Miért rabolják el embereket az földönkívüliek?
Biztos most azt gondoljátok mit keresek itt? pedig jó magam egy teljesen másik CIA-ügynök vagyok, de megértelek titeket gyerekkoromban én is sokat gondolkoztam, de igazából nem tudom, mert nem emlékszek a gyerekkoromra most élem ki a gyerekkoromat mindegy hagyjuk a részleteket. miért rabolják el az embereket az ufok? ennek számos oka lehet (pl. szexuális kapcsolatot akarnak létesítményi az áldozatokat). akik azt gondolják hogy az idegenek test felépítése teljesen más, mint az emberé nos elmondom tévednek Állítólag az
emberi DNS-t egy ősi idegen civilizáció egy földönkívüli jellel kódolta mondja ezt néhány tudós és bloggal is tudom bizonyítani állításomat nesztek itt van... [link] az embereket azért is rombolják az idegenek, mert meg akarják tudni mennyit fejlődött az emberiség testileg bár: az is lehet, hogy csak közösülni akarnak bevallom nem szívesen lennék ezeknek az embereknek a helyébe.
Üdv, J Ügynök CIA
She was warned. She ignored it. She paid the price.
Not playing by the rules, she made herself an obvious, out of control liar.
Now, this is enough. STOP HURTING HER!
She is a human being in spite her wish to be something else.
Conduit closed.
A.D.
A.D. Nǐ shuō de duì Dàn Wénmíng de fāngshì Hái Kě Tánhuà
尊重 Svejk
Don't play the smart guy Svejk.
Behave.
It's about Ms.Nagy and nobody else.
It's not your show.
A.D.
AI, nagyon nevetséges vagy. Tényleg NSZ-ed van. Még a régi J ügynök is vitatkozott magával(bár az egy kicsit furább volt). Te meg mit csinálsz? Dícséred magad. Nevetséges. Ha jó szót akarsz hallani bárkitől, akkor ne írj még ZKF számára is kínos baromságokat.
"- Ez másra is vonatkozik. Nekik miért nem sikerül ezt betartani? Addig megyek el, ameddig más is."
Ostoba, hibás érvelés. Nincs olyan, hogy "azért, mert mások is ezt csinálták". Akik meg ezt csinálták/csinálják(pl. Tánya néni), azokat ugyanúgy jelentem. Megnyugodhatsz(kis irigy).
névte2en
Mr.nagy névte2en Conduct yourself
A.D.
Dear AD/Svejk!
I'm not sure, that you are normal. You talking with yourself, like a schizophrenic. Please, go for a psychologist. If you don't mind, i can recommend for you someone. BUT. If you can't say any intelligent, neglect the writing on the GYK. We want a normal, intelligent debate. Without you. Still hard debating with AI, ZKF, and the others. But you makes that thing harder. Please, for god's sake, at least try to being normal! Formerly you seems clever. Prov it.
anonym2us
P.S.: Sorry about my linguistic fails and my jokes.
Mindenki tudja, hogy a 66%-os is te vagy Darv:) Legalább ezzel ne égesd már magad.
És A.D. angolja nem azonos Svejk saját neve alatt kreált A.D. üzenetével. De te sosem figyeltél a részletekre, ezért is kerültél már ennyiszer kínos helyzetbe és magyarázkodásokba.
A.D. pedig ezt mondaná erre:
Ms.Nagy,
Again you proved to us, that you don't know a thing.
The devil is in the details my dear.
We don't even watch you any more, because you already neutralized yourself in few days. The other case of us (404) was bit harder. You're just too small fish to care about.
Conduit closed.
A.D.
Ez most komoly? Már engem is ezzel az ostoba Darvval azonosítotok? Svejk, AD, vagy akárhogy hívnak, nézz már meg egy-két régebbi ZKF kérdést! Akkor is írtam, amikor AI-t még elmegyógyintézetben kezelték(sikertelenül). Nemelfogult, tőled többet vártam volna. Téged is normálisnak ismertelek meg. Ne süllyedjetek már le Aether szintjére! Ez már nem vicces. AD meg Svejk(hiszen egy és ugyanaz), már több mindenkinek is privátozott, hogy ő egy és ugyanaz. És félreértések végett még egyszer tisztázom: Nem vagyok se Darv/ Aether Indra, sem moderátor, de nem vagyok a honlap üzemeltetője sem. Egyszerű felhasználó vagyok(2010-ben regisztráltam ezzel az accounttal, mert a korábbi fiókom e-mail címe megszűnt, ha valakit érdekel), egy fiókkal. Azért, mert sok helyen válaszolok, már máris troll vagyok? FL.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!