Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges, hogy valójában...

Lehetséges, hogy valójában egy az egész Tejútra kiterjedő galaktikus államforma tagjai vagyunk és csak nem is tudunk róla?

Figyelt kérdés

Nektek nem furcsa, hogy a múltban a beszámolók szerint az idegenek folyamatosan háborúztak egymással itt a Földön, most meg már nincs semmi ?

Itt alaposan kitárgyaltuk az ókori atomháborúkat :

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5029..

De ezeken kívül minden nép hitvilágában benne van az istenek harcai egymás ellen, sokak szerint Atlantisz is egy ilyen háborúban veszett oda .

Viszont nagyjából Krisztus születése óta, nincsenek ilyen kaliberű harcok, de miért ?

Tudjuk, hogy Krisztus a békét és az egymás iránti szeretet hirdette, de később a zsidók keresztre feszítették és utána a monda szerint felszállt az égbe atyjához . Ebből következik, hogy Jézus valójában nem is ember lehetett, hanem földönkívüli, azon belül is a plejádiak fényküldötteihez tudnám hasonlítani, a békéről szóló prédikálásai miatt . Aki nem halott még a plejádiak tanításairól annak tessék egy kis ízelítő :

http://www.youtube.com/watch?v=DIRMYb4ZVxY&list=PLEA6D68C614..

(elismerem elég agyzsibbasztó, de szentelj rá pár percet)

Tehát visszatérve, Jézusnál az idegen háborúk és a nyílt idegen jelenlét megszűnt . Az már más kérdés, hogy burkoltan ma is jelen vannak a Földön . Elképzelhető, hogy az idő előtt nem csak itt, hanem a Tejút többi részén is háborúk dúltak a földönkívüliek között . De Krisztus születése körül ezek a harcok befejeződtek és békét kötöttek egymással az idegenek . Talán megalkottak egy galaktikus unióféleséget és minden technikailag még nem annyira fejlett bolygóra leküldtek egy ilyen Jézus szerű idegent, hogy ráébressze az ott lakókat az összefogásra .

Most jogosan kérdezhetitek, hogy akkor miért nem szállnak le ide és mondják azt : "Üdvözlet földlakók a Galaktikus Köztársaságban ! "

Lehet még korábban nem volt szabályzatba véve a még fejletlen bolygók látogatása, hiszen itt a Földön is nyíltan uralkodtak régen . Lehet amíg nem készültünk fel rá vagy nem tudjuk elhagyni a saját naprendszerünket addig egyezmény tiltja a kapcsolatfelvételt .

Te mit gondolsz ? Örülnél ha egy ilyen galaktikus közösségbe tartoznánk ?

2013. dec. 6. 10:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Jah, itt összecsődültek ahányan csak voltak, itt elkezdték lődözni egymást, aztán mikor leesett 5-6 bomba, akkor az Annunaki hadvezér átkiabált telepatikusan a plejádinak:

- Hé, haver, menjünk már arrébb, mert kipusztítjuk az itteni vegetációt!

Mire a Plejádi:

- Oké, menjünk át a Marsra, ott úgysincs semmi élet! Szólok a többieknek is!

No átruccantak, ott is lődözik egymást egy darabig, mire a plejádi átordít mikrohullámon az Annunakiaknak:

- Te, itt is van élet, van itt egy csomó varánuszszerű izé, menjünk már mégarrébb!

- Jó, menjünk!, Szólok a többi fajnak is!

Felcihelődtek, gyorsan kiruccantak messze a Jupiteren túlra, hogy biztosan ne zavarjanak senkit se, ki az Oort-felhő közelébe. Ott is nagyban lődözik egymást, keresztül kasul a nagy sötétségben, mire egyszer csak lassan, komótosan átúszik a csatamező kellős közepén a Nibiru. Nézik, nézik, mire fejcsóválva azt mondja a Plejádi hadvezér:

Te, Annunaki vezér, itt ebben a Naprendszerben úgy látszik mindenhol élet van. Tudod mit? Eleget lőttük már egymást, én elúntam, béküljünk ki, és védjük az itteni életet!

- Jó, legyen így.

Erre mindenki hümmögött, majd összeborultak, azóta a plejádiak karöltve járnak az Annunakikkal meg még vagy 5 féle néppel, védik a Földi életet, és közösen utálják a gonosz gyíkembereket. Néha pedig kirándulnak a Marsra, és megetetik a marsi varánuszokat.

2013. dec. 7. 17:19
 22/28 anonim ***** válasza:

„Jaj, és ha elvégzem az egyetemet és pszichiáter leszek, akkor én is "magasabb életforma" leszek?

