esélyem nem lett volna elővenni a telefont, megnyitni a kamerát, megnyomni a felvétel gombot, mert mire ezt megcsináltam volna már csak a fekete égbolt maradt volna.

Amúgy szerencsére van már jó minőségű felvétel is szerte az interneten, érdemes beleásni a youtube találati listákba.

2014. márc. 12. 20:14
 5/18 anonim ***** válasza:
30%

Igaza van az előttem szólónak. Olyan gyorsan történik néha a jelenség, hogy mire feleszmélsz vagy előveszed a mobilt, beállítgatod, már el is tűnt a dolog.

Én is csak 10 mp-ig láttam egy repülő tárgyat, esély nem lett volna lefotózni,

Szerintem vannak jó minőségű UFO felvételek. A probléma ott van, hogy a "valódiakat" nem lehet már megkülönböztetni a hamisaktól. Lévén hogy CGI-vel már bármit meg lehet csinálni, akár otthon is egymaga megcsinálhatja az ember, ha ért az ilyen szoftverekhez. Jó minőségű fotó és videó van, csak éppen a franc tudja melyik az igazi.

A másik dolog, hogy egy mozgó tárgyat a levegőben nehéz lefotóznia egy amatőrnek, így nyilván valamilyen szinten elmosódott lesz. Ezek nem profi kamerák, nincs képstabilizáló stb.

De amúgy ezekkel a telefonos dolgokkal is nem tudom miért jönnek mindig az emberek. Egyrészt azért mert már csúcs szuper készülékeket adnak ki, az nem jelenti azt, hogy mindenkinek ilyen van. A másik, hogy ezek tényleg szép felbontású felvételeket lehet készíteni, de csak KÖZELRŐL. Most ha a távolban van valami az égen, azzal sokat nem tudok kezdeni, ha a mobillal zoomolsz, akkor csak ront a fotó minőségén, ha meg nem zoomolsz rá csak egy kis pötty fog látszódni. Kereszt apámnak 200 ezer ft-os telefonja van, de sz*rt sem ér a távoli dolgok lefotózására, csak a közeli környezetet lehet vele jól lefotózni. Na meg persze az sem mindegy, hogy éjszaka van-e vagy nappal, mert ez is nagyban függ a kép minőségétől.

Egy kis spekuláció:Még az jutott eszembe, hogy sok ufónál elektromágneses zavarokat észlelnek. Leáll a motor, meghibásodik az iránytű stb. Talán a kamerát és a képet ez is befolyásolhatja, és zavaró hatást kelthet a mezőben, ezért lesz sok fotó elmosódott.

2014. márc. 12. 20:26
 6/18 anonim ***** válasza:
37%

Azért nem látni hiteleseket mert kamu az egész. De amíg bizonyos körök évente több milliárd dollárt szereznek ezekből a hívőkből, addig ez is megteszi.

Szerencséjükre nagyon sok h_lye ember van a földön akik mindent bevesznek.

2014. márc. 12. 21:29
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem van egy nagyon jó videókamerás felvételem (nem olcsó géppel). 2008 augusztusában készítettem Erdélyben. A videó több mint 1 perces és nem kevés esemény történik rajta. Már kiírtam több CD-re, a biztonság kedvéért, és minden harmadik hónapban ráírom egy újabb CD/DVD-re, utána pedig a legrégebbit kukázom. (kalapáccsal természetesen)

Remélhetőleg elöbb-utóbb találkozok ezekkel a lényekkel és utána megzsarolhatom őket. Vagy ha én nem, akkor majd a gyermekeim. Többet érek el, mint azzal, hogy hivatalos szerveknek mutatom meg akik utána azt mondják, hogy nem igaz.

2014. márc. 12. 21:34
 8/18 anonim válasza:
Szerintem kamu az egész, bár a ha abból indulunk ki milyen nagy a világegyetem akkor van rá esély hogx van rajtunk kivül élet még, de ki tudja milyen szintü , lehet csak mikroba szintü...
2014. márc. 12. 21:51
 9/18 anonim ***** válasza:

"Először is, azért még 2014-ben is csak 2-3 mobil van a piacon amivel használható videót lehet készíteni, főleg mondjuk a sötét égboltról. "

Nem éppen. Egy 3 MP-es kamerával már jobb felvételt lehet készíteni, mint a neten terjengők 90%-a. Egy 18 MP-es telefonnal(például Galaxy S4) már olyan minőségű videót készítesz, hogy nagyítani is lehet az "űrhajóra". Érdekes módon eddig még egy ilyen videó sem készült, annak ellenére, hogy sok embernek van Iphone-ja vagy Galaxy S terméke. Különös...

