Lehet, hogy a próféták valójában UFO-kkal találkoztak?
2014. febr. 16. 11:27
1/7 anonim válasza:
Az élénk fantázia és a drogok is mindent megmagyaráznak.
2/7 anonim válasza:
Ha felbontod a Bibla hermeneutikáját, akkor azt magyarázhatsz bele, amit akarsz. Ezért is van annyifajta értelmezés, mert mindenki a saját fantáziáját akarja belé látni, és nem arra kíváncsi, hogy a Szentírás hogy magyarázza saját magát.
Kérdésédre válaszolva nem, nem igaz.
3/7 anonim válasza:
Lehet, én is találkoztam már UFO-val.
4/7 anonim válasza:
Szánalmas ez a mostani ezotéria nem igaz, hogy ennyire unatkoztok? régen vicces volt annó amikor jigsawék írtak ki kérdéseket, de mostanság szánalmassá vált az ezotéria semmi fantázia vagy kreativitás csak ostoba kérdések gratulálok!
5/7 anonim válasza:
Igen, ez elég valószínű, hogy egyes bibliai személyeknek ilyen élményük volt. Persze, én most nem a szürkékre célzok, hanem a hozzánk hasonló, fizikai angyalszerű idegen lényekre, akik bizonyos okokból idelátogattak. A Bibliában sok minden szerepel átvitt értelemben, szimbolikusan, sűrítve, rejtetten, kódoltan. Nem csoda, hogy a mai világban igen nehéz a tartalmát megérteni, sőt ez régen sem volt könnyű dolog véleményem szerint.
6/7 anonim válasza:
Édesapám nem volt próféta, mégis természetes volt neki hogy naponta lát UFO-t és pilótáival is gyakran beszélt. Háborúkor egy német tanyán dolgozott. A közeli sziklás hegységben volt egy titkos bázis, ahol a mai napig is titokban tartott korongrepülőket tárolták és fejlesztették. Az ott szolgáló katonák gyakran jártak a tanyára borozgatni és udvarolni. Hangsúlyozom, földi emberek voltak, titoktartásra kötelezve (persze borban az igazság), földön készült korongrepülőikkel. Apám és a többi gazda is azt látta amit szerintem Ezékiel próféta is: Egy titkos társaság elrejtette a nyilvánosság elől technikai tudását, de véletlenül meglátta valaki. Szeretnék hinni a földönkívüliek ide látogatásában, de sajnos a "nyomok" ide a Földre vezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!