Az amatőrcsillagászok, hogyhogy nem észlelnek UFO-t, vagyis Földönkívüli űrhajót?
Talán azért, mert nem is repkednek UFO-k felettünk?
Erre nem gondoltál, mi? :D
Annácska! Én egyetlen elmeháborodott esetét sem tanulmányoztam át, mégis tudom, vannak ilyenek.
Ha lenne észlelés, az amatőr első dolga lenne telekürtölni az egész világot. Megölni meg még a titkos szolgálatok sem tudnak mindenkit.
#5: az igaz, hogy a háborúk idején szoktak titkos kísérletek zajlani, főleg a repülőgépekkel kapcsán. Az 51-es körzetről is kiderült, hogy köze nincs a földönkívüliekhez. Igaz, ez számomra nem volt meglepő dolog.
#Prödl Annácska:
1. Le lenne jegyzetelve. Ahogyan írtam, a Polarisban nincs titkos anyag (ami meg, egy csillagvizsgáló).
2. Ha egy, amatőr csillagász észlelné, akkor ő, nem tartaná titokban. A többi, amatőr csillagász között is elterjedne ez a hír.
3. A földönkívüli űrhajót, nem csak egy amatőr csillagász észlelné, hanem értesíteni is, a többieket, hogy nézzétek meg ti is (bár ez, egyénfüggő, attól függ, hogy hogyan tartsa a kapcsolatot az adott szövetséggel).
A kérdés még mindig adott.
"Mert a reptoidok és a krixkraxiak tudják hogy az amatőr csillagászok figyelik őket ezért álcázzák a hajóikat. A poloskoidok, motherbookdrivereek és az annuakik pedig repülőnek, madárcsapatnak vagy meteornak álcázzák a saját űrhajóikat."
???
Tegyük fel, hogy ez van: akkor mégis, hogyan észleltek földönkívüli űrhajót? Ha álcázzák magukat, akkor nincs UFO, vagyis földönkívüli űrhajó észlelés sem. Igaz, ami láthatatlan, arra is rá lehet jönni, hogy ott van, mivel a légkör olyan, hogy ha a felhőkön keresztül halad, akkor észlelni tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!