"Másodszor, az ufo észlelések nem annyira gyakoriak, hogy millió felvétel készüljön róluk nap mint nap. "

Dehogynem. Még egy korábbi kérdésnél linkeltem erről egy statisztikai felmérést, és egy-két számolás után kijött, hogy naponta kb. 50 olyan észelés történik csak az Egyesült Államokban, amelyről felvétel készülhet. Emellett valamikor a YT is kiírta, hogy naponta 20-30 észleléses videót töltenek fel.

"Bizony, ha egy felvételt mondjuk 2006-ban készítettek, tekintve az akkori technikát bizony ócska felvétel lesz "

Tekintve, hogy 2006-ban az 5 MP-es kamera volt az újdonság, ez téves. De ha nem hiszel nekem, adok egy linket:

hu.wikipedia.org/wiki/Samsung_SGH-D900

Mint olvashatod, már 3 MP feletti minőséggel rendelkezett. Az bőven elég egy jobb minőségű, nem szemcsés videó elkészítéséhez. De mint írtam, manapság is rengeteget töltenek fel, és nem hinném, hogy minden észlelőnek csak egy Simbianos, 0.5 MP-s telefonja lenne.

"Harmadszor, (bár ennek nincs annyira kzöe a minőséghez, inkább ahhoz, hogy sokkal több ember lát ufot mint amennyi felveszi) egy-egy jelenség gyakran alig tart pár másodpercig."

Mégsem számítanak ritkának a 3-4 perces videók...

"Ezek nem profi kamerák, nincs képstabilizáló stb. "

[link]

[link]

[link]

Ezekkel simán lehet jó minőségű képeket készíteni. De mondom, az Iphone-oknak is jó a kamerájuk, a HTC telefonoknak is, de még a jobb Alcatelek is megfelelnek.

"De amúgy ezekkel a telefonos dolgokkal is nem tudom miért jönnek mindig az emberek. Egyrészt azért mert már csúcs szuper készülékeket adnak ki, az nem jelenti azt, hogy mindenkinek ilyen van."

Francokat. Egy átlagos nap kb. minden harmadik ember egy már-már csúcskategóriás telefont "tapogat".

" A másik, hogy ezek tényleg szép felbontású felvételeket lehet készíteni, de csak KÖZELRŐL."

Fenéket. Rengeteg jól fókuszáló telefon van. De a minőség attól még nem változik, hogy megjelenik egy repülő tárgy! Hiába van millió kilométerekre, ha egyszer nem közelítesz rá.

"Most ha a távolban van valami az égen, azzal sokat nem tudok kezdeni, ha a mobillal zoomolsz, akkor csak ront a fotó minőségén, ha meg nem zoomolsz rá csak egy kis pötty fog látszódni."

Nem. Próbáld ki egy Iphone-nal, vagy egy jobb Samsung telefonnal.

"Kereszt apámnak 200 ezer ft-os telefonja van, de sz*rt sem ér a távoli dolgok lefotózására, csak a közeli környezetet lehet vele jól lefotózni."

Nekem korábban egy Samsung Galaxy SIII-am volt, és egy 60-70 méterre levő objektumot is minimális szemcsésedéssel le tudtam fotózni. És ez még csak egy 2012-es 8 MP-es telefon. Azóta már vannak 18-asak is.

"Na meg persze az sem mindegy, hogy éjszaka van-e vagy nappal, mert ez is nagyban függ a kép minőségétől."

Rengeteg nappali kép és videó van. Érdekes módon ezek is szemcsések, és alig lehet rajtuk valamit kivenni.

"Talán a kamerát és a képet ez is befolyásolhatja, és zavaró hatást kelthet a mezőben, ezért lesz sok fotó elmosódott."

Az elektromágnesesség maximum a telefont teszi tönkre(sőt, azt igen valószínű, hogy tönkreteszi, ha iránytűket elront, úgyhogy az egész már itt elbukott), de a fotót és a kamerát semmiképp.

Én hatosnak adok igazat. A média és a sok David Icke-klón(meg persze maga DI) jó sokat kaszál ebből. Olyan az egész, mint a nigériai levél: Átverés, szinte mindenki hallott már róla, de mégsem tesznek ellene túl sokat, mert sokaknak bőséges pénzforrásként szolgál. Fura, hogy pont a konteósok, akik a médiát főgonosznak kiáltják ki, bedőlnek ennek az egésznek.

névte2en

2014. márc. 12. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

"bizonyos körök évente több milliárd dollárt szereznek ezekből"

Hát ezen felröhögtem! Marha sok közöd lehet a témához.

Igen, persze, a magyar ufókutatók is multimilliárdosok :DDD

2014. márc. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!