Hurrá, ezért már érdemes tanulni! :-D“

-Nem leszel az... ugyanúgy egy aberrált maradsz a sok közül.

„Hmm, akkor te kapcsolatban állsz vagy álltál a szcientológiával .“

-Sosem voltam az egyház tagja (nem szeretem az egyházakat); a szcientológiában viszont - véleményem szerint nagyon komoly és érdekes adatok vannak,

nem véletlen, hogy az L Ron Hubbard nevével fémjelzett dolgokra egy akkora egyházat húztak... az összes írását és mindent, amivel csak foglalkozott, felvásárolták és jelenleg magántulajdonban van (azt sem tudjuk, hogy kik a tulajdonosok).

A Religious Technology Center az valójában csak egy kommunikációs frontja a háttérben lévő tulajdonosaknak (akik nem igazán láthatók).

-Miért nem működik a szcientológia ?

-Amikor képes lenne felváltani az összes - elavult és frissítetlen adatokkal rendelkező - egyházat?

-Az emberen és a társadalmon nagyon sokat tudna javítani és formálni és ez a gyakorlatban mégsem működik?

-Hasonló-e az LRH (szellemi) hagyaték sorsa a Nikola Tesla (szellemi) hagyaték sorsához?

Én a Szcientológia 8-8008 című könyv elolvasásakor találkoztam először a szci tanításaival... filozófusnak tartom magam és egész életemben ezekkel a létfilozófiai kérdésekkel foglalkoztam,

de a Szcientológia 8-8008 tényleg képes volt újat mondani számomra.

Egy emberit jóval meghaladó léptékű világnézettel és filozófiával találkoztam, egy olyan filozófiával, ami nem Föld-bolygó léptékű és nézőpontú.... egyből tudtam, hogy nem emberektől való ....

...a szürkékre gondoltam, hogy talán mégis léteznek és ők adhattak át valamit - ez volt az én tippem és ez fogalmazódott meg bennem.

(nem biztos, hogy igazam van, de esetleg lehetséges)

...és döbbenet, hogy mi van (lenne) a szcientológiában!!! Lehetséges, hogy tényleg meg lehetne javítani a társadalmainkat és az embert...

....akinek valakik már nagyon-nagyon régóta hazudoznak

... önmagával, az eredetével és az ő (=az ember) történetével kapcsolatban...

(tehát létezik egy „rejtett befolyás“... konkrétan azt sem tudjuk, hogy kik vagy mik...)

Az összes többi vallás - véleményem szerint - nem több, mint üres héj... = nincsen bennük semmi... pontosabban egy csomó látszatdolog van bennük,

de ebben az egyben - ami nem lett volna szabad, hogy vallás legyen, mivel nem vallás (!!!) hanem tudás-út - ebben talán ott van minden aktuális adat.

Egyetlen egy volt még - véleményem és ismereteim szerint - ilyen léptékű, az pedig a régi (és eredeti) Buddha-tan, Gautama Sziddhártha tanítása.

Ez a kettő... és nincs több.

Ez a kettő gnosztikus út = tudás-út = megismerés és megértés-út... a többi azt sem tudja, hogy mit miért csinál ... és ez probléma.

Megértés nélkül semmi sem lehetséges... a megértés útja a királyi út.

(a népnek érzelmi (ál)utakat tanítanak)

„ Te most arra hegyezed ki a szcientológiát pártoló ömlengésed, hogy szerinted ha mindenki beállna közétek, megszűnne a korrupció, és a világon mindenki jól élne.

-Nem. Az egyházaknak tulajdonosaik vannak. Az egyházak mindig mindent elrontanak. Az egyházaknak nem érdeke az ember rehabilitációja (=önismerete). Az egyházak nem véletlenül nem működnek (=tehát egy illúzión / önáltatáson túl semmit sem szolgáltatnak).

„Vagy lehet ügyeltek rá, hogy ne vesszen ki az élet . Az is lehet 5-6 ilyen bombánál nem dobtak le többet, az meg közel sem okozna nukleáris telet .“

-Hubbard tanításaiban is megvannak a Földön történt atomrobbantások.

Az is nagyon érdekes, hogy van a szcientológiának egy (ma már nem túl titkosan kezelt) atombiztos bunkere kb. az 51-es körzet közelében.

A szientológusoknak nem igazán beszélnek erről.

