Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet, hogy a próféták valójáb...

Lehet, hogy a próféták valójában UFO-kkal találkoztak?

Figyelt kérdés

[link]

A videót is nézzétek meg! Szerintetek igaz lehet? Ez mindent megmagyaráz.

2014. febr. 16. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Az élénk fantázia és a drogok is mindent megmagyaráznak.
2014. febr. 16. 11:52
 2/7 anonim válasza:
11%

Ha felbontod a Bibla hermeneutikáját, akkor azt magyarázhatsz bele, amit akarsz. Ezért is van annyifajta értelmezés, mert mindenki a saját fantáziáját akarja belé látni, és nem arra kíváncsi, hogy a Szentírás hogy magyarázza saját magát.

Kérdésédre válaszolva nem, nem igaz.

2014. febr. 16. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, én is találkoztam már UFO-val.
2014. febr. 16. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas ez a mostani ezotéria nem igaz, hogy ennyire unatkoztok? régen vicces volt annó amikor jigsawék írtak ki kérdéseket, de mostanság szánalmassá vált az ezotéria semmi fantázia vagy kreativitás csak ostoba kérdések gratulálok!
2014. febr. 16. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez elég valószínű, hogy egyes bibliai személyeknek ilyen élményük volt. Persze, én most nem a szürkékre célzok, hanem a hozzánk hasonló, fizikai angyalszerű idegen lényekre, akik bizonyos okokból idelátogattak. A Bibliában sok minden szerepel átvitt értelemben, szimbolikusan, sűrítve, rejtetten, kódoltan. Nem csoda, hogy a mai világban igen nehéz a tartalmát megérteni, sőt ez régen sem volt könnyű dolog véleményem szerint.
2014. febr. 16. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Édesapám nem volt próféta, mégis természetes volt neki hogy naponta lát UFO-t és pilótáival is gyakran beszélt. Háborúkor egy német tanyán dolgozott. A közeli sziklás hegységben volt egy titkos bázis, ahol a mai napig is titokban tartott korongrepülőket tárolták és fejlesztették. Az ott szolgáló katonák gyakran jártak a tanyára borozgatni és udvarolni. Hangsúlyozom, földi emberek voltak, titoktartásra kötelezve (persze borban az igazság), földön készült korongrepülőikkel. Apám és a többi gazda is azt látta amit szerintem Ezékiel próféta is: Egy titkos társaság elrejtette a nyilvánosság elől technikai tudását, de véletlenül meglátta valaki. Szeretnék hinni a földönkívüliek ide látogatásában, de sajnos a "nyomok" ide a Földre vezetnek.
2014. febr. 21. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:

:D

[link]

2014. febr. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!