Miért rabolják el embereket az földönkívüliek?
Biztos most azt gondoljátok mit keresek itt? pedig jó magam egy teljesen másik CIA-ügynök vagyok, de megértelek titeket gyerekkoromban én is sokat gondolkoztam, de igazából nem tudom, mert nem emlékszek a gyerekkoromra most élem ki a gyerekkoromat mindegy hagyjuk a részleteket. miért rabolják el az embereket az ufok? ennek számos oka lehet (pl. szexuális kapcsolatot akarnak létesítményi az áldozatokat). akik azt gondolják hogy az idegenek test felépítése teljesen más, mint az emberé nos elmondom tévednek Állítólag az
emberi DNS-t egy ősi idegen civilizáció egy földönkívüli jellel kódolta mondja ezt néhány tudós és bloggal is tudom bizonyítani állításomat nesztek itt van... [link] az embereket azért is rombolják az idegenek, mert meg akarják tudni mennyit fejlődött az emberiség testileg bár: az is lehet, hogy csak közösülni akarnak bevallom nem szívesen lennék ezeknek az embereknek a helyébe.
Üdv, J Ügynök CIA
Ms.nagy nemelfogult Légy egy kicsit enyhébb
A.D.
Ms.nagy Nemelfogult Ön nagyon durván bánik a felhasználókkal Ms.nagy névte2en maga lenni stupid legyen egy kicsit kedvesebb ...
A.D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!