Hogyan idézzek meg egy földönkívüli lényt?
Pl így:
"Mit nekem te zordon Kárpátoknak
fenyvesekkel vadregényes tája!
Tán csodállak, ámde nem szeretlek,
S képzetem hegyvölgyedet nem járja."
Ő legalábbis már Földön kívül van...
Kiállsz az éjszaka közepén egy szub éta detektorral egy kukoricaföldre, otthonkában és klumpában (figyelem, fontos hogy kukorica föld legyen, a búza pl. nem jó), majd működtetni kezded a detektort.
Ha már bekapcsoltad, akkor 3-szor balra, utána 4-szer jobbra kell forognod, és ezt kell folyamatosan ismételni. Ügyelj rá, hogy ne téveszd el, melyik irányba hányszor kell fordulni, és közben a boci-boci tarkát kell énekelni.
Ezzel a módszerrel, ha minden jól megy, akkor 3 millió éven belül meg kell jelennie egy földönkívüli űrjárműnek a közeledben.
Szerintem a hülyéskedésen túl megérdemel a kérdésfeltevő értelmes választ is. Először is: megidézni nem tudod, mert a földönkívüliek nem szellemek, szóval a krétakörben fekete kakas áldozása felejtős.
Hívni lehet őket, és ha épp van a környékeden akkor esélyesen jönni fog. Erre ezer és egy bizonyított példa van, nézd meg a Szíriusz c. filmet, Dr. Greer csoportjai meditációval tudnak UFO-kat hívni.
Ehhez mindössze kettő dolog kisugárzása kell: a galaktikus pozíciódé és a jóindulatú kíváncsiságodé.
tejet és sütit kell kitenni:D
Amúgy vannak erre technikák, evocation, de az inkább más jellegű lényekhez jó. Asztál síkról.
Biztos vannak kifejezetten UFO lényekre is. Keress rá.
Nekem amúgy volt nyáron alvás paralízisem mikor volt egy szürke kishaver az ágyamnál, valami lilán világító bigyóval a kezében. sőt lassan 2 éve volt egy reptilian is, az volt az első ilyen eset. Ijesztő is volt:)
De ezeket nem tudom mennyire valódiak. Én szeretem mert érdekes, így is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!