Az UFO aktákat több országban is nyilvánosságra hozták, miért nem kapott ez a médiában nagyobb hírverést?
A nemzetközi hírközlési hatóságok miért nem találják ezt fontos hírnek?
A magyar UFO aktákat mikor szándékozzák a nyilvánosság tudomására hozni?
#7-es:
"Ezekkel csak a a gond, hogy szinte mind egymásról másolgatnak, és nem nevezhetők hiteles forrásnak. Sajnos egyik sem. "
Tény, hogy a paranormal és hasonló "színvonalú" oldalak gagyik és rosszak, én sem szeretem őket. Ellenben simán meglehet keresni, hogy igazat ír-e vagy sem.
De nézzük csak:
1. Lépés : paranormal hír, például ez:
2.Lépés: szépen megkeressük ezt a hírt a BBC oldalán. Itt is van:
3.Lépés: mit írnak? A hivatalos honlapon, tehát a National Archives ( azaz: [link] )
oldalán letölthetőek az UFO filek. Rákeresünk N.A. honlapjára, a Searc-ba beírjuk amit keresni akarunk és kiad egy csomót.
4. Lépés:
És íme itt egy részük PDF dokumentumokban letölthetőek, valamelyik ingyen és olcsón valamelyik pedig ingyen:
#8-as és azt hiszem, te vagy a 4-es aki szerint nincsenek ilyen fájlok akkor légy szíves tedd meg a fentebb leírt lépéseimet.
Ja, és:
"Ui: Irónikus, hogy az egyik legnagyobb hazudozó nevét használod nickname-nek."
Fogalmad sincs miért használom ezt nicknek, több oka is van, nem csak ufókhoz köthető. Neked egyébként nem mindegy? A másik, hogy ezen lehetne vitatkozni hogy hazudozó-nem hazudozó, kicsit többet tudok a történetéről, mint amit a neten kiad a gugli.
George Adamski
Köszönöm a válaszokat, sokszor és sok helyen hangoztatták, hogy erre még nem vagyunk felkészülve,vagyis a társadalom, hogy elénk tárjanak akár bizonyítékokat is, lehet hogy tényleg nem vagyunk, de miért is lennék hiszen az információkat elhallgatják előlünk.
A válaszokat olvasgatva azon gondolkoztam, hogy hogyan tudnának bennünket tényleg felkészíteni, mi lenne a módja?
Igen, Adamski, négyes vagyok. Arról meg nem tehetek, hogy nem ismered az 'UFO' mozaikszó fogalmát, de arról sem, hogy az ironikus írások felismerése nehézséget okoz számodra.
névte2en
"UFO akták nincsenek. Ki a halál vezetne arról listát, hogy mely repülő objektumokat nem azonosították?"
Lehet, hogy ahogy írod, iróniának szántad(?), de végül nem tudom miért ez a nagy veszekedés ennél a kérdésnél.
UFO akták vannak. Ez vitán felül van. Minden országnak, akiknek légvédelmük van automatikusan vannak katonailag titkosított szisztémájuk. Ezt nem is tagadják.
Hogy melyik ország ad még hozzá külön pénzt és személyzetet, hogy ezen túl, vagy részletesebben utánajárjon a bejelentéseknek, az változó.
Franciaországban egy állami-civil vegyes szervezet volt hosszú ideig felelős és rendszeresen közölték az eseteket. A latin országok kevesebb esetet titkosítanak egyébként is és sok esetük hivatalos megfigyelése megegyezett a médiába is kijutókkal (pl.Brazília).
Az angolszász kiadott ufo akták többnyire használhatatlanok. 1. mert az áthúzások, kifedések miatt a legtöbb file nem áll össze értelmezhetővé. 2. Ha valamit nem akarnak nyilvánosságra hozni azt a "nemzetvédelem" burka alatt nem teszik. Így elmondhatják, hogy lám, ők nyilvánosságra hozták az ufo aktákat, valójában persze nem. Ugyanez áll a híres "Freedom of Imformation Act"-re is.
A belga légvédelem nyilvánosságra hozott (volt média, konferencia, minden ezzel kapcsolatban) egy pár napig tartott esetsorozatot. Ezt is minimum ismernie kellene azoknak akik ebben a témában ölik egymást.
"...hogy nem ismered az 'UFO' mozaikszó fogalmát" név2telen... azért ennyire rosszindulatú nem kell legyél, csak mert ZKF éppen nem ír be, ki kell kezdjél valakit:) Mert Adamski, biztosíthatlak pont ezekkel a fogalmakkal jobban tisztában van mint az ide írók 90%-a.
"Igen, Adamski, négyes vagyok. Arról meg nem tehetek, hogy nem ismered az 'UFO' mozaikszó fogalmát"
Ne is zavartasd magad, hogy a második kommentben leírtam a mozaikszó jelentését :DD De azért beidézem neked, akinek kicsit gyengébb a felfogóképessége:
"Magyar UFO akták pedig vannak, UFO=azonosítatlan repülő tárgy."
Vagy nem tudsz olvasni vagy esetleg vak vagy? Akkor nem szóltam.
Nagyon gyenge kis troll vagy te névte2en.
George Adamski
Mégsem haszánlja jól. Egyébként meg nem hiányzik ZKF, egyszerűen csak utálom, amikor ő, GeorgeAdamski és P.Annácska terjesztgeti az ostoba elméleteket. Egyedül csak a normális ezósok hiányoznak a fórumról, mint például Antimod, vagy Laylah. Ők nem írnak ki egy túl sokat állító kérdést, és utána kérdeznek rá mások véleményére, és utána lebunkózzák azokat, akiknek más a meglátása a dolgokról. Ha véleményt akarnak hallani, akkor fogadjanak el hideget-meleget, és ne írogassák azt, hogy a szkeptikusok maradjanak a Tudomány kategóriában(főleg, hogy az ezósok is igencsak szeretnek oda kérdéseket kiírni... hányszor találkoztam ott már egy ZKF vagy egy OM kérdéssel... sőt, egyszer még SzÁ-ba is belefutottam).
névte2en
"De a magyar Ufó Kutató szövetség"
" [link]
Tényleg, mindenhol jó kontextusban használtad(irónia on). Egyébként visszavonom azt, hogy nincsenek UFO akták. Ahogy mindenki más, én is tökéletlen vagyok, és sajnos rossz kontextusban használtam. De kikérem magamnak azt, hogy troll lennék.
"Alapvetően kétféle trollt különböztetünk meg: a provokatív troll egy feltűnő, érzelmek felkorbácsolására alkalmas üzenettel (amit azonban komoly állításnak vagy kérdésnek álcáz) próbálja felhívni magára a figyelmet és megtartani azt. A reaktív troll ezzel szemben nem provokál, hanem keres magának egy megfelelő célpontot, és őt támadja szavai, érvei kiforgatásával, vagy személyeskedéssel."(forrás: Wikipédia)
Adamski, ezek csak ZKF-re illenek rá. Nem forgatom ki mások érveit, és provokatív, kérdésnek álcázott szövegeket sem írok ki.
névte2en
"A nemzetközi hírközlési hatóságok miért nem találják ezt fontos hírnek?"
Valszeg azért, mert semmi szenzációs dolgot nem tartalmaznak az akták.
"A magyar UFO aktákat mikor szándékozzák a nyilvánosság tudomására hozni?"
Komolyan arra számitasz, hogy az itt lévők közül tud erre valaki válaszolni?
"főleg, hogy az ezósok is igencsak szeretnek oda kérdéseket kiírni... hányszor találkoztam ott már egy ZKF vagy egy OM kérdéssel... "
Ez egy hazugság, amit már korábban is irkáltál . Tessék linkelj nekem OM aláírású kérdéseket a Tudomány rovatból ezen kívül :
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudoma..
Garantálom egyet sem fogsz találni, te buta kis troll :-)
Már előre látom, hogy ezt is kár volt leírnom, mert csak arra ácsingózik a kis wilhelmed, hogy reagáljanak a sértegetéseidre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!