A Csatahajó című filmet azért készítették hogy egy esetleges intel galaktikus kozmosz földönkívüli támadóinváziózás esetén felkészítse az embereket és reményt adjon?
épp ezen gondolkodtam...
de sok ilyen film van...
negyedik típusú találkozások
dark skies ( sötét égboltok)
csatahajó
acélember
los angelesi csata
és még lehetne sorolni...
sok oldalon néztem már én is ezt amit te kérdeztél, lehetséges h a scifi kategóriát azért erőltetik ennyire manapság, h ha ilyen lenne, az emberiséget ne akkora sokként érje...de a valóságnál maradva...ezek csak filmek!
a barátok közt sorozat a földönkivüliekkel való barátságunkra épit
a jóban-rosszban egy esetleges ember-ufó háborúra készit fel minket
az x-faktorban azt a hangot keresik, amivel az ufókat elpusztitó hangfegyvert lehet késziteni
Igen, persze. Ha ennyire bénák az idegenek, akkor kár lenne idejönniük. Mi emberek, ismerjük a torpedó játékot és ha kell, akkor azt használjuk, ha csatára kerül a sor.
Persze, hogy nem. Egy idegen faj, csak azért utazik ennyire messzire, hogy leigázzon minket?
A Végtelen határok/Alkonyzóna sorozatban jobbak voltak, mint ennél a Z kategóriás filmnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!