Az UFO aktákat több országban is nyilvánosságra hozták, miért nem kapott ez a médiában nagyobb hírverést?
A nemzetközi hírközlési hatóságok miért nem találják ezt fontos hírnek?
A magyar UFO aktákat mikor szándékozzák a nyilvánosság tudomására hozni?
"Kedves utolsó igen úgy gondolom,mert szerintem rajtam kívül még nagyon sok embert érdekel és mivel nem tudom, hogy kik ülnek a gépek mögött lehet, hogy vannak olyanok akik komolyan tudnak rá válaszolni"
Ember, gondolkozz már.. akik komolyan tudnának erre válaszolni, azokat valószinüleg köti a titoktartás, ergo nem fognak mondani neked semmit. Épp ezért értelmetlen ilyen kérdéseket feltenni.
"Azokat kell megkeresni, akik magukat ufológusoknak tartják, nekik vannak vastag anyagaik az ufo esetekről."
Például Szenthelyi Árpádot és diatort, akik 2012 előtt magyarázták itt agyba-főbe hogy jön az egyesített reptoid-krixkrax-lumbulábi flotta és gyarmatosítanak minket, jaj lesz nekünk?
Vagy 404-et, akit elraboltak a lumbulábiak meg a poloskoidok és meggyalázták, aztán világító követ is kapott tőlük, amit persze senkinek nem mutat meg, és szkeptikuskák mit léptek. Amennyi marhaságot összehordtak már ezek az "ufó-kutatók", nem csodálom hogy nem veszi őket komolyan senki.
Annácska, ostoba pofázás helyettelőbb kérlek legyél képben az 'troll' szleng fogalmával. Hasonló alapon te egy obligát parazita vagy. Miért? Csak mert. ÉS látom, csöpp agyacskáddal még mindig nem fogtad fel, hogy a trölt felhasználók válaszai törlődnek. De egy ZKF-kérdés ízelítőnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
Itt is hozza az okoskodó, arrogáns, troll formáját. Az pedig, hogy nevetséges személyeskedéssel próbálsz ostobának beállítani, egyenesen undorító. Alig várom már, hogy az agyadból maradt gliasejtek, neuronok, és egyebek alig várják, hogy valami ""vicceset" riposztolhass, az ostobaságaiddal, és az érvképtelenésgeddel. De kérlek, te kis ZKF-fan, áruld már el nekem, hogy Zolika miért nem tud válaszolni azokra a kérdésekre, amiket hónapok óta feltettem neki? Főleg, hogy pár nappal ezelőtt emlékeztettem is erre... Azóta érdekes módon kerüli a gyk-t.
névte2en
"Ezt az is bizonyítja, hogy egyet se tudtál linkelni ..."
Kérlek, linkelj már nekem egy Tánya néni-féle kérdést! Nem fogsz tudni, mivel TÖRÖLTÉK. De létező felhasználó volt, mert rengeteg mindenkinek küldött privátot(nekem is), és kérdéseket is írt ki. De a törölt felhasználók írásait nem lehet megmutatni, plusz a kérdéseket lehet JELENTENI. Váó. Ha meg jelentik, akkor vagy törlik, vagy pedig átrakják másik témakörbe. Neked komolyan ennyi logikád sincs?
"Egy buta kis troll vagy aki a magánéleti csalódásait, a másikon próbálja sértegetéssel levezetni (főleg, hogy én semmi rosszat nem tettem neked)"
Látszik, hogy még mindig nem értetted meg a troll fogalmát. Kérlek, fusd át mégegyszer a korábbi válaszaimat, és utána írd, hogy troll vagyok. Magánéleti problémáim pedig nincsenek, csak egyszerűen nem bírom, ha másokat hülyítenek. Sértegetni végső esetben szoktam, hogy ezzel is elvegyem az ellenfél kedvét az írogatástól. Engem nyugodtan gondolhatnak lelki roncsnak, ostobának, stb., mert ezeket fel sem veszem. Nem, nem vagyok lelkibeteg. Nem, nem vagyok ostoba. Nem, nem vagyok troll.
"Őszintén sajnállak ..."
Egyéb érv? Nincs? Gondoltam. Azért meg, mert nem szmájlizom tele az írásom, még nem vagyok se mérges, se ideges, se indulatos, se haragos, se lelkibajos, se idegbeteg, se egyéb. Az "Öszintén sajnállak" pedig egy tipikusan olyan terelés, amelyet az érvekből kifogyott ostobák használnak. Köszönöm, hogy növelted a tézisem helyességét a statisztikák szerint is.
névte2en
Jimzso, UFO-akták vannak, és UFO-k is, de a földönkívüliekhez nincs közük. Ahogy korábban GA írta, mindegyik ország számba veszi az észlelt, de ismeretlen repülő tárgyakat, a miheztartás végett. Magyarországnak is vannak, de fölöslegesnek tartják nyilvánosság elé tárni. Az USA-ban is csak azért tették meg, mert az "ufológusok" már petíciókat is kezdeményeztek ezen célból.
névte2en
"Kérlek, linkelj már nekem egy Tánya néni-féle kérdést! Nem fogsz tudni, mivel TÖRÖLTÉK. De létező felhasználó volt, mert rengeteg mindenkinek küldött privátot(nekem is), és kérdéseket is írt ki."
Jó akkor most olyan részletesen elmagyarázom, mint a kiscsoportba az óvónéni :
Az OM nick alatt egy Orsitsch Mária nevű felhasználó írt ki kérdéseket illetve kommentelt . Az illetőt nagyon közelről ismerem, tudom mit írt ki és mit nem . Csak egyetlen kérdést írt ki a Tudomány rovatba (ami normális kérdés volt) semmilyen más kérdést . Érted ?! Se trollkodót se normálisat csak ezt az EGYET . Semmilyen kérdését nem törölték amit állítólag a Tudomány rovatba írt, mivel azon az egyen kívül nem is írt abba a rovatba . Sőt az Orsitsch Mária nevű felhasználó az Ezotéria témakörön kívül egyik más rovatban sem tett fel kérdéseket, válaszolni is csak nagyon ritkán válaszolt más rovathoz tartozó kérdésekhez . Ez 100%, mert nagyon közelről, személyesen ismerem ezt a felhasználót . Most már érted ?!
Erre írtam korábban, hogyha valamiről fingod sincs ne állj már le okoskodni légyszíves és főleg ne hazudtold meg a másikat és ne találj ki valótlan dolgokat, köszi .
"Az OM nick alatt egy Orsitsch Mária nevű felhasználó írt ki kérdéseket"
Inkább Orsitsch Mária álnevű felhasználó.
"Az illetőt nagyon közelről ismerem, tudom mit írt ki és mit nem"
Persze, hiszen te vagy OM.
"Tudomány rovatba (ami normális kérdés volt) semmilyen más kérdést . Érted ?!"
Az egyik ezós kérdéséhez még én is kommenteltem(plusz én jelentettem)! Ne próbáld már megváltoztatni a történelmet!
"Erre írtam korábban, hogyha valamiről fingod sincs ne állj már le okoskodni légyszíves és főleg ne hazudtold meg a másikat és ne találj ki valótlan dolgokat, köszi ."
Mondom én, a történelem-másítással próbálsz bemocskolni.
De, OM írt ki oda kérdéseket. Igen, azokat a kérdéseket OM-mel együtt törölték. És mint írtam, nem csak OM írt ki a Tudomány rovatba kérdéseket. Rajta kívül havonta -sőt, hetente- bukkannak ott fel ezós kérdések. Csak ki kéne nyitni a szemeidet(pont úgy, ahogy te másokat szoktál "felvilágosítani").
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!