Az UFO aktákat több országban is nyilvánosságra hozták, miért nem kapott ez a médiában nagyobb hírverést?
A nemzetközi hírközlési hatóságok miért nem találják ezt fontos hírnek?
A magyar UFO aktákat mikor szándékozzák a nyilvánosság tudomására hozni?
Te magad is tapasztalatra szoktál hivatkozni. Én ezt tapasztaltam. Láttam, és kész. Kérdezd meg mondjuk Wadmalacot, ő jó sok kérdéshez szokott válaszolni. Vagy Mőbiusz-szalagot. Esetleg Szecsői Tibort. Ők azok, akik általában szoktak oda válaszolni.
névte2en
Nemelfogult, hogy őszinte legyek: Nem tudom. De azt igen, hogy a hazudós és az ostoba embereknél senkit sem utálok jobban.
Annácska, nem akarok privátban válaszolni, hogy utána spamekkel bombázz, úgyhogy itt válaszolok: Azért, mert te szexista vagy, még nem feltételezi azt, hogy én is az lennék. Volt OM-es kérdés, és kész. Lehet, hogy nem te írtad ki, de ettől függetlenül volt OM aláírású kérdés a Tudományok kategóriában.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!