A másik - szerintem - kapcsolódó téma még az Airl-el készült interjú = az 51-es körzetben lezuhant UFO pilótájával,

ahol beszél az IS-BE -kről, a Domain-ről és a Régi Birodalomról.

....................

Amin el kellene gondolkodnotok:

-eredetileg tiszták vagytok (az eredendő bűnről szóló tanítás egy aberráló és restimuláló tanítás)

-lehetséges normálisan működő (=nem korrupt, nem hazug) társadalmat kialakítani a Földön ... (de legalábbis megkísérelhető... a megérthető elméleti alap megvan hozzá)

-jelenleg nem vagyunk egységes lények (egységesnek tekinthető lények)

-Honnan kaptátok / kapjátok az egyre újabb és újabb technológiákat? Mi a cél ezzel?

-Azonosak vagytok-e a testtel? (ami kb. egy fakszimile = teremtő önmagatok által teremtett kép)

-Érzelmi alapon el lehet-e érni bármit is? (ahol az érzelmek dominálnak, ott nincsen megértés ... pontosabban ott elfogult és vélelmezett megértés van)

alkímia: válaszd el a tisztától a nehezebb részt (ami tiszta és könnyű : felszabadul)

2013. dec. 7. 18:41
 23/28 anonim ***** válasza:

[link]

A szcientológus bunker szerintem - többek között - arra szolgál,

hogyha az ember elpusztítja ezt a civilizációját (IS),

akkor legyenek meg a következő civilizáció jóval gyorsabb felépítéséhez szükséges adatok.

Nem első civilizációja ez az embernek (ezen a bolygón) és nem is az utolsó.

Mit gondoltok, miért kerülnek elő több tízezer vagy több százezer éves (használati) tárgyak (stb.)

és miért tüntetik el őket?

2013. dec. 7. 18:51
 24/28 anonim ***** válasza:

Vannak akik túllátnak ennek a civilizációnak a néhány ezer évén...

...és sokkal többet látnak.

Sok civilizáció születését és pusztulását láthatták már.

2013. dec. 7. 18:53
 25/28 A kérdező kommentje:

"...és döbbenet, hogy mi van (lenne) a szcientológiában!!! Lehetséges, hogy tényleg meg lehetne javítani a társadalmainkat és az embert... "

Igen ezt én is így látom, az ember tényleg javításra szorul, mert ezzel a gondolkodásmóddal (kapzsiság, anyagelvűség) a saját élőhelyét szemeteli tele, és idővel bele fog fulladni a saját piszkába . Csak a rabszolga lelkűeket lehet megrontani az arannyal, egy tiszta lélek teljesen másra szomjazik : ez a tudás . A mai emberek többségét nem érdekli a tudás, saját magát nyomorítja meg mind lelkileg, mind szellemileg, csakhogy egy rövid ideig a pillanatnyi örömöknek éljen . És pont ettől válik alsóbbrendűvé .

Az emberiség felemelése lehetetlen más vallások behozatalával, mert butító jellegű az összes, így a szcientológiával sem . Csak egyetlen kivétel van : ha saját magad emeled isteni szintre és saját magad (vagy a fajod, mint ember) vagy a vallás középpontjában . Ez az Ember Vallása, ami a történelemben csak egyszer volt hivatalos ideológia és akkor sem sokáig, mert egy átlagembert könnyebb volt pénzel, mint tudással meggyőzni . De az alatt a kevés idő alatt, aki megértette a dolog lényegét, olyan mértékű spirituális fejlődésen ment keresztül, amiről a mai szegényes gondolkodású ember nem is álmodhat . És most nem csak a felső vezető rétegről beszélek, hanem az átlagemberről is . Ez az egész az ember ősi múltjából és a több tízezer éves tapasztalatból épül fel és pont ez az a szellemi örökség ami felemelhet minket .

2013. dec. 7. 19:53
 26/28 anonim ***** válasza:
Sárból lettél, porrá válsz! Akármeddig is emelkedsz ez így is marad. Senkiből sem lesz isten!
2013. dec. 8. 12:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Ti belekezdtek egyáltalán Súr válaszainak olvasásába?Mármint józanul.Betépve biztos vicces.

És Sceptik:Ez a forgatókönyv valami k_rvajó!

2013. dec. 8. 13:59
 28/28 A kérdező kommentje:

"Senkiből sem lesz isten!"

De, mert ez egy relatív fogalom . Az isten nem egy felhőn ücsörgő szakállas öregapót jelent, hanem olyan élőlényt ami egy másik élőlény felett áll . A kutyád szemében te is istennek számítasz :-)

2013. dec. 8. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!