Lehetséges, hogy valójában egy az egész Tejútra kiterjedő galaktikus államforma tagjai vagyunk és csak nem is tudunk róla?
Nektek nem furcsa, hogy a múltban a beszámolók szerint az idegenek folyamatosan háborúztak egymással itt a Földön, most meg már nincs semmi ?
Itt alaposan kitárgyaltuk az ókori atomháborúkat :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5029..
De ezeken kívül minden nép hitvilágában benne van az istenek harcai egymás ellen, sokak szerint Atlantisz is egy ilyen háborúban veszett oda .
Viszont nagyjából Krisztus születése óta, nincsenek ilyen kaliberű harcok, de miért ?
Tudjuk, hogy Krisztus a békét és az egymás iránti szeretet hirdette, de később a zsidók keresztre feszítették és utána a monda szerint felszállt az égbe atyjához . Ebből következik, hogy Jézus valójában nem is ember lehetett, hanem földönkívüli, azon belül is a plejádiak fényküldötteihez tudnám hasonlítani, a békéről szóló prédikálásai miatt . Aki nem halott még a plejádiak tanításairól annak tessék egy kis ízelítő :
http://www.youtube.com/watch?v=DIRMYb4ZVxY&list=PLEA6D68C614..
(elismerem elég agyzsibbasztó, de szentelj rá pár percet)
Tehát visszatérve, Jézusnál az idegen háborúk és a nyílt idegen jelenlét megszűnt . Az már más kérdés, hogy burkoltan ma is jelen vannak a Földön . Elképzelhető, hogy az idő előtt nem csak itt, hanem a Tejút többi részén is háborúk dúltak a földönkívüliek között . De Krisztus születése körül ezek a harcok befejeződtek és békét kötöttek egymással az idegenek . Talán megalkottak egy galaktikus unióféleséget és minden technikailag még nem annyira fejlett bolygóra leküldtek egy ilyen Jézus szerű idegent, hogy ráébressze az ott lakókat az összefogásra .
Most jogosan kérdezhetitek, hogy akkor miért nem szállnak le ide és mondják azt : "Üdvözlet földlakók a Galaktikus Köztársaságban ! "
Lehet még korábban nem volt szabályzatba véve a még fejletlen bolygók látogatása, hiszen itt a Földön is nyíltan uralkodtak régen . Lehet amíg nem készültünk fel rá vagy nem tudjuk elhagyni a saját naprendszerünket addig egyezmény tiltja a kapcsolatfelvételt .
Te mit gondolsz ? Örülnél ha egy ilyen galaktikus közösségbe tartoznánk ?
érdekes feltételezés.
a nasa, meg a tudósok sem tudnak még róla...akkor hogy van az, h te meg tudsz róla, meg jó néhány bulvárújság?
ezt soha nemértettem:)
meg a jutyub ne legyen már hivatkozási alap, egy ilyen komoly kérdésben, nem gondolod, annácska?
"Lehet amíg nem készültünk fel rá vagy nem tudjuk elhagyni a saját naprendszerünket addig egyezmény tiltja a kapcsolatfelvételt."
A tudományos vizsgálati módszerek szerint mindig az egyszerűbb, kevesebb elképzelt dolgot tartalmazó feltételezésből kell kiindulni.
A te általad felvázoltakhoz elég sok mindent kell feltételezni: idegenek jelenlétét, titkolózásukat, a te (NASA-t felülmúló) jólértesültségedet, egy galaktikus szövetség létét, talán még a repülő spagettiszörnyet is.
Ezzel szemben áll az a feltételezés, hogy csak túl sok sci-fit nézel.
A tudományos vizsgálatok elve alapján az utóbbi eset sokkal kevesebb feltételezésből indul ki, így hát sokkal valószínűbb.
Én tehát az utóbbit fogadom el realitásként.
Pedro
Látom sokan, nem értik ezért leírom :
Ez csak egy elmélet, nem írtam sehol, hogy 100%-osan így van, ismétlem ez csak feltételezés, hogy akár így is lehet !
Persze, ha így kérdezed, a válasz az, hogy lehet.
Csak éppen k.rvára nem valószínű.
Pedro
Nem. Egy államban az vesz részt, aki részt vesz benne. A hangyák hiába élnek az EU területén, nem tagjai az EU-nak.
Én azt nem értem, hogy magára valamit is adó, értelmes, intelligens ember miből gondolja, hogy a múltban itt bármiféle idegen lények háborúztak. (Nem, a videotrükköket nem fogadom el bizonyítéknak. Meg a képzetlen, vagy képzett, de megzakkant emberek agymenéseit sem. Fél órát hallgatok ilyen zenét http://www.youtube.com/watch?v=vFi7YZIW7Ws és különbet találok ki bármelyiknél.)
Emlékeztetnék mindenkit, főleg a 31%-os válaszolót, hogy ez egy Ezotéria rovat, azon belül is UFO észlelések . Itt akármilyen hihetetlen UFO-król szóló kérdések vannak .
Egyik kérdéshez sem kötelező válaszolni, ha mégis megteszed, normálisan tedd és ne személyeskedve, mert ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványodat állítod ki .
Például leírod én egyetértek veled ebben meg abban, vagy nem értek egyet ezért meg azért, ennyi, de normálisan !
31%-os gondolom azért vagy ennyire felháborodva, mert nagyon vallásos keresztény vagy . Te azt gondolod, más meg mást, én se megyek a vallás rovatba osztani az észt és szidni mindenkit, mert tiszteletben tartom amit ők gondolnak, állj hozzá a dolgokhoz te is így :-)
És akkor a végére 5000-szer is leírom : nem én vagyok a GeorgeAdamsky nevű felhasználó .
Érdekes, én is írtam egy konkrét ufó-észlelésről, mégis átrakták a humor rovatba. Pedig abban sem voltak nagyobb marhaságok összehordva, mint ebben a kérdésben...
Vajon mitől függ az, hogy egy kérdés mitől humoros, és mitől ezós?
Offoljátok még szét a témát, egyszerűen nem lehet vele betelni ...
Az egyetlen válaszolónak Pedro-nak köszönöm, hogy a kérdésre válaszolt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!