Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ilyen lények létezhetnek?...

Ilyen lények létezhetnek? Annyira valósághű volt az egész. Nem hiszek az ilyen ufo témákban, de elég megrázó volt.

Figyelt kérdés
Pár hónapja volt egy fura álmom és azóta sem tudom elfelejteni. Álmomban fekszek a szobámban, meg még rajtam kívül volt 2-3 ember is bent, ne ez a lényeg. Feküdtünk a sötét szobában, késő éjszaka volt az ágyam az ablak alatt volt, redőny felhúzva szemem csukva amikor valami nagy fényesség tört be a szobámba. Kinyitottam a szemem és láttam, hogy szép nagy, méretes szabályos gömb alakú valamik közelednek egyszerre az égen lehetett vagy 8-10 nem tudom pontosan mennyi. Mire közelebb értek már nem volt olyan nagy fényük, belebegtek az ablakom elé akkor már csak 2 ilyen gömb lebegett oda az ablakomhoz, a többi szétvált és ment mind más-más házakhoz. Mintha arra mentek volna rá, hogy éjszaka a sötétben megfigyelik az embereket és kémkednek utánunk. Lényeket nem láttam, ezért nem volt teljesen tiszta hogy földönkívüliek voltak, vagy valami katonai megfigyelés, de nagyon ijesztő volt. Ezek a valamik, ezek a gömbökben ülő lények észrevették, hogy nekem nyitva van a szemem és azt beszélték, hogy mivel megláttam őket meg kell ölniük. Aztán valamiért elmentek, gyors lehúztam a rolót kb 1 óra múlva visszajöttek láttam, de akkor felébredtem. Annyira valósághű volt az egész, nagyon durva még rá gondolni is. Az az érzés, hogy nyugisan alszol és közbe megfigyelnek...brrrr
2014. márc. 9. 19:07
 1/3 Ottó Pókerkoffer válasza:
Hidd el,hogy így részletesen olvasni sem a legfelvillanyozóbb,de lehet,hogy kapcsolatba léptek veled az idegenek. Az nem kizárt hogy léteznek. Már voltak itt,most is itt vannak és még fognak is jönni.Addig is a szűk családi és baráti körön kívül csak így inkognitóban meséld el ezt a történeted nehogy az embernek álcázott idegen elmeháborodottnak tituláljanak. Mert ilyen létezhet,szerintem. Addig is ne foss,ennyi a tanácsom.Szokj hozzá,hogy ilyen VAN!!!!!!!!
2014. márc. 9. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
söt inkább csak annak meséld akibben teljesen megbizol.Ne feled bárki alakját felvehetik.
2014. márc. 11. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is van ilyen!
2019. aug